הכתבה בטלויזיה מתאימה מאוד לתשקורת

מדיה

New member
הכתבה בטלויזיה מתאימה מאוד לתשקורת

מגמתית שמנסה תמיד להבליט את הסנוב על חשבון העמך . כל כתבה תקשורתית שרוצה להצליח חייבת להכיל אלמנטים סנוביים מהשטח כמו למשל: מחירי אופניים של עשרות אלפי שקלים בכדי להפוך את הענף מענף עממי לענף סנובי . הרי לא לשווא ישראל השסועה נחשבת כיום לאחת המדינות הגרועות ביותר בפערים בין העשיר לעני, ולא פעם אני רואה זאת בשחצנות של התקשורת הגרועה שיש לנו שנישלטת כולה ע"י הממשלה וע"י מספר קטן של אנשים שחושבים שהמדינה הזו שייכת להם והם יכולים להנחות אחרים את דרך החיים שהם רוצים להכתיב לנו. מזכיר לי את האסטרואנט הישראלי הראשון ז"ל שעלה לחלל ואיך שהתקשורת הלהיטה והתסיסה את הנושא כאלו ישראל הופכת מהיום להיות מעצמת חלל אדירה. השחצנות וניפוח הדברים לפרופורציות לא נורמליות ,ובמיוחד בזמן בחירות כאשר מנסים לעשות הרבה גלים של שחצנות תוך כדי מכירת מועמדים לבחירות. שרון היה חייב לעשות ראיון בשידור חי עם האסטרונאט ולפאר ולרומם את הבחירות שלו. לדעתי זו שערוריה ואם היו דברים נעשים בצורה של פרופיל סביר או אפילו נמוך יכול להיות שהתוצאות העגומות היו אחרת. גם קבוצות הכדורגל שלנו לא פעם הורידו באמצעות התקשורת את יכולתם של קבוצות אחרות ורוממו את עצמם או הלכו לאכול גלידה לפני משחק חשוב במקום להתאמן מצאו עצמם מובסים חזק. לדעתי רכיבה על אופניים אינינו ספורט לעשירים ובטח לא ספורט של אליתות כי האליתות לעולם לא יזיעו ואפילו לא לשם הנאה. אופניים זה לא גולף כי באופניים אתה צריך להזיע ולדווש בניגוד לגולף -ספורט האליתות ששם רכב הגולף מביא אותך עד לכדור מבלי שתאלץ חלילה להזיע. רבותיי אני רוכב עממי ואני לרגע לא מתבייש בכך.

אחיי גיבורי הרכיבה

אל נא יפלו פניכם , מה לכם כי תלינו על המנסים להשחיר פניכם ברבים שאו פדל ועוד פדל ודוושו למחזות הסינגל הניצחיים ויהפכו ענני האבק של גלגליכם לסופה ענקית אשר תעלים את כל מלעיזכם , בקיצוץ תפסיקו להתרגש "ולהתקרבן" ולהיות כאלו קוטרים

למעלה