הכר את חבר הקהילה

Double U

New member
הכר את חבר הקהילה../images/Emo132.gif../images/Emo63.gif

משחק נחמד, בו כל אחד מספר על עצמו 5 עובדות מעניינות. לדוגמא: הוקפצתי בעבר מכיתה ב' לכיתה ד'. דוגמא גרועה: עליתי לכיתה ג'.
צאו לדרך! שי

RoieL

New member
אני:)

בגיל 4 עליתי לכתה א'. בכתה ג' השאירו אותי שנה נוספת
אני מכור לסמים אני בן 16 עובדות א-ד שגויות לחלוטין [נו, בקשר לג' יש וויכוח..
].

Double U

New member
זה לא אמור להיות שאלון אמריקאי

אתה רושם חמש עובדות אמיתיות אודותיך, על מנת שנעמיק את ההכרות בין חברי הפורום

Double U

New member
נא להכיר: אני../images/Emo2.gif

1. אני אסמטי, אבל אל דאגה! אין סיכוי שאני אחטוף כאן התקף
2. התראיינתי בכתבה של ערוץ 10 והופעתי בעיתונים "מעריב" ו"ידיעות אחרונות" בנושא יציאת הספר החמישי של הארי פוטר באנגלית לפני כשנתיים. 3. עליתי על הגלגל ענק הכי ענק בעולם (London Eye אשר ב...לונדון
) 4. המאכל האהוב עליי הוא רביולי במילוי בשר
. מומלץ לכל חובבי הפסטות!! 5. בעבר, הייתי אדום בפורום "אסתי המכוערת" (הפורום הזה). מה שמצחיק לשמוע, הוא שהייתי הגולש הבעייתי בפורום לפני כן. ההאדמה הוכיחה שכל פאקצ/ה - יבוא יומו/ה הגדול

noname202

New member
אממ...

1.יש לי משקפיים. שאני לא הולכת איתם
(ואני לא מצליחה לשים עדשות מדע
) 2.יש לי כישרון ציור ובכלל גישה מדהימה לאומנות! אחותי בת ה6 מציירת יותר יפה ממני..
3.אני שונאת אבל פשוט שונאת אנגלית בלי שום סיבה נראית לעין..
אבל הייתי במשלחת לארה"ב... 4.יש לי שני אחים ואחות שהם בערך הדבר הכי מעצבן עלי אדמות
5.אני בצופים..
חחחח טוב רואים שלא היה לי מה לרשום נכון?

Double U

New member
שונאת אנגלית?../images/Emo2.gif

זאת השפה הכי יפה בעולם לדעתי.

no name ooo

New member
מהההההההההה

שפה דוחהההההההההה אני גם שונאת אנגליתתתתתתת בעעעעעעעע

noname202

New member
ארררר השפה הכי קשה בעולם...

לעומת ערבית
למשל...בעעעעעעע

עובדות עליי....

1. אני מטר 65...(לדעתי אני נמוכה)... 2.בקיץ יש לי עיינים ירוקות בהירות ובחורף ירוקות חומות... 3.יש לי חתול... 4.אני בכיתה י'... 5.כמה אנשים אמרו פעם שאני מזכירה את אנג'לינה ג'ולי... סורי אין לי עובדות מעניינות...

RoieL

New member
שלי (משופר../images/Emo122.gif)../images/Emo41.gif

יש לי משקפיים, למרחק. אני גר במושב. הייתי בהולנד, ואני עומד לבקר השנה בצ'כיה ובארה"ב. השתתפתי במספר סדרות TV. אני גולש בתפוז פחות משנה

uroren

New member
אני עונה! תתכוננו....

הנה! חמש עובדות עליי- -אני בתשעה פורומים.. -יש לי ציפורן חודרנית ב7 (!!) אצבעות ברגל -כשאני צוחקת אני נוחרת כמו סטיב ארקל (אריזה משפחתית) -יש לי 28 כלבים, 60 פרות, 46 כבשים, 30 חתולים ושלושה בתים בחצר. -יש לי 7 כינויים שונים: אורי, אורקיקי, חזי, פולניה, אורילה, אורקה ואורצ'ה. כל אחד שמכיר אותי קורה לי אחרת... וזהו

noname202

New member
פאק מה זה המספר העצום של החיות האלה

?? מה זה את גרה בקיקבוץ? מושב? חווה?
חחח

uroren

New member
לצערי.. רני חיה במושב..

אבל הכי מצחיק זה- שכלבה פרטית משלי יש לי רק אחת D-:

uroren

New member
היה לי גם...

למה, שתי אתונות, עיזה, 35 ארנבות, 9 תוכים ושכחתי כבשים שעדיין יש.. וזה לא הכי כיף, הריח פה לא משו...

CrazyYoYo

New member
../images/Emo24.gif

1. עברתי בגיל 11 וחצי לרעננה מת"א והתחלתי 'חיים חדשים' אפשר לומר. 2. עוד 7 ימים אסגור חודש בתור מנהל בתפוז. 3. השירים שאני הכי אוהב לשמוע הם 'תתחנני אלי' של אביתר בנאי, 'יומן מסע' של אביב גפן, 'אין אהבה בלי אכזבה' של דורון הררי ו'Boulevard of Broken Dreams' של גרין דיי. 4. הסדרות שאני הכי אוהב לצפות בהן הן The O.C, מספרים, רוזוול וחוק וסדר. 5. אני מאוהב.

למעלה