הכתבה במעריב מוגזמת

sapirze

New member
הכתבה במעריב מוגזמת

הרגע קראתי אותה וכל מה שיש לי לאמר לכם זה שהכל שם זה בולשיט ! ברי לא בתול (נו באמת , אם כבר עשית את זה ? ) מציגים את לורל כנער "הכי חכם בתיכון" (ובתכלס יש לי חברות שהם ממש ממש ממש חכמות - ואני חושבת שגם אני ככה ) ואיך שאומרים שרענן שר מהתחת. טוב שלא הגזמתם קצת עם הכתבה הזאת .. אבל מה שכן טוב זה שהזכירו את התיכון קצת
זה מה שיש לי לאמר (אל תיקחו ללב את זה ד"א , זו רק דעתי...!!)

just gaya

New member
לא מסכימה איתך..

אהבתי את הכתבה אבל ישמצב כי אני אוהבת כתבות עם הרבה שטויות ובוא נגיד "בשר" קיצר אחלה כתבה וזה אני אהבתי

dweck2k

New member
אני אהבתי את הכתבה

אני חושב שזה תופס את החבר'ה כמו שהם, בלי הרבה חוכמות. זה הביט, אם את אוכלת את זה או לא. הם כיפים, הם חיים את החיים שלהם ושרים על זה. הם גברים גדולים מהחיים, עובדים קשה, ועושים את זה כמו שהם יודעים. שום דבר שם זה לא בולשיט, וזו כתבה כנה. אז מה רע? דוויק

just gaya

New member
זה שהם אמרו שברי לא בתול

ושלורל הכי חכם בתיכון כי היא מכירה יותר חכמות במקיף..

ליעתע

New member
חחח עדיין לא הבנתי מה היא רוצה ../images/Emo3.gif

אם הוא לא בתול, אז? אוקיי.. בואי ניהיה קטנוניות, אז אולי הוא לא הכי חכם..אולי למישהו יש ציון יותר גבוה ממנו בהיסטוריה. אז? בלע. לא משנה..

just gaya

New member
זה לא ממש משנה לי

זה מה שהיא חושבת><" אני רק משערת שזה מה שהיא ניסתה להסביר..

fatbery

New member
חח חמודה.

אמרנו שם רק את האמת.ורק ורק את האמת..נשבר לנו דיי הזין שההייטרס ממציאים דברים שלא נכונים בכלל.

S p r i n g B

New member
אהמאהמ...

מה הסיכוי שמישהו יסרוק את הכתבה? לטובת אלה שקוראים "ידיעות"....

Maddie

New member
בחיי../images/Emo185.gif

אז הוא לא הכי חכם בתיכון. מה זו תחרות? פשיייי יאללה תפסיקו לחפור על כל פרט קטן.

tal iero

New member
מה מוגזם??!

מה אכפת לך ומה זה משנה אם הוא באמת בתול או לא?? לא הציגו את לורל כ"הכי חכם בתיכון", סה"כ אמרו שהוא התעניין בשיעור מתמטיקה או משו כזה... אז מה אם יש לך חברות שיותר חכמות ממנו? לא אמרו שהוא הכי חכם. דרך אגב- את מאוד צנועה.

למעלה