הכר את הפורום!

Rose131

New member
הכר את הפורום!

אז השבוע אתם חוקרים את Little WhiSper! תהנו

inbal287

New member
אדווה מיי לאב../images/Emo99.gif

מה שלומך? איך הולך עם בגרויות ואיכ כאלה? איזה מגמה את בבי"ס? היהודים או אביב גפן? למה דווקא הם/הוא? כמה אחים/אחיות יש לך? יש לך חיית מחמד? מה התחומי עניין שלך? את אוהבת לקרוא [ומה]? טופ 5 של האמנים שאת הכי אוהבת: ואממ את אוהבת אותי?

little WhiSper

New member
ענבלי (יו תתכונני ,מה זה חפרתי לך.)

מה שלומך? אממ נראה לי שבסדר איך הולך עם בגרויות ואיכ כאלה? האמת שלא משהו בכלל, פשוט מטורף ולא אנושי הלוח של המתכונות והבגרויות שלנו (יותר מבתי ספר אחרים בגלל כל מה שהיה לנו השנה). איזה מגמה את בבי"ס? מדעי הסביבה (אקולוגיה), אבל זה רק מחוסר ברירה ומבחר. היהודים או אביב גפן? וואו קשה, בעיקרון היהודים הם מספר 1 אצלי, כאילו הכי הכי, אבל אני מאוד אוהבת את הליריקה של אביב, טוב- היהודים
למה דווקא הם/הוא?כי זה פשוט סיפור אהבה. סתם זה לא. וואי אני לא יודעת למה, הם פשוט היו שם כשהייתי צריכה חח. בתקופה שבה מתפתחים בקטע הזה הכרתי אותם ומאז התמכרתי, גם ההופעות שלהם זה משהו מיוחד גם המוזיקה עצמה הלחן מילים הכל, והם עצמם כמובן. כמה אחים/אחיות יש לך? חחחחח את רוצה פירוט מלא או מה שאני מחשיבה בתור אחים? פירוט מלא: 2 אחים משני ההורים, עוד 2 'חצאי אחים' מאבא, ועוד 4 אחיות חורגות [שרק עם אחת מהם אני בקשר]. מבחינתי: רק שני האחים משני ההורים. יש לך חיית מחמד? אחי הקטן נחשב?
מה התחומי עניין שלך? אממ חחח למה את מתכוונת? אני נורא אוהבת אומנות [על כל תחומיה] ומוזיקה כמובן, אבל אני לא מתעסקת עם כלום [לא ניחנתי בכישרון] , אבל אני כן 'מתעסקת' עם צילום, שזה משהו שאני מממששששש אוהבת. את אוהבת לקרוא [ומה]? ישלי תקופות שאני אוהבת לקרוא ויש תקופות שממש אין לי כוח. אני לא יודעת להגדיר מה שאני אוהבת, אני אוהבת קצת ת'סגנון של פאולו קואלו כי האחרון שקראתי זה 'ורוניקה מחליטה למות', בעיקרון אני אוהבת ספרים שיש להם מסר ויש מה ללמוד מהם וכמובן שיש סיפור תוך כדי. טופ 5 של האמנים שאת הכי אוהבת: היהודים, אוונסנס, אביבגפן, עברי לידר, הים. ואממ את אוהבת אותי? זה לא נחשב שאלה, זה ברור מאליו. אני אוהבת אותך.

Rose131

New member
לאלא, עוד צפויות הפתעות! באמאשלי!

[שיט. עכשיו אני צריכה לבלבל את הרשימה.]

Girl In The Box

New member
אדווה../images/Emo23.gif

מה נשמע? איך בביצפר? איזה מקצוע את הכי אוהבת ללמוד? שמעת את השיר החדש של היהודים? מה את אומרת עליו? את רואה גיבורים? את הולכת למסיבת HIM הזאת? אוף אני ממש רוצה אבל אין לי איך :/ שמעת את הסינגל החדש של נייטוויש eva? נכון גם את רוצה שהחורף יחזור?

little WhiSper

New member
הוו שלום לך!

מה נשמע? אממ בסדר נראה לי איך בביצפר? אמממ גם בסדר נראה לי איזה מקצוע את הכי אוהבת ללמוד? ספרות ואזרחות (ספרות יותר כי אני יותר מצליחה במבחנים
) שמעת את השיר החדש של היהודים? בוודאי ששמעתי!
מה את אומרת עליו? בכללי- סבבה לגמרי! אחלה בתור סינגל. לא בכללי- גם סבבה, אבל יכול להיות יותר טוב. את רואה גיבורים? לא =\ ישלי הוטי את הולכת למסיבת HIM הזאת? וואי אני מה זה לא יודעת, מצד אחד באלי מצד שני מה זה לא באלי להתעסק עם זה (זה דורש התעסקות
) אוף אני ממש רוצה אבל אין לי איך :/ רומזת למשהו?
שמעת את הסינגל החדש של נייטוויש eva? אה. לא. חח. אני לא אוהבת את נייטוויש
נכון גם את רוצה שהחורף יחזור? רוצה זה בעדינות, אני חיייבבבבת שהחורף יחזור! אני זקוקה שהחורף יחזור! אני רוצה את החורף
אבל אל דאגה, בבית מזכירים לי אותו -המזגן פה מקפיא תחת.

