הכתבה בידיעות אחרונות..סוף סוף נכנסים בהם!!!

a10a

New member
הכתבה בידיעות אחרונות..סוף סוף נכנסים בהם!!!

איזה כייף כבר הספקתי לקרוא אני מנויה של העיתון..... כול מה שכתוב בכתבה זה מה שאנחנו טוענים ומתלוננים כבר שבועות ואפילו הכתבה היתה יחסית עדינה..היה עוד הרבההה מה לכתוב עליהם!! ממש עשו חסד איתם!! או שהם לא מעודכנים בהכל! מי כבר הספיק לקרוא??

droriko

New member
הכתבה הזאת זה מהומה על לא מאומה

מה החידוש בכתבה הזאת בכלל? שההפקה התעלמה מתיאומי הדחות? ידענו , שההפקה נתנה חשיפה יתר לבובליל? ידענו , שההפקה העמידה את כל הדיירים להדחה כדי להיפטר מג'ני? ידענו , שמיקי היתה הבוסית של קרן בדום? ידענו . סתם ביזבזתי כמה דקות קריאה + כמה שעות ציפיה לכתבה הלילה . הדבר החמור היחידי שנחשף כאן ) זה שערן ורנין ידעו אחד על השניה שהם נכנסים לוילה ויכלו לתאם אסטרטגיה , אבל ממילא איך שהתחיל המנדראג' ערן ישר עף ודווקא כשג'ני היתה אחת מהמצביעים נגדו , אז בסופו של דבר זה לא רלבנטי .

טלטוש

New member
והכי אני אוהבת שכולם קוראים את הפורום שלנו

אפשר לראות שארז ואסי קוראים בפורום אפשר לראות שהמון נתונים ביטויים אבחנות, הם מתוך הפורום, אז יש לנו השפעה על מה שקורה... רק לתשומת לבנו

דנה1982

New member
7 לילות בכתבת תחקיר מעמיקה נוספת...

אחרי הטררם סביב הכתבה על הישרדות (ש"חשפה" שהמתמודדים קיבלו סיגריות, עוגיות, וישנו עם סדינים וכו'), עכשיו אותו עיתון מכובד עושה כתבת תחקיר מעמיקה על האח הגדול. לא בטוחה שאטרח לקרוא את זה. בכל מקרה, זה לא רלוונטי. עזבו את הטייטל "ריאליטי". זו תוכנית בידור זולה של ערוץ 2, אתם נהנים ממנה, וזה הכל. אני לא מתכוונת להפסיק לצפות בגלל שזה "לא אמין". הרי היה לי ברור שלא תייסיר זרק את האבן לתוך הבית. אז מה? מה שיגרום לי להפסיק לצפות זה אם ימשיכו לעודד את הדיבורים של עינב על הפרידמנים המתים, או אם שפרה תצא משם בגלל שברון לב, או אם אחד מהדיירים החדשים ימשיך לדהור קדימה (כדאי מאוד שהחל מהשבוע הבא הם יתוקתקו אחד-אחד החוצה). רק דברים כאלה יגרמו לי להפסיק לצפות, ולא "התערבות ההפקה" שכבר דיברו עליה רבות בימי הישרדות ועוד ידברו עליה בימי "הישרדות 2" - שגם בה רוב הסיכויים שכולנו נצפה ונתלונן.

klapim

New member
אוי כמה אתם בורים,כנסו דחוף

קשת היא אחת מהזכיניות של ערוץ 2 השנייה היא רשת,התוכנית האח הגדול משודרת בימים שקשת משדרת, קשת מורכבת מקבוצת משקיעים,אחד מבעלי קשת,הוא עיתון ידיעות אחרונות, לכן,אין מצב אפילו תאורתי,שידיעות ילכלך על קשת,וקשת תתבע את עיתון ידיעות אחרונות. מקקוה שיש בפורום אנשים בוגרים שסיימו 12 שנות לימוד ומבינים עניין.

