הכתבה בעיתון לאישה!!!

dana sheri

New member
הכתבה בעיתון לאישה!!!

מישהי מכן קראה את הכתבה בעיתון לאישה על נשים שלא רוצות להביא ילדים ונשים שיש להן חרדה מלידות, מעניין מאוד איך שמציגים שם נשים שלא רוצות להביא ילדים כנשים עם בעיות נפשיות בין היתר, אני מציע לכם לקרוא את הכתבה בגליון של השבוע, כי אני לא יודעת אם היא עיצבנה אותי או עודדה אותי, אז אשמח לשמוע פה תגובות בתודה דנה

magicgirl1983

New member
אימא שלי קנתה את העיתון היום

נראה במה מדובר... אבל להציג נשים שלא רוצות ילדים כמופרעות זה ממש לא נחמד... מעניין אם אפשר לארגן תגובה מאורגנת לעיתון

עינת12

New member
קראתי

ההתייחסות שם דווקא די הוגנת. לקראת סוף הכתבה מועלה גם האפשרות של אי-הבאת ילדים לעולם. ציטוט סוף הכתבה: "שאלנו את ד"ר מיקי בלוך אם בטיפול בחרדה מפני לידה יש התייחסות גם לנושא הלחץ החברתי, והאם יש לאשה גם מקום להחליט שהיא בעצם לא רוצה ללדת, ושזה בסדר. "החברה הישראלית מפעילה לעתים לחץ לא סביר על נשים ללדת ואנחנו לא מטיפים לזה", הוא אומר. "אין לנו כוונה 'לתקן' נשים כדי שיילדו. מי שחוששת ומרגישה אמביוולנטית לגבי הריון ולידה, מתלבטת וחוששת באופן שחורג מהרגיל, יכולה לפנות לטיפול כדי לברר עם עצמה מהם הגורמים הפסיכולוגיים מאחורי זה, וכדי שיהיה לה קל יותר להתמודד ולקבל החלטה שתהיה שלמה איתה. "יש נשים שנצאות במצב אמביוולנטי ואינן מסוגלות להתמודד עם הלחץ החברתי או המשפחתי שמופעל עליהן. והטיפול יעזור להן להגיע לתובנה מה באמת הן רוצות, ובחלק מהמקרים להגיע למצב שבו הן מחליטות לא להביא ילד ולהיות שלמות עם ההחלטה". נראה לי הוגן.

למעלה