a wild rose
New member
הכשרת מטבח
שלום,
האם כלים חדשים מהיצרן נדרשים להגעלה ולטבילה או שטבילה בלבד מספיקה? הדבר משתנה אם מדובר בכלי חרס לעומת כלי מתכת?
כלי זכוכית נדרש גם לטבול או שאין צורך?
טבילה - רק במקווה או שאפשר גם בים? ובהקשר הזה - האם אפשר לאלתר "עמדת טבילה" עם מי ים או שיש כאן כללים שבלתי ניתנים לאלתור?
ו-האם יש צורך לבצע פעולה כלשהי בכיור? יש לי כיור אחד, והתכנון הוא להשיג רשתות לחציצה ועד אז לא לאפשר מגע של הכלים בכיור עצמו, האם נדרש לבצע משהו נוסף? אפשרות נוחה יותר?
בנוסף - יש לי כלים שלא ניתן להכשיר ואני מתכוונת להמשיך להשתמש בהם למאכלי פרווה, האם זה נחשב תקין? הכוונה לכלי הגשה ולא לכלי בישול.
שלום,
האם כלים חדשים מהיצרן נדרשים להגעלה ולטבילה או שטבילה בלבד מספיקה? הדבר משתנה אם מדובר בכלי חרס לעומת כלי מתכת?
כלי זכוכית נדרש גם לטבול או שאין צורך?
טבילה - רק במקווה או שאפשר גם בים? ובהקשר הזה - האם אפשר לאלתר "עמדת טבילה" עם מי ים או שיש כאן כללים שבלתי ניתנים לאלתור?
ו-האם יש צורך לבצע פעולה כלשהי בכיור? יש לי כיור אחד, והתכנון הוא להשיג רשתות לחציצה ועד אז לא לאפשר מגע של הכלים בכיור עצמו, האם נדרש לבצע משהו נוסף? אפשרות נוחה יותר?
בנוסף - יש לי כלים שלא ניתן להכשיר ואני מתכוונת להמשיך להשתמש בהם למאכלי פרווה, האם זה נחשב תקין? הכוונה לכלי הגשה ולא לכלי בישול.