את מאוד צדקנית ../images/Emo41.gif

במקרה של רנין כולנו יודעים שזה היה מבויים עם האבן שנזרקה. אבל - "פרידמנים מתים" זה בסך הכל ביטוי לאנשים חסרי חוש הומור. אני אשכנזיה ולא נפגעת מהביטוי הזה כי אני מבינה את רוחו. לגבי שפרה - אני לא רוצה שאף אחד מהדיירים יסבול משברון לב, אבל שפרה הביאה את זה על עצמה ואפילו ציינה את זה מול המצלמות. במקום להתמקד במשחק שכחה הכל וכל תשומת הלב שלה מופנית לצבר. אז אני כמובן מאחלת לשפרה (למרות שאני נגדה) רק אושר ושמחה בחיים, אבל כך לאבד את הצפון בגלל צבר? אם צבר היה אומר לה באופן חד-משמעי וברור שיש להם סיכוי למערכת יחסים מחוץ לבית האח הגדול אז נפלא, אבל כל הסבל הזה בגלל צבר - לא חבל? מעבר לזאת, הקללות של שפרה, שלא אחזור עליהן, כי כולם מכירים ויודעים - זה פשוט בלתי נסבל. כשנעמה עזבה קראו לשפרה להפרד ממנה ושפרה שכבה במיטה ואמרה "אני לא מרגישה טוב". זו התנהגות? אני בעד יוסי, עינב ואיתי, אבל יכול להיות מצב שדייר חדש יזכה, ואנחנו צריכים לקחת הכל בחשבון.

jaycom

New member
עושה רושם שמי שכתב את הכתבה גולש פה

כי אלה דברים שכבר אמרנו.. זה לא חדש לנו.. חוץ מהקטע של החתונה של ג'ני שזה לא ידענו, השאר ברור לכולם.. זה שמבליטים את יוסי ושפרה זה אנחנו רואים.. וזה שמתים על רנין זה ברור לכולם.. קיצור הכתבה לא חידשה לי הרבה. הקטע עם ג'ני באמת נשמע הזוי.. מה רצו לעשות לה חתונה מבלי שתדע?

תקשיבו זה הרי ברור כי רק אחרי שקמבילי../images/Emo187.gif

ואני עשינו ממש אבל ממש בלגאן: קמבילי פיקססה והתקשרה להפקה קמבילי ואני שלחנו אימלים לוואלה NRG וכל המדורים אני הפצתי בכל אתר אפשרי (מנדראג',מקושרים,פייסבוק,וואלה, FLP ועוד) את המידע (מידע מפורט על כל המתרחש+הוכחות צולבות) העלינו לפליקס , לUPFREE, וליוטיוב את ההקלטות ודרשנו תגובות מידיות רק אז ראינו פירות וחיבים להודות לקמבילי!!!!

jaycom

New member
קמבילי באמת שיחקה אותה

עם הפקסים והטלפונים להפקה.. מראה שבאמת אכפת לה.

3pac היחיד

New member
למי שקרא את הכתבה האם הכתבה יכולה להזיק ליוסי

??????? אשמח אם תוכלו לכתוב את עיקרי הכתבה תודה

ingel

New member
קראתי את הכתבה ויש שם הרבה שטויות:

דיברו שם על זה שג'ני לא קיבלה זמן מסך.נו באמת מה ג'ני עשתה כדי לקבל זמן מסך בפריים טיים.היא כול היום ישנה. דיברו על זה שיוסי הוא המועדף של ההפקה מפני שיש עליו הרבה רווח מפרסומאים לשנתיים הקרובות.נו ו..גם על הקהל יוסי מועדף. דיברו על כך ש:שי שפרה צבר ורנין תיאמו הדחות(שי ורנין אפילו בשרותים). נו ו..זה לא היה ידוע? דיברו על זה שרנין גם מועדפת של ההפקה ומקבל חיזוקים על גבי שעות בחדר האח הגדול.עודדו אותה גם לשחק את זו שרוצה לפרוש כול הזמן כי כך היא תקבל את אהדת הצופים.למה רנין מועדפת על ההפקה אני לא מבין? אתמול למשל רנין פלטה את המילה צ'חצ'חים(הכוונה ליוסי ועינב)וההפקה ישר חתכה לשפרה ולאון. בקיצור לא חידשו שום דבר.רק אני לא מבין מה יש ברנין שהיא מועדפת על ההפקה.אלוהים תסביר לי!????

צבר בתחילת התוכנית אמר לרנין

שלדעתו להפקה חשוב שאת תיהיי בשלישיה שתגיע לגמר כי את ערבייה ולא ירצו להראות שאת לא תיהי כאן כי אז יפרשו את זה כגזענות אני זוכרת את זה כל כך טוב!

קמבילי

New member
כי היא ערביה והפקה נאורה לא מראה ערבים משקרים

מרכלים על כל העולם ומהללים מעשי לינץ' ש"אם צריך אז צריך" (כך רנין) לעשות אותם. פוליטיקל קורקטנס שיצא מדעתו.

למעלה