הכר את חברי הפורום

הכר את חברי הפורום

לעומק
בוקר טוב לכולם
בהזדמנות זאת, ברצוני להודיע שמחר, יום שבת, אני טסה לטנריפה. אני אחזור עוד שבוע וחצי.. אתגעגע
אתם יודעים את החוקים.. שחקו אותה
לימור, תעני על השאלון המצומצם... גיל: איזור מגורים: זמר\זמרת\להקה אהובה חוץ מגאנז: תחביב: תמונה של עצמך (לא חובה): *מסנג'ר: *אייסיקיו: *במידה ואת/ה מסכים/ה שאנשים יוסיפו אותך לרשימה שלהם. והפעם... ** ההודעה מנוסחת במין זכר, אך מתכוונת גם לנקבות שבייננו
כל החדשים למינהם שמעוניינים להשתתף בפינה מוזמנים שלוח לי מסר עם שם. והפעם.. תופים, *סולו בס* תופים, *סולו גיטרה* תופים
לימור [ LimiMimi]

So like a rose

New member
לימור,

חג שמח. מהי העונה המועדפת עלייך? [סתם כי אין לי שאלות חכמות] :)

LimiMimi

New member
תודה בובי. :]

והעונה האהובה עליי היא.. אוף. אני לא באמת יודעת. אני חושבת שאביב/סתיו. שלא יהיה חם מידי ולא יהיה קר מידי.

danduuu

New member
לימור!דבר ראשון מזל"ט ליומולדת היום

דבר שניי אממ דבר הכי אהוב עלייך? דבר הכי שנוא? שיר אהוב? להקות אהובות? סרט אהוב? שקחנית: שחקן: זמר: זמרת: תחביבים: מה עושה לכבוד יום ההולדת? שיהיה לך חג שמחחח!!

LimiMimi

New member
תודה רבהרבה. ../images/Emo25.gif

נתקע לי לקראת סוף השאלון. אוף. הדבר הכי אהוב עלייך - האנשים שלי. המשפחה & חברים. דבר הכי שנוא - נרקסיזם, צביעות ושקרים. שקרים בטופ, כשחושבים על זה. שיר אהוב - כרגע תקוע לי 'מאמי' [בביצוע של אהוד בנאי] מאיזה מסיבה בבראשית. אהה! להקות אהובות - טו מאני. גאנז, אייר, מיוז, ראש, רד הוט, אליס אין צ'יינס, פינק פלויד [!], ביטלס [!!], לד זפלין [!], קולדפליי, רדיוהד.ודורז, ו קווין, ועוד הרבה סרט אהוב - רקוויאם לחלום, מולאן רוז'. שחקנית - לאיודעת, המ, ניקול קידמן? שחקן - גיא לואל, כפרות. ואני יודעת שהוא לא ממש שחקן אבל רועי לוי!! [
] ואיאן מק'גרוגר. זמר - דיויד בואי, ג'ון פרושיאנטה, ערן צור, אסף אמדורסקי, דמיאן רייס, ג'ף באקלי ואיך שכחתי - אהוד בנאי זמרת - דנה ברגר, דנה עדיני, אפרת בן צור.. תחביבים - שונאת ת'שאלה. מה עושה לכבוד היומולדת - המ, הייתי בבראשית. וזה היה היום הארוך ביותר בחיי, קיבלתי המוני מזלטובים מאנשים שאני לא מכירה. סתם פינקו אותי והכל, ולקראת הערב לקחו אותי בעיניים עצומות לאיזה משטח דשא ליד הקאמפינג ועם המון נרות דולקים [שרשום עליהם לימור] צרחו לי מזלטוב והיה גם המון.המון. עוגות. וסתם, היה אחלה של יום.. אבל חברות אמרו שהן יחגגו לי אח"כ, וגם אני רוצה לעשות משהו מעבר.
תודההה.

danduuu

New member
../images/Emo23.gif

יאא את אוהבת את רקוויאם לחלום?? ג'ארד
את שומעת את הלהקה שלו..30 סקנדס טו מארס? כי יש לי קומונה עליהם והיא די מתה

LimiMimi

New member
תודה ../images/Emo23.gif

היומולדת עצמה הייתה בבראשית, ככה שלא תכננתי ולא ציפיתי ליותר מידי. רשמתי קודם איך הפתיעו אותי.. ובהמשך הן אמרו שהן יעשו לי עוד משהו, ואני גם מתכננת להזמין אלי או משהו. יומולדת אצלי זה חייב להיות משו בסט. אני צריכה לצאת מסופקת

LimiMimi

New member
להרגע שם.

מה אבל אלון.. אני הייתי רוצה שחברה שלי תהיה לוהטת כמוך. ]:

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gifלימורי../images/Emo23.gif

קודם כל מזל טוב
מה שלומך ילדה יפה!?:) בת כמה את עכשיו? 18?! מה באמת חשבת שאני כיתה יב'?!;[

LimiMimi

New member
אליני. ../images/Emo9.gif

תודה! אני בת 17, מהקטנות האלה שנולדו באוק'. איזה חודש מעיק
שלומי מצויין ממש, למרות שהדבר האחרון שאני רוצה להיות בו זה הבית. הייתי בפאקינג פסטיבל עם יותר מידי המוניות ואנשים, ועכשיו אני אול אלוון.
חוזרים לשגרה. חשבתי!! ואני לא יוצאת מזה עדיין.

LimiMimi

New member
סורי שלא עניתי.

הייתי בבראשית.. הממ.
איזור מגורים: כפרסבא. זמר\זמרת\להקה אהובה חוץ מגאנז: יש יותר מידי. תחביב: לא טובה בשאלות כאלו. ;[ תמונה של עצמך (לא חובה): *מסנג'ר: [email protected] *אייסיקיו: 150824854

למעלה