הכר את הפורוםD:

Rose131

New member
הכר את הפורוםD:

אז השבוע אתם חוקרים את Blade Of Fire ותשתפו פעולה^^ ויש לי עוד אחד לשבוע הבא ואז נגמרים הנחקרים, עושים עוד סיבוב או שמאסנו?

milkshakit

New member
../images/Emo13.gif

מה המצב? איך בצבא? אתה הולך להופעה של נייטוויש (מניחה שכן)? שמעת כבר את Passion's Kiiling Floor? אם כן, מה דעתך עליו? הסרט שאתה הכי אוהב? מאיפה הציטוט בחתימה שלך, ומה המשמעות שלו?

Blade Of Fire

New member
סליחה על הדיליי

מה שקורה כשאתה סוג ריום בצבא
מה המצב? הכל נחמד:) איך בצבא? נסבל, אי אפשר באמת להגיד שהיה טוב
אתה הולך להופעה של נייטוויש (מניחה שכן)? כמובן שמעת כבר את Passion's Kiiling Floor? אם כן, מה דעתך עליו? אחלה שיר, החומר הרגיל של HIM, אבל משום מה הפתיחה שלו הזכירה לי את "איי דונט וונה בי" של גווין דגרו (נו, השיר פתיח השל מגרש ביתי!) הסרט שאתה הכי אוהב? אהמ... קשה להחליט... אני מניח ש"מאטריקס" כמו כל גיק מצוי
מאיפה הציטוט בחתימה שלך, ומה המשמעות שלו? הציטוט הוא מתוך "שר הטבעות", כתוב בשפת הסינדרין (שפת האלפים). ארוון (למי שראה את הסרט-הדמות אותה משחקת ליב טיילור.. נו האלפית הכוסית...) אומרת את הלחש כאשר רפאי הטבעת רודפים אחריה ומנסים להכנס לארץ האלפים. הלחש גורם למים של Loudwater (השם של הנהר) להטביע את הרפאים. כן, אני יודע, לא אכפת לכם

The Fantasy

New member
אין לי מה לשאול את עידן ../images/Emo3.gif

חוץ מזה שלמה אנחנו כבר לא מדברים בכלל?
וכן אני יודעת שאני לא מתחברת הרבה, אבל מתי שאני כן מתחברת אתה אף פעם לא שם =/ שיהיה לך שבוע מדהים מותק

למעלה