הכר ת'פורום

מיטללל

New member
הכר ת'פורום

פעם כבר עשינו את זה אבל מאז הרבה התחלפו... אז ככה שכל אחד יחשוף 5 עובדות מעניינות ופיקנטיות על עצמו. משהו שאנחנו לא יודעים. משהו שיכול להפתיע. קדימה!

pain is MY love

New member
שאני אתחיל?...

יאללה לדרך
אני אמא גאה ל-3 פירסינגים ו-3 קעקועים ואני מאוד מאוד מאווווווד אוהבת אותם ואת כל אומנות הגוף בכלל... בעבר היו לי 13 פירסינגים ואני מתכוונת להחזיר לפחות את חלקם אחרי הצבא...
כל כמה שאנשים רואים אותי עם דרגות וחושבים שאני ממש מבוגרת. אני אחת הקצינות הכי צעירות בצה"ל. אני בת 19, את הדרגות שלי קיבלתי אחרי 9 חודשים בצבא, וכן, אני במסלול היעודי לקצונה. יעודי זה כדאי!!!
למרות הכל עוד אין לי רישיון... מי יתן רישיון לבלונדינית?!
עשיתי משהו כמו 120 שיעורים ו-2 טסטים עד שפרשתי בשיא...
אם אני רוצה משהו/מישהו אני אעשה ה-כ-ל כדי להשיג אותו. אני מטורפת לפעמים, פשוט אין לי גבולות...
וכן, אני בלונדינית אמיתית!!!! (עם קצת תוספת של צבע... אבל עדיין בלונדינית!)

Cobe Anan

New member
נו, בטח שלא יתנו לך רישיון..

זה לא הבלונד, זאת היכולת המרשימה שלך לכוון כל אחד לאיבוד בתוך שניות..

Zoharrr

New member
יאללה גמני...

הממממ הפאטיש שלי הוא עצמות אגן של בנים אני כותבת בפורום פנטזיות מיניות יש לי אובססיה לגיידאנס בזמן האחרון אני בקשר טוב עם להקת "סינרגיה" אני חושבת שגם בחורה ששכבה עם 10000 גברים היא לא זונה

ScorpioID

New member
וואו. לא יפה.

מקודם מרינה העלתה את העניין של קעקועים ועגילים, אז הייתי אב גאה של 3 עגילים. <שפה, לשון וגבה> וכיום אני אב גאה של 4 קעקועים <עקרב, פרפר, אות יפנית ופיה>
יש לי 134 מנת משכל על פי מבחן סוואז'. המבחן הזה לא מוכר ע"י הIHS מה שאומר בעצם שאני גאון לא מוכר
המבחן הזה לא בודק רמות ידע. אלא זיכרון ויכולת שכלית לעבד נתונים
שידרתי בתחנת רדיו בחולון. תחנה בת של קול ישראל. כן כן, אני, שדרן. וכולי וכולי
אסור לי להיחשף לשמש. יש לי סיכון גבוה לסרטן העור. שבוע הבא יש לי תור לפלסטיקאי להסרת 2 מלנומות לא סרטניות מהגב
אף פעם לא שברתי עצם. פרט לכמה אצבעות
ועוד אחד לקינוח
אני מאוהב בסתר במנהלת של הפורום הזה
מיטל, תעשי לי פיצוץ אוכלוסין

white raven

New member
הנה זה בא..

ריסקתי אופנוע שלא באשמתי ואחר כך בטיול ניווט שלפני הצבא הדלקתי לו נר זיכרון ב נ. טריג 472 כמדומני... אני וחבר תושב הפורום הצהרנו ב"צוף על המים" תוך כדי חיבוק ש"אף בחורה לא יכולה לגעת בגבר כמו שגבר יודע לגעת בגבר!!!" (כמובן בשביל הצומי) אני לא נמשך לגברים (בניגוד למה שהעובדה הקודמת עלולה לגרום לכם לחשוד) גם אני אב גאה לפירסינג בודד בפיטמתי השמאלית ששמו הוא מייקי יכאב לי להודות בזה אבל... למרות כל מה שאני חושב ואומר על נהיגה נשית גם אני מתקשה בחניות... (אבל נראה אתכם מעבירים אוטו במקומות שאני העברתי!!!) יום קסום

טוב ככה

1. עשיתי בגיל 5 ניתוח כי כשהייתי עושה אגרוף, לא הייתי יכולה לפתוח בחזרה את האצבעות 2. הדבר הכי סקסי בבחור לדעתי זה הקול שלו 3. אני כותבת בפורום גייז סתם כי זה כיף (339) 4. הפור פליי הכי כיף שיכול להיות זה ללכת מכות 5. צילמו אותי פעם בטעות לכתבה על עולי אתיופיה... זה היה מזמן, הייתי ממש ממש , נקרא לזה, שחומה (פוליטיקלי קורקט)

קודם כל... מה איתך מיטל....

