הכר ת'פורום

pain is MY love

New member
אם היה לי רעל

הייתי שותה אותו... מורעלות זה סבבה אבל זה לא נשאר לנצח..

ג'לי מספרת..

1. אני מפחדת ממגדלי מים... הם... גדולים. 2. אני לא באמת אוהבת לאכול ג'לי.. זה פשוט ציטוט מאיזה סרטון אינטרנטי מגניב. 3. אני שונאת קישואים! ממש! אבל אוהבת לכתוב עליהם (ע"ע דף יוצר בבמה..) 4. אני ממש רוצה שתתיחסו ל3 ותכנסו לדף יוצר בבמה.. בגלל זה רשמתי את זה 5. יש לי חלומות הזויים על חטיפות לחלל וגוון סטאפני (אם מישהו יתענין אני מכונה לספר) הממ עד כאן להשפיל את עצמי.

ת מ י מ ה

New member
ממממ

1. אין לי קעקועים... אבל היה לי עגיל באף... 2. הלב שלי שבור... אבל עדיין אני מאמינה באהבה 3. אני לא יודעת לגלח רגליים ( משאירה קצת שערות פוצעת את עצמי..) 4. מידה 42 בנעליים 5. מסוגלת לראות "מבצע סבתא" בלי סוף....

Piren

New member
המממ

* אני וחברה שלי עומדים לחגוג 6 חודשים ביחד בקרוב, לא נשמע מרשים, מלבד זה שזה ארוך ב-5.5 חודשים מה"קשר" הכי ארוך שאי פעם היה לי
. *בחורה פתחה עלי פעם בלוג סקס (שתיאר מה עשינו), אחרת כתבה עלי סיפורי סקס ופנטזיה. עם חברה שלי שידרתי בבלוג TV למבוגרים
*הצלחתי לפתח מסלידה קלה לפטריות שינאה מלאה. היום המראה של פטריות או הריח גורם לי לבחילה. *מעולם לא עישנתי. אפילו לא נרגילה, ואפילו לא "רק שכטה". *אני לא אוהב את השפה העברית

Zoharrr

New member
אוי אורי הבלוג...חעחע

והצלחת לשכנע את חברתך היקרה לשדר בבלוג TV? אני גאה בך!

TheWhiteTigris

New member
נו טוב...

1) הייתי מת לטוס ב F-16, כולל חוויות מגוון הפעלולים שהוא מסוגל לעשות (כן, גם הלופים...) 2) הייתי באומנות לחימה "קרב מגן ישראלי", בכללי הספקתי הרבה בגיל צעיר -הייתי מדריך מוסמך כבר בי', והגעתי עד שחורה עוד לפני הצבא, ומאמנים מוסמכים נתנו לי לאמן קבוצות כבר מכיתה ט'. 3) כמה שנפצעתי, ונפצעתי ה-מ-ו-ן בחיי, הנזק הכי חמור שעשיתי זה כמעט-שבר בברך - שהושבתתי לחודש או משהו כזה. מזל שזה היה בחופש הגדול. 4) אני מכור לכדורגל. כמעט את כל גיל ההתבגרות שלי ביליתי במגרש כדורגל בשכונה. 5) אצלי הדיבור מתחלק לשניים - או שאני מדבר המון (עד שמתפללים שאסתום כבר), או שאני מדבר מעט מאוד (ואז יורדים על הרצפה בתחינה לשמוע ממני מילה או שתיים). אין אמצע.

כמעט25

New member
טוב אני?

1. התחלתי לשתות שוקו ונס קפה בצבא ולא אני עדיין לא אוכלת חומוס, טחינה, חצילים, דגים ועוד... 2. אני מגלגלת את השיער מעייפות ו/או מריכוז גבוה מגיל 3 3. אני לא יודעת לשרוק
4.אני אוהבת כדורגל רק בינלאומי ורק בLIVE, הייתי במשחק של בוקה/ריבר בארגנטינה ובקולומביה נגד ברזיל בקולומביה. 5.היו לי משקפיים 12 שנה ועשיתי ניתוח לייזר, שינה לי ת'חיים!

dod_basim

New member
אוקי תורי

ננסה לצאת מהשביזות היומית... 1. אני עכשיו חודשיים אחרי תחילת תקופת הפיטנס - תוצאות זמניות: 13 ק"ג פחות, מסת שריר עלתה פלאים, לא מעשן יותר, כושר גופני מהטובים שהיו בחיי. 2. אני חושב שמדיניות הסמים הישראלית\עולמית צריכה להיות כמו בהולנד. 3. שמח שסיימתי שרות קרבי מלא, לא היה תמיד קל. 4. אני כבר רוצה לדעת מה אני רוצה ללמוד. 5. מנגן על גיטרה בס, לאחרונה לא יוצא לי ונורא חבל.

Black Star

New member
פיקנטי? נו...

לא בטוחה שיש חמישה דברים פיקנטיים לספר עליי
* היה לי עגיל בגבה והוא נתלש אחרי חודשיים. * מעולם לא היה לי חבר רציני. * דיברו פה על רשיון, אז... לקח לי חמישה טסטים להגיע לזה
* ... ועד היום אני לא ממש נוהגת, מהסיבה הפשוטה שאין לנו אוטו. * הקשר הראשון שהיה לי שנמשך יותר משבועיים עלול להיהרס בגלל שאנחנו גרים רחוק אחד מהשני. וזה מבאס לאללה...

