הכתבה בראש 1

הכתבה בראש 1

תגלית השנה אוהד חיטמן הוציא אלבום חדש וכבש את כולנו עם השיר "תגידי לו". בראיון מיוחד הוא מספר לנו על הילדות, על החלומות ועל החברות עם נינט וסקעת. כוכב נולד. בזמן הראיון שלי עם אוהד חיטמן, אני מגלה שיש לנו כל כך הרבה במשותף. בכלל, רק תנו לחיטמן לדבר על החיים- והוא יקסים אתכם בתיאוריות פילוסופיות שיגרמו לכם להרהר על משמעותן למשך זמן רב. הוא נטול כל מניירות של כוכב ומדבר בגובה העיניים על הכל. אבל ממש הכל. התכנסנו כאן היום לכבוד יציאת האלבום החדש והמאלף שלו, הנושא את שמו. האלבום זכה לשבחים, וחיטמן סומן כדבר החם הבא במוזיקה הישראלית. הייתי חנון פריצתו של חיטמן הייתה רק עיניין של זמן. הוא למד במגמה למוזיקה של התיכון היוקרתי לאמנויות "תלמה ילין" וכיכב בתכנית הקאלט מהנייטיז "לא כולל שירות". אוהד שירת בלהקה צבאית והספיק להוציא תואר במוזיקה. "כשהתקבלתי ל'צעירי תל אביב', הבנתי שמה שאני רוצה לעשות בחיים זה לכתוב שירים", הוא מגלה. "להיות אמן זו אחריות מאוד גדולה. אני כל הזמן צריך שיאהבו את מה שאני עושה, בגלל זה אני על הבמה ובגלל זה הוצאתי את הדיסק החדש". הדיסק החדש של אוהד הוא אחד האלבומים המושקעים ביותר שיצאו בשנה האחרונה, ומאחוריו עומד סיפור חייו הלא פשוט של חיטמן. "על הדיסק עבדתי יותר משלוש שנים והוא היה אמור לצאת בשנה שעברה. אבל אז התבשרתי שמחלת הסרטן, שממנה החלמתי לפני מספר שנים- חזרה. יש בו שירים מכל התקופות שלי, אפילו כשהייתי בן 18. אנ מאמין שרק כשאהיה פגיע וחשוף בפני הקהל, השירים שלי באמת יעוררו משהו. בשבוע שעבר קיבלתי מכתב נורא מפחיד מנערה שכתבה לי שהשיר 'תגידי לו' מנע ממנה להתאבד". בשיר "נהר האהבה" אתה כותב על נער בודד מאוד. איזו מין ילדות הייתה לך? "הייתי חנון ולא קיבלתי את עצמי כמו שאני. ככל שהתבגרתי, מספר החברים שלי הצטמצם. המוזיקה הייתה בשבילי מפלט. כשכולם שיחקו כדורגל- אני הלכתי לנגן בפסנתר. באופו כללי, אני נורא אוהב להיות לבד". מלך הכיתה חיטמן הוא אחיינו של המוזיקאי האהוב עוזי חיטמן ז"ל, שהלך לעולמו באוקטובר האחרון. "אני זוכר שהוא בא לבית הספר שלי בכיתה א' ושר שירים לכולם- הייתי מלך הכיתה. האמת היא שאני עדיין לא מעכל שהוא לא כאן. רק בליל הסדר האחרון, כשכולם שרו את שירי החג ועוזי לא היה שם, הבנתי שהוא איננו". הושפעת ממנו מבחינה מוזיקלית? "כבנאדם, אני יכול להגיד לך שמאוד הושפעתי ממנו, אם כי לא באופן ישיר. מבחינה אמנותית, אני מניח שיש אמנים שהושפעתי מהם יותר, כמו מתי כספי, שלום חנוך, אביב גפן, עברי לידר ואפילו הדג נחש, שהם ההפך המוחלט ממני". בחברה טובה גם הופעת ההשקה של הדיסק החדש של חיטמן זכתה לביקורות מהללות ולפרגונים מהקולגות. "אני לא רציתי שהיא תיגמר, רציתי להיות לפחות עוד ארבע שעות על הבמה ולהמשיך לשיר. בשיר האחרון אפילו בכיתי". חבריו הטובים של אוהד, ביניהם הראל סקעת ונינט טייב, התייצבו להופעה. חיטמן מספר על החיבור המעניין: "כשנינט נכנסת למקום מסוים יש בו אור. התארחתי בבית משפחת טייב בקריית גת ואין על הפחזניות הטעימות של אמא שלה. הרבה אנשים אמרו לי לפני ההופעה שלארח אותם זו טעות משום שהם, כביכול, מוזיקאים לא רציניים. בוא נגיד שאחרי ההופעה אנחנו סתמנו פיות". מה דעתך על "כוכב נולד" שמייצרת כוכבים ברגע? "המחשבות על הפריצה המהירה שלהם הן לגיטמיות לחלוטין. אולי לפני כמה שנים אני בעצמי הייתי ניגש ל'כוכב נולד', אבל היום אני כל כך שמח ומרוצה מהדרך שבה בחרתי. אני מאמין שנינט והראל יישארו עוד הרבה מאוד שנים באזור. אם לא הייתי חושב כך, לא הייתי כותב להם חומרים לאלבומים החדשים שלהם". מה המשאלה שלך? "מבחינה מקצועית, לזכות בפרס 'טוני' על מחזה שאכתוב, להופיע עם התזמורת הפילהרמונית ושתמיד יהיה לי קהל. איפה אני רואה את עצמי בטווח הרחוק? יהיה לי בית על החוף עם חלון ענקי שרואים ממנו את הים". *אוהד חיטמן יופיע ב-23 ביוני ב-21:30 ב"תמונע", תל אביב. הכינו כרטיסים מראש.

לכתב קוראים כת"צ אדיר ינקו../images/Emo13.gif

כמעט שכחתי לרשום את שם הכותב... ולא יכולתי להעלות את הכתבה המקורית כי הקובץ גדול מידי...

ranch22

New member
שאלה.

מישהו יודע בריזה תאריך בערך נכתבה הכתבה??? זה די דחוף!!

לא יודעת אבל זה יצא השבוע

אז בטח הוא התראיין שבוע שעבר לפני שנסע לסיני
מקווה שעזרתי לך

אמ...

כןןן אני חייבת לבוא!! פשוט חייבת... אני אתחרפן אם אני לא אבוא!!!!! ואני הולכת לגרור את בת דודה שלי... (האמת שאין לי מה לגרור אותה... היא תבוא מרצונה החופשי)!!

dabnir15

New member
תגררי גם אותי איתכן :)

ומי שיודע מספר טלפון להזמנות אני אשמח :)

בבקשה לך מספר להזמנת כרטיסים

03-5629462 של תיאטרון תמונע. אם איני טועה מזמינים כרטיסים דרך הטלפון רק בעזרת כרטיס אשראי!

dabnir15

New member
תודה:) כן בשביל זה יש את אבא:)

אני פשוט צריך לדבר עם פסקל

למעלה