הכשרת מאמנים

naomi78

New member
הכשרת מאמנים

שלום רב, אני מתעניינת כבר זמן רב בתחום, אני מעוניינת ללמוד אימון, עשיתי חיפוש באינטרנט, ומצאתי, בין היתר, את מכון בשם "תות", שמה שמשך אותי במכון הזה הוא שלאחר ההכשרה הם מעסיקים את המאמנים כפרי-לנסרים בחברתם. שאלתי היא: האם מישהו שמע על המכון הזה? ומה דעתכם על שיטה שנלמדת שם? תודה מראש

tlingit

New member
הי naomi78 ../images/Emo13.gif

לתות שיטת אימון והכשרה משלה, וכך גם שיטת העבודה וההעסקה, כולן פרי פיתוח פנימי בינתיים לא כותבים בפורום מאמנים שעובדים או עבדו בתות שיכלו אולי לענות לך. ההמלצה שלי היא לבקש לדבר עם שניים-שלושה אנשים שסיימו הכשרה בתות ועובדים כעצמאים, לא כחלק מהחברה, כדי לשמוע פרספקטיבה חיצונית גם על ההכשרה עצמה וגם על התועלת שהיא נותנת בשוק החופשי

מה היית רוצה למצוא באימון?

שלום, את כותבת שמה שמשך אותך זה שהם מעסיקים את המאמנים בחברתם אחרי הלימודים. אולי יש מקומות לימודים נוספים שמציעים אפשרויות העסקה אחרי הלימודים? האם יש עוד שיקולים מבחינתך בבחירה של מקום לימודים? אליאור תירוש מאמן ומנחה קבוצות אתר ניוזלטר

naomi78

New member
לאחר מחקר די מעמיק בנושא

אני חושבת שאחד הדברים החשובים במקום הלימוד הוא שיהיו מוכרים ע"י איק"א. בנוסף, בגלל שאופי התפקיד הוא פרי לנס, צריך שיהיה לאדם רשת קשרים עניפה, ויש מקומות שמדריכים איך לבנות כזאת רשת קשרים שתעזור למצוא מתאמנים. כמון שאפשר להבין, מאוד חשוב לי ללמוד מקצוע שיאפשר לי לעבוד בתחום עם הכנסה בטוחה, ביטחון כלכלי, כך שכל הקטע עם פתיחת עסק עצמאי מפחיד אותי. מכאן, אני הייתי רוצה לדעת האם אתם מכירים מקומות עבודה שמעסיקים מאמנים לא כפרי לנסרים?

כיוונים

שלום, אני מבין שאת מחפשת מקום שיש לו הכרה (מתוך הנחה שזה אומר שאיכות ההוראה גבוהה?), וחוששת לפתוח עסק עצמאי. 1. הכרה. יש ארגון עולמי שנקרא ICF ויש גם ארגון אירופאי. אם את מחפשת הכרה, שווה לבדוק האם בית הספר שבו את הולכת ללמוד מקבל הכרה מהארגונים הללו (אני למדתי במקום שנותן הכרה לשניהם, אם את רוצה מידע נוסף, צרי עמי קשר לטלפון - 035275067) 2. עבודה כעצמאי. בכל בית ספר שמכבד את עצמו את תקבלי אימון אישי כחלק מתהליך ההכשרה שלך. אולי שווה לך לקחת את החששות מפתיחת עסק כנושא ששווה לעבוד עליו באימון שלך? מעבר לזה, כדאי גם ללכת למומחים לשיווק (אני יכול להמליץ אם את רוצה) וגם לבדוק אפשרות להצטרף לארגון שנקרא BNI, שאני שותף לו, שבו אנשים נפגשים פעם בשבוע, כולם עצמאים, ועוזרים אחד לשני למצוא לקוחות. בערך 30% מההכנסות שלי מגיעות משם. הכתובת שלהם באינטרנט היא www.bni.co.il. בהצלחה, אליאור תירוש מאמן ומנחה קבוצות אתר ניוזלטר

naomi78

New member
תודה רבה על תשובתך

אני באמת שוקלת לקחת אימון אישי. רשמתי אבל רק להסביר את עצמי: הדאגה שלי אינה מפתיחת עסק עצמאי אלא מהביטחון הכלכלי שלפחות בהתחלה אין אותו בעסק עצמאי. אבל זה כבר לשיחה אחרת. תודה בכל אופן

למעלה