עכשיו שניה נחשוב... 1.אני אוהב לדבר עם עצמי לפעמים... (כמובן רק כשאני בטוח שאין אף אחד באיזור.. אחרת תוך יום אני ימצא את עצמי באישפוז כפוי..) 2.הייתי במליון בסיסים בצבא וטחנתי מלא כלא וריתוקים... 3.אני עקרב במלוא עקרבותו וכל מה שנאמר שם פשוט זה אני.. 4.אני אוהב עיניים כחולות מת על בנות עם עיניים כאלה... 5.אני כמעט לא מסוגל לעבור ליד מראה בלי להסתכל עליה... או להעביר 5 דקות בלי לתת מבט בשעון...

Cobe Anan

New member
שלא תגידי שאני לא משחק יפה עם כולם:

*אני אסטמתי, אבל זה לא הפריע לי לרוץ 2000 מטר ב 6:40 דקות (לפני שנפצעתי ברגל). *הייתי לוחם 3 שנים, ואין לכם מושג כמה זה מפדח להגיע לר"מ2 בגלל פציעת כדורסל, כשאחרי בתור מחכה פצוע ירי.. *יש לי קעקוע של עכביש על הכתף- את הסקיצה ציירתי בעצמי. *אני פושע מסוכן- עקב סיבה לא ברורה, נפתח נגדי תיק פלילי במצ"ח על התעללות במחבל פלישתי שלא היה לי שום קשר אליו. *אף אישה לא יכולה לגעת בגבר כמו שגבר יודע לגעת בגבר...! ג€***Merd a`lor! Le huligans...***ג€

liontamer

New member
ובכן...

נראה לי שאני אמשיך פה את קו הקעקועים... *יש לי קעקוע של הסמל של מזל שור על הזרוע השמאלית (ועוד ינשוף בדרך...) *לפני 3 שנים וקצת התרסקתי עם אופנוע בשיעור נהיגה, ועכשיו רק חזרתי ללמוד *אתמול סיימתי את הקורס כוכב שני שלי בצלילה *אף פעם לא דפקתי את האוטו, למעט פעם אחת שעשיתי נזק של קצת יותר מ40000 שוקל לאוטו של חבר. (ס'עמק, מה היא קופצת לאמצע הכביש הכ***) *כל פעם שהעורב מתקשה בחניות אני מחנה לו את האוטו. לאון אם כבר, אז בגדול

Cobe Anan

New member
ואני לתומי חשבתי שזה קעקוע של פרינס

מורכב מראשנים, או מתאי זרע, או משהו כזה...

יש לי כמה טובים...

1. אבא שלי תא"ל בקבע. 2. חודש לפני שהייתי בן 17 שכבתי עם מורה מהתיכון שהייתי בו (לפחות היא צעירה ונראית טוב). 3. בגיל 17 נסעתי לחודשיים וחצי עם משלחת התנדבותית לפרו. עבדתי שם עם ילדים ועזרתי לבנות בתים למעוטי יכולת. וזהו מצטער אין לי עוד דברים מעניינים.

הפריע לי שאין 5 אז:

4. יש לי קעקוע של סמל הצנחנים על הגב. 5. אני נהג גרוע אבל עברתי טסט ראשון בצורה מעניינת: לפני הטסט השני חבר של אבא שלי נכנס וביקש ממני לצאת, כמה דקות אחרי זה הוא יצא והבוחן אמר לי שעברתי.

pain is MY love

New member
חחחחח

הרגת אותי עם מ"ס 5... ובקשר לקעקוע של הצנחנים... טעות לדעתי.... אני מכירה מישהו עם קעקוע של כנפ"צ על הזרוע... והשאלה הנשאלת היא: למה?

למעלה