או לה לההההה
1.למה אנו לוחצים על השלט חזק יותר, כשאנו יודעים שהסוללות נחלשו? חחחחחחחחחח לא יודע.....אבל זה עובד
2.למה הבנקים גובים עמלת משיכת-יתר, כשהם יודעים שאין שם כסף?
אף פעם לא הבנתי בזה 3.למה אנשים מאמינים כשאומרים להם שיש ארבעה מיליארד כוכבים, אבל חייבים לבדוק כשכותבים להם "צבע לח"? כי הם טיפשים
4.למה הדבק לא נדבק למיכל בו הוא נמצא? יאאאא 5.למה משתמשים במחטים סטריליות כשמוציאים להורג בזריקת רעל? חחחחחח לא יודע 6.למה לטרזן אין זקן? כי הוא בעצם בחור נאה ואסתטי!!!!!!!!!!!! 7.למה סופרמן עוצר כדורים בחזהו, אבל מתכופף כשמשליכים עליו את האקדח אחרי שהכדורים נגמרים? כדי להראות את יכולותיו
8.למה הטייסים המתאבדים היפניים (קמיקאזה) חבשו קסדות? באמת שאין לי מושג 9.של מי היה הרעיון לשים "ש" במשפט "יש לי שין שורקת"? של מישהו ממש מעצבן 10.אם הקופים התפתחו לבני אדם, איך זה שיש עדיין קופים? לא יודע אבולוציה ושטויות 11.איך זה, שלא חשוב באיזה צבע סבון תשתמשו לאמבט הבועות שלכם, תמיד הבועות יהיו לבנות? איכשהו זה ככה 12.האם יש איזשהו יום, בו מזרנים אינם נמכרים במבצע?
חח גדול 13.מדוע אנשים חוזרים באופן קבוע למקרר, מתוך תקווה שמשהו חדש לאכול הופיע שם יש מאין? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
14.למה אנשים עוברים שוב ושוב עם שואב האבק שלהם על חתיכת חוט המונחת על הרצפה, אחר כך מתכופפים, בוחנים אותה, ושמים אותה בחזרה על הרצפה כדי לתת לשואב האבק הזדמנות נוספת? כי הם עצלנים
15.למה אף שקית פלסטיק לא נפתחת בקצה בו מנסים לפתוח אותה בפעם הראשונה? גם אני רוצה לדעת 16.איך הגיעו כל החרקים המתים האלה לתוך מתקני התאורה הסגורים? איכס 17.כשאנחנו הולכים בסופרמרקט, ומישהו פוגע בקרסולנו עם עגלת הקניות שלו, ואז מתנצל, למה אנחנו אומרים "הכול בסדר"? הרי הכול לא בסדר, אז למה אנחנו לא אומרים "זה כואב, חתיכת אידיוט דפוק"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
*מנומסים* 18.למה, בכל פעם שמנסים לתפוס משהו שנופל מהשולחן, תמיד פוגעים במשהו אחר ומפילים אותו? עקימות. 19.למה אנחנו מנסים בחורף לשמור על הבית חם כפי שהוא היה בקיץ, תקופה בה התלוננו על החום? כי קר לנו
20.למה לא שומעים אף פעם בדיחות חותנים? כי הם תמיד מסוכסכים
מצחיק!!!!!!