הומו a

New member
קשה לי להיזכר

-לא מערבב מין עם מין אחר
-אוהב לשתות שוקו
-צימחוני,(בדרך לטיבעוני)
-פסימי
-פריק של ניקיון

בשלולית

New member
טוב.. הממ..

אני מתגייסת ב30.4.06 למודיעין.. בינתיים עובדת בבורגר קינג כבר 4 חודשים ובבייביסיטר כל יום (מה1.9)
אני מאוהבת בסינרגיה!
אני מושבניקית כבר 18 שנים - זה אומר מגיל חודשיים בערך.
רופא שיניים אף פעם לא נגע לי בשיניים!
יש לי אוטו גרוטאה משל עצמי ורק עכשיו לאחר חודשיים בערך בבעלותי, אני מתחילה לשפץ אותו

Silent Horror

New member
אממ טוב יאללה נזרום עם זה.

פעם ראשונה אני מוצא את עצמי כותב באחד הפורומים האלה על אהבות ומינים...חח מה קורה כשהשגעון מעיר אותך מהשינה שלך ב-6 בבוקר ללא שום מטרה. יאללה: 1.אני בן 19 ועבדתי חצי שנה בחנות סקס בתור מוכר.עדיין עובד שם לפעמים... 2. למרות אחד יש לי בעיה עם בחורות, אני מהרגישים האלה חחח. התאהבתי בידידה הכי טובה שלי שלא רוצה אותי אז אני די מתוסבך בקטע. 3. אני אוהב לעשות סמים לפעמים, כן למטרות תענוגות בלבד ואני לא מתבייש להסתיר שאני אוהב גאנג'ה ול.ס.ד..(בגבול מסוים כמובן)זה הדור שלנו:התגלגלות מחודשת של דור ההיפים בשנות ה60. 4.אני בתקופה הזאת בחיים שלי שאני נע בין שפיות ואי שפיות ודי קשה לי לחוות אושר ותחושת סיפוק מאירועים חברתיים בחודשים האחרונים. 5.אני חולה מוזיקה, מפסיי טראנס עד מטאל...מסתם לשמוע עד לליצור ולנגן. שיהיה סוף שבוע טוב לכולם.

אני חדשה, כותבת גם

מגיל חמש וחצי אני מנגנת וזה מה שאני עושה בחיים וזה מה שאני לומדת ומלמדת
סולדת מחלב וכל מוצר כמעט שמכיל חלב.
כתגובה לפיירו- גם אני עקרבית טיפוסית ביותר - בשל עובדה זו אני מאודדד רגישה ונפגעת מאוד מאנשים קרובים שמאכזבים אותי או פוגעים.מונעת על ידי הרגש בעיקר
אני בתקופה בה אני מנסה לעשות דברים שלא מתאים לי לעשות..להשתחרר בנתיים אין לי חמש..אולי זה יבוא

indigo wing

New member
טוב אני גם אנסה לחשוב...

1. אני לא יכולה להרדם בלי מוזיקה כבר כמה שנים טובות.. 2. קראתי את ספרי הארי פוטר הראשונים יותר מדי פעמים ואת האחרונים כבר לא היה לי כוח לקרוא.. 3. אני ממש שונאת סיגריות, סיגרים ולא סובלת את העשן שלהם שנדבק לכל דבר, ובחיים לא ניסיתי לעשן.. 4. אני ממש אוהבת עגילים (רק לאזניים..) ושרשראות- לא תמצאו אותי הולכת בלי (חוץ משאני קמה בבוקר
) 5. אני בצבא וממש טוב לי

אני אנסה למצוא 5 :)

* הבחורים שאני יוצאת איתם חייבים להיות בעלי אף סולד וקטן - אני באמת בודקת את זה עד כמה שזה נשמע הזוי * הספרים שאני הכי מתחברת אליהם הם של פאולו קואלו * אני עדיין בוכה בפעם המיליון ואחת שאני רואה את הסרט "10 דברים שאני שונאת אצלך" בקטע סיום שהיא מקריאה את 10 הדברים :/ * אני צינית בטירוף * אני לא מאמינה שיש כזה דבר חברה טובה!

המממ...

1. החלום שלי(כמעט כמו של כל גבר ממוצע) היה להיות עם לסבית, אבל כשגיליתי שאני יוצא עם אחת כזאת נבהלתי כמו מפגר. 2. כשהייתי ילד אני וחברים שלי הרסנו טרקטור של מישהו מהקיבוץ שגרתי בו, והוא לא ידע מי עשה את זה. עד היום יש לי נקיפות מצפון על זה. 3. לפני 3 חודשים קיבלתי תפקיד שנחשב ממש יוקרתי. זה כלל טיסות לבסיס, הגישו לי את האוכל, חדר ענק שלי ושל עוד מישהו לבד והמון כבוד אצל הבנות בבסיס. כל זה בשביל לחתום עוד שנה. 4. אני מכיר כמעט בע"פ את סרטי רוקי 1-4. 5. אני בחור שרמנטי, רומנטי וספונטני, ואם את מעוניינת בטוב ביותר תתקשרי...(נכון שזה המצב הכי נואש בעולם?- אם אני אגיע לכזה מצב אני בגיל 30 אני הורג את עצמי).

למעלה