ענבלי (יו תתכונני ,מה זה חפרתי לך.)
מה שלומך? אממ נראה לי שבסדר
איך הולך עם בגרויות ואיכ כאלה? האמת שלא משהו בכלל, פשוט מטורף ולא אנושי הלוח של המתכונות והבגרויות שלנו (יותר מבתי ספר אחרים בגלל כל מה שהיה לנו השנה).
איזה מגמה את בבי"ס? מדעי הסביבה (אקולוגיה), אבל זה רק מחוסר ברירה ומבחר.
היהודים או אביב גפן? וואו קשה, בעיקרון היהודים הם מספר 1 אצלי, כאילו הכי הכי, אבל אני מאוד אוהבת את הליריקה של אביב, טוב- היהודים
למה דווקא הם/הוא?כי זה פשוט סיפור אהבה. סתם זה לא. וואי אני לא יודעת למה, הם פשוט היו שם כשהייתי צריכה חח. בתקופה שבה מתפתחים בקטע הזה הכרתי אותם ומאז התמכרתי, גם ההופעות שלהם זה משהו מיוחד גם המוזיקה עצמה הלחן מילים הכל, והם עצמם כמובן.
כמה אחים/אחיות יש לך? חחחחח את רוצה פירוט מלא או מה שאני מחשיבה בתור אחים? פירוט מלא: 2 אחים משני ההורים, עוד 2 'חצאי אחים' מאבא, ועוד 4 אחיות חורגות [שרק עם אחת מהם אני בקשר]. מבחינתי: רק שני האחים משני ההורים.
יש לך חיית מחמד? אחי הקטן נחשב?
מה התחומי עניין שלך? אממ חחח למה את מתכוונת? אני נורא אוהבת אומנות [על כל תחומיה] ומוזיקה כמובן, אבל אני לא מתעסקת עם כלום [לא ניחנתי בכישרון] , אבל אני כן 'מתעסקת' עם צילום, שזה משהו שאני מממששששש אוהבת.
את אוהבת לקרוא [ומה]? ישלי תקופות שאני אוהבת לקרוא ויש תקופות שממש אין לי כוח. אני לא יודעת להגדיר מה שאני אוהבת, אני אוהבת קצת ת'סגנון של פאולו קואלו כי האחרון שקראתי זה 'ורוניקה מחליטה למות', בעיקרון אני אוהבת ספרים שיש להם מסר ויש מה ללמוד מהם וכמובן שיש סיפור תוך כדי.
טופ 5 של האמנים שאת הכי אוהבת: היהודים, אוונסנס, אביבגפן, עברי לידר, הים.
ואממ את אוהבת אותי? זה לא נחשב שאלה, זה ברור מאליו. אני אוהבת אותך.