הכר את הפורוםD:

Rose131

New member
הכר את הפורוםD:

שתפו פעולה באמאשלכן
השבוע אתן חוקרות את. אמ. מה הכינוי שלך עכשיו?
אני חושבת שKill C h a n n a h [רק כדי לוודא, היית גם Drama Queen xxx או שזאת מישהי אחרת?
]

הייתי בערך ל2 שניות דרמה קווין../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

XD כן,זאת הייתה ג ם אני

Rose131

New member
נו וככה הגבת לשרשור של הכר את הפורום../images/Emo122.gif

FFTL

New member
../images/Emo61.gifהעיקר את זוכרת את הניק של עכשיו,

עזבי מה היה D: אז..kill משו >< מה קורה? מה חדש? מתרגשת לקראת החופש הגדול?
יומטוב. :]

שלושםלשום3>../images/Emo129.gif

כן,זה הכי חשובץעד שהוא השתנה>< מה קורה? מה חדש? -- היה לי אתמול מייומולדת,דווקא היה סבבה ממש^____^ מתרגשת לקראת החופש הגדול? -- ברור.אוהוי,לישון,לאכול,לישון וללכת לת"א זה חלומי,לא?
יומטוב. :] -- גם לך 3>

FFTL

New member
../images/Emo61.gifאני שאלתי ולא ענית! ../images/Emo11.gif

כאילו ענית רק עכשיו ><

שלום ^__^../images/Emo129.gif

מה קורה? -- הכל סבבה, מה איתך? D: מאיפה את? -- מחדרה
מה אוהבת לשמוע חוץ מHIM? -- בעיקרון כמעט הכל. כמה להקות כמל ג'אנר,למרות שעכשיו התחלתי להתעניין בג'אז,זה ממש יפה^_^ מנגנת על משהו? -- לא,אבל בקרוב מאוד.אני לא יכולה לחכות.

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifהיי!

מה שלומך? האם אכלת שסק היום? ואבטיח? את שומעת את סמיילאמפטיסואול? ואת 30שניותלמאדים? צייני שיר שאת נורא מתחברת ללחן שלו- צייני שיר שאת נורא מתחברת לליריקה שלו- מהו השיר האהוב עלייך של הימ?^^ ושל מכר? ושל דהיוזד[בהנחה שאת אוהבת אותם
]? יש לך ידידים הומואים?D:: וחברות לסביות? איזה אייקון את הכי אוהבת?{: באיזו מילה את משתמשת הכי הרבה? זהו. אני יודעת שהשאלות שלי לא קשורות לכלום, אבל נו. יום טובP:

הוריי,שואלים^_^../images/Emo129.gif

מה שלומך?--הכל סבבה. האם אכלת שסק היום?--לא,אבל סבתא שלי קנתה לי כמה.צריכים ללכת לקחת.אה,היא גם קנתה דובדבנים
. ואבטיח?--אתמול נחשב?
את שומעת את סמיילאמפטיסואול?--לא נראה לי,אבל אני אשמח מאוד להכיר 3> ואת 30שניותלמאדים?--ברור
צייני שיר שאת נורא מתחברת ללחן של--הממ..ללחן?אני חושבת שלFeeling Good של Muse.אין יל אפילו מושג למה
צייני שיר שאת נורא מתחברת לליריקה שלו--דאם,יש כלכך הרבה.אבל אני אהיה חייבת ללכת עם Heaven Tonight.נחשו של מי
מהו השיר האהוב עלייך של הימ?^^ העא איך אפשר לדעת?אני יכולה לתת לך 2-3 מכל אלבום,אבל שיר אחד?איך אפשר?X______X ושל מכר?MCR
המ,Honey, This Mirror Isn't Big Enough For The Two Of Us + You Know What They Do To Guys Like Us In Prison
ושל דהיוזד[בהנחה שאת אוהבת אותם]?אוהבתאוהבת
המ,אני ממש אוהבת עכשיו את I'm a Fake. יש לך ידידים הומואים?D:: כןן
וחברות לסביות? יש כמה.אבל רובן דו^_^ איזה אייקון את הכי אוהבת?{: אני לא מפסיקה להשים
.הוא חמוד כזה
באיזו מילה את משתמשת הכי הרבה?אין לי מושג.אני חושבת שאני אומרת יותר מדי "אהעאעהא" בזמן האחרון.זה לא בדיוק מילה,אבל..זה משהוX_X 3>

milkshakit

New member
היי חן../images/Emo9.gif

מה המצב? הכינוי שלך בגלל הלהקה? (אם אני זוכרת נכון
) בת כמה את
? איך החיים עד עכשיו? השיר שהכי נדבקת אליו היום/שלא יצא לך מהראש? השחקן שאת הכי אוהבת? ושחקנית? מאיפה הציטוט בחתימה שלך? מה האלבום הכי אהוב עלייך של הימ? והשיר? איך הכרת אותם בכלל
? אמ וזהו, אין לי עוד משהו

D:../images/Emo129.gif

מה המצב?--הכל סבבה^_^ הכינוי שלך בגלל הלהקה? (אם אני זוכרת נכון)--כן,Kill Hannah הם טובים^_^ בת כמה את?--14 ויומיים
איך החיים עד עכשיו?--החיים..אההע..חיים
.יהיה חופשגדול טוב,תכלס^_^ השיר שהכי נדבקת אליו היום/שלא יצא לך מהראש?--הממ..אין לי מושג.האם זה Iris של The Goo Goo Dolls? |בודקת| אוהו,כן^_^ השחקן שאת הכי אוהבת?--ג'ראד ליטו,כ מ ו ב ן 3> ושחקנית?--אין יל כזאתי.זה ממש לא משנה לי,כל עוד היא משחקת טוב. מאיפה הציטוט בחתימה שלך?--של שירים של KH,כמובן
מה האלבום הכי אהוב עלייך של הימ?--Love Metal
והשיר?--אני..אין לי מושגX_X אני אוהבת כלכך הרבה שירים.אבל שוב-אני אלך עם Heaven Tonight איך הכרת אותם בכלל?--ראיתי את Funeral בMTV
3>

למעלה