"הכר לחבר"...

inbal287

New member
"הכר לחבר"...

אני בטוחה שכל אחד מאיתנו נחשף לפחות לאמן או שניים דרך אתרים כמו מייספייס ובמה חדשה. בשרשור הזה אני רוצה שתתנו קישורים לדפים של האמנים האלה, תספרו לנו איך הכרתם אותם וכאלה. ככה נחשף לעוד קצת מוזיקה מקורית וכאלה. בבקשה להוסיף רק אמנים ישראליים. קדימה
.

inbal287

New member
אוקיי, אני אתחיל

להקה ראשונה היא התבלינים. הכרתי אותם לפני שנתיים והייתי בהופעה שלהם בכפר המוזיקה של קוקה קולה בחופש הגדול של 2005. הם להקה מעולה. הם עובדים על דיסק כבר הרבה זמן ואני מקווה שהם יוציאו אותו בקרוב. השירים שיש בבמה הם אמנם יפים מאוד אבל הם כלום לעומת שאר השירים שאפשר לשמוע רק בלייב. חוץ מזה האנרגיות שיש להם כשהם על הבמה... מטורפות! הם יודעים להביא שואו.
להקה שניה היא להקת סרניטי [SERENITY] שאותם הכרתי לפני שנה, אני לא בדיוק זוכרת איך. בכל מקרה יש להם גם דף בבמה חדשה וגם דף במייספייס. הם שרים באנגלית והתחילו את דרכם בתור להקת קאברים/מחוות [אאל"ט]. והם ממש אחלה. המלצה שלי: תשמעו את Before I Change אני ממש אהבתי אותו.

itoosh2

New member
אוקיי...

אמממ... אני יכול להמליץ בחום רב על יוצרת-זמרת בשם רותם מלכה.. . אני נחשפתי אליה בפעם הראשונה כשחידשו את "פסטיבל השירים של ישראל" בפעם הראשונה... הביאו שני אמנים לא מוכרים, 845 אקספרס שהיו הרכב ראפ מקרית שמונה שזכה במקום השני... ואת רותם מלכה עם הלהקה שלה "סינקופה" שזכו במקום השמיני... אני כל כך אהבתי את רותם מלכה ואת השיר שלה "כאן איתך" וממש התאכזבתי כמובן שהוא הגיע למקום כל כך נמוך יחסית... ביחוד מול דברים שלא הגיעו אפילו לקרסוליים שלהם... אחר כך חיפשתי את הדף שלה ב"במה חדשה" ומצאתי אותו ושם שמעתי כל מני קאברים שלה (ושל אחותה לפעמים) לשירים מוכרים ועוד כמה שירים מקוריים שלה (לפעמים גם עם סינקופה)... ולמרות שהאיכות של השירים לא הכי טובה שבעולם הם אורחי כבוד בנגן מוזיקה שלי... הדף שלה ב"במה חדשה": http://stage.co.il/Authors/14765 (אני לא יודע לנלנק) אגב, מאז שהתחלתי להכיר אותה ניסיתי ליצור איתה קשר (הרי היא לא איזה סלבס... היא בתיכון/עוד מעט מתגייסת) ולא ממש הצלחתי... אז אם מישהו מכיר אותה או יכול להמליץ לי על דרך ליצור איתה קשר אני אשמח... אני ממש רוצה לדבר איתה
תהנו.

itoosh2

New member
תוספת...

ידידה שלי הכירה לי לא ממזמן יוצרת ישראלית שגרה כרגע בלונדון ושרה באנגלית בשם נעמה הילמן... היא יוצרת-זמרת-מנגנת והיא הקליטה בלונדון את השירים שלה עם גיטרה אקוסטית, שירה שלה ועוד חשמלית וקולות רקע של עוד מישהו (כמובן שיש גם כל מני תוספות של מיקסים בהקלטה... אבל דברים לא עיקריים) השירים שלה מקסימים למרות שקצת קשה לשמוע אותם הרבה מאוד כי הם מתחילים להידמות אחד לשני בעיבוד... אפשר להוריד את הEP שהיא הקליטה דרך האתר שלה: http://www.naamahillman.com/ תהנו

batsheva3

New member
אחלה יוזמה ובדיוק בזמן :)

טוב שמדברים על זה כי חברה שלי היא יוצרת מדהימה ויש לה מוזיקה מרגשת, קוראים לה שימרית אוחנה ופעם אחרונה היא הופיעה בפסטיבל סוכות בעכו הייתה הופעה מדהימה לכל הדעות!!! יש לה עוד המון קטעים, והיא הבטיחה לי שלאט לאט היא תחשוף יותר מהמוזיקה שלה, החלטתי לקחת אותה כפרוייקט אישי ולנסות לקדם אותה כמה שיותר, אז תודה על היוזמה המבורכת
פה יש שלושה קטעים שלה: http://unr.co.il/unr.asp?aroom=25 אני אוהבת במיוחד את השיר "שקט" אבל כולם יפים, מה אתם אומרים..?

Whorror

New member
הפרצופים.

הכרתי אותם דרך ידיד שלי.. הוא היה אמור לבוא לחזרה שלהם כדי לקחת מצילה אחת מהמתופף ובאתי איתו וככה נחשפתי והתאהבתי במוזיקה שלהם. מאז, אני קבוע מגיעה לכל הופעה שלהם ונהייתי גרופית שלהם.. חחח ובנוסף הם אחלה אנשים! 3> הם מנגנים Fאנק-ראפ מטאל, שזה סגנון שבתכלס אני לא כזה אוהבת אבל יש להם פשוט מוזיקה לפנים... הם כבר הקליטו סינגל אחד, שנקרא "דלתות אכזבה" ועכשיו הם עובדים על שיפור השירים הישנים, את חלקם אפשר לשמוע במייספייס. אה, וב-17.2 תהיה להם הופעה בקולוטורה, בת"א. ממליצה בחום ^^

slashvai

New member
אופוריה

מצאתי אותם במקרה..לא להקה מוכרת נראה לי אבל שיר פשוט מדהים.....

slashvai

New member
אופוריה

מצאתי אותם במקרה..לא להקה מוכרת נראה לי אבל שיר פשוט מדהים.....

SHEX

New member
הגרובטרון../images/Emo95.gif

הייתי לפני שנה בערך בהופעה שלהם - הלכתי על בליינד וממש נהניתי. להקה שלוקחת שירים ישראליים איכותיים ו עושה להם קאברים בביצוע ממש מגניב.

למעלה