FFTL

New member
../images/Emo61.gifהוהו:]

אז..את באה לפה הרבה?
את נהנת בפורום? את יודעת שאני אוהבת אותך?!?!!? OO: ואיןלי מה לשאול יותר. שיהיה לך לילה נפלא!

little WhiSper

New member
הוהו גמלך ../images/Emo3.gif

אז..את באה לפה הרבה? האמת שכן, ממממשש הרבה חחח... את נהנת בפורום? נהנת ביותר, אני מתה על הפורום ועל תושביו, רק שהתושבים צריכים להתעורר 'קצת'.
את יודעת שאני אוהבת אותך?!?!!? OO: האמת לא ידעתי את זה
מותק את. ואיןלי מה לשאול יותר. זה בסדר! שיהיה לך לילה נפלא! לילה טוב חמודה!

Such a Tragedy

New member
אדווה../images/Emo9.gif../images/Emo14.gif

שלום^____^ וואי,נכון נהיה יותר מדי חם לאחרונה? איך את חושבת שהאלבום החדש של HIM יהיה? גם אני
איזה אקססוריז יש לך שלהם,ד"א?^_^ טוב,אני כ"כ גרועה בזה,ככה שאני אעזוב אותך לנפשך. יום שלישי נהדר

little WhiSper

New member
ילדת הכינויים ../images/Emo8.gif

שלום^____^ שלום גמלך =] וואי,נכון נהיה יותר מדי חם לאחרונה? אממ כן, קיץ.
לצערי! איך את חושבת שהאלבום החדש של HIM יהיה? האמת שאין לי מושג, אני מקווה שהוא יהיה טוב. הימי כזה ולא יותר מדיי דארק לייט מושי כזה. גם אניחחחחח איזה אקססוריז יש לך שלהם,ד"א?^_^ דיסק.
X23456765434567654X טוב,אני כ"כ גרועה בזה,ככה שאני אעזוב אותך לנפשך. את בסדר את
יום שלישי נהדר
למה דוקא שלישי אם הוא מחרתיים? בגלל הבגרות? חחחח תודה. (חסר למשרד החינוך אם הוא לא יהיה נהדר!!)

linkintrance

New member
../images/Emo23.gifאדווהה

מה קורה? איך הבגרויות? מה עושה בקיץ? כמה המלצות לקיץ? יום טוב:)

little WhiSper

New member
../images/Emo13.gif

מה קורה? בסדר מה איתך? איך הבגרויות? 6! סתם. אמ. רק ציינתי שיש לי עוד 6 בגרויות (ו1470 מתכונות.) הבגרויות לא משהו האמת, לחץ מטורף שאי אפשר לדמיין אפילו. מה עושה בקיץ? מתה. כמה המלצות לקיץ? להכין ת'מקלטים. (סתםסתם, מתישהו בקיץ, עוד חודשיים בעיקרון עם תפילה לדחיה, אני אמורה להתגייס. והמלצות? תחיו את הרגע, זה הכי חשוב.)

milkshakit

New member
אדווה!!!!

מתי נפגשים?
את יודעת שהתגעגעתי אלייך? אבל באמת
איך עבר עלייך השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לך לאחרונה? שיר שנתקע לך בראש ומסרב לעזוב? הסרט הכי שווה שראית אי פעם? את שמה לק
? אם כן, איזה צבע בד"כ? מה את אוהבת לעשות אחרי יום מתיש?
המטרה הבאה שלך בחיים?

little WhiSper

New member
קארין!?../images/Emo12.gif

מתי נפגשים? כשתואילי בטובך אהמאהמ....
את יודעת שהתגעגעתי אלייך? אבל באמת האמת שלא ידעתי את זה, אה ואני גם לא מאמינה לך
איך עבר עלייך השבוע? אמממ עבר... הרוב דוקא היה חביב. הדבר הכי טוב שקרה לך לאחרונה? זה לא הכי טוב, אבל זה סבבה- אתמול היה ממש נחמד בפנימיה וזה טוב שהתחלנו לעבוד על הסרט סיום... שיר שנתקע לך בראש ומסרב לעזוב? אביתר בנאי- כלום לא עצוב. חח הסרט הכי שווה שראית אי פעם? איןדברכזה. חחח אני אפעם לא יודעת להחליט בדברים האלה. צטערת! את שמה לק? פעם ב... אם כן, איזה צבע בד"כ? כהים- שחור, כחול כהה... מה את אוהבת לעשות אחרי יום מתיש? להזרק מול הטלויזיה ולישון, השינה הכי כבדה והכי טובה. המטרה הבאה שלך בחיים? לחיות.

למעלה