הכתבה ב7 לילות~!!!!!!!!!!!!

timmyy

New member
../images/Emo46.gifשוב מרמים אותנו

אחרי הביזיון של השרדות חשבתי שלא ירמו ככה יותר. חשבתי שהנה יש תוכנית שהכל משודר 24\7 והתוכנית אמיתית.. אז נכון שהיו כמה התלבטויות בקשר לכנות של התוכנית- אייך שתאכלס החוקים לא ממש נאכפים, למה לפעמים נעלמים דמויות מהמסך, למה בסיכומים יש כל כך מגמתיות.. אבל בתאכלס יש ערוץ שמשדר 24 שעות, אז כמה כבר אפשר לרמות את הצופים? אבל הנה היום נחשף (בעיתון יומי גדול במוסף בידור) שגם כאן הכל הצגה... רנין ויוסי מקומבנים עם ההפקה, חדר האח הגדול משמש יותר כחדר קומבינות אחורי, מועמדים לא רצויים יעופו גם אם יהיו המשיח בעצמו, וזה רק ההתחלה... העיקר שהעשירים מתעשרים.

oritr69

New member
האח הגדול או הבלוף הגדול?????????????????????

עובדים עליינו עובדים!!!!ארז טל מוביל את ההפקה בשקרים שלו עם הסיפור של שי שהשידור הופסק כדי להיתחשב במישפחה הלו מה זה החרטה הזאת???הסיבה היחידה שהפסיקו את השידור כי רצו להדיח את שי !!!הסיפור של גני שרצו להעיף אותה ארגנו הצבעה מהבית והיא מיד בחוץ כי יש משעממים בבית!!!המיכתב המפוברק של רנין ותייסיר השמירה על הכוכבים עינב ויוסי כי בונים עליהם ועוד ועוד שהכל כבר ידוע אז בקיצור פראייאר מי שמסמסס!!!

ordiki

New member
זאת תוכנית בידור

לא סדרה דוקומנטרית וככה זה עובד. העיתון הזה לא גילה את אמריקה.

shy6

New member
טוב מאוד שהפסיקו את השידור

אסור שמשהו שקורה מחוץ לוילה ישפיע על ההצבעות. זה היה הכי לא הוגן אם שי היה נשאר בזכות SMSסים של רחמים. ההפקה עשת פה שיקול נכון. ברור שיש התערבות של הפקה, אבל היא מאוד מינורית יחסית לתוכניות ריאליטי אחרות.

morPUMA

New member
אני גם חושבת שלא הכל אמיתי.. אבל...

אני גם חושבת שלא כדאי (לפחות לבנתיים) להאמין לכתוב בעתון, כי כולנו פגשנו, לא פעם, כתבות על האח הגדול בהן כתוב כל מיני דברים על "הפקה מרמה", ובכל כתבה מידע שונה לגמרי מהאחר. אין לדעת. אני בכל אופן, ממש לא שולחת סמסים, אבל גם לא מאמינה שיוסי ורנין מקומבנים עם ההפקה.

david1487

New member
ההפקה

לא עושה ת'עבודה כמו שצריך. כי בישראל שום דבר לא עובד כמו שצריך עובדה. המצלמות לפעמים לא זזות, המיקרופונים לא עובדים לפעמים.. עדיין יש הרבה מה לשפר מהבחינה הטכנית והמקצועית... אבל זה כן עובד 24 שעות ביממה.. וכן רואים את הכל........ חוץ מהחדר של האח הגדול. שלפי דעתי היו צריכים לשים אופציה באתר שלהם שיוכלו לראות 24 שעות ביממה את האח הגדול ופשוט