הכר את השחקן

הכר את השחקן

אוקי הנה הפרויקט שלי אני יבחר כל כמה זמן שחקן שאנחנו ננתח אותו הכוונה היא: 1.מה אנחנו חושבםי על הדמות שלו 2.מה הינו משפרים בדמות שלו 3.ספוילרים המ יקרה לו בעתיד 4.מידע כלללי על הדמות ©כל הזכויות שמורות לילד מארץ לעולם לא

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifצריך לכתוב על הדמות לא השחקן

נכון? אבל אני לא יודעת הרבה.. רק שהוא בן 17, ההורים שלו מתו בתאונת דרכים, יש לו 2 אחים קטנים יותר והוא אוהב לגלוש (אבל את זה כולם יודעים..)

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifאולי הם לא יודעים כלום על

הדמות..?
לא... לא הגיוני

אני יודעת...הנה אני מגיבה

טוב בריידן בן 17 אין לו הורים גר אצל הדודה שלו אממ....יש לו שתי אחים ניקי ועוד אחד אמממ....יש לו חברה שרה וממנה הוא לא בתול מישהי ג'ינג'ית אוהבת אותו הוא שר ממש ממש ממש ממש יפה ו..... הוא...... הכי.... חתיך בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!1

עם כל הכבוד לזה שבריידן חתיך עולם

הוא צריך לעשות גבות......... עם השער הבלונדיני זה רק מדגיש לו את הגבות רצח האלה......

yotaml

New member
ניתוח:

1.מה אני חושבים על הדמות שלו? הדמות שלו מסתגלת לשינויים, קצת קנאית, הוא לפעמים לא יודע איך להתמודד עם הכעס שלו, יודע לגלוש, לא מפנים מספיק עצות, כללית- he's a good guy. 2.מה הייתי משפרים בדמות שלו? הייתי שולח אותו לאנגר מנג'מנט, לא סתם, אממ הייתי אומר לו להירגע קצת לא לדאוג, ולהסתכל מסביב (שרה היא לא היחידה על החוף)... 3.
מה יקרה לו בעתיד? בעתיד הוא יפרד משרה, כי היא צריכה עזרה נפשית, ואז הוא יתחבר עם קאלי והם יתחילו לצאת. 4.מידע כלללי על הדמות? אמממ...
הכוונה אולי מידע כללי על השחקן?

מה אני חושב

אה אני חשוב שהוא צריך להתגבר הוא יוצא אם מטורפת הוא בן 16 נראה לי ועשה xxx באמת תעשו טובה הייתי רוצה שהוא יצא עם קאלי הזאת היא קצת קרצייה אבל היא נורמלית לפחות מידע על השחקן הוא זמר טוב מאוד יש לו אלבום אחד נראה לי וזהו תמשיכו

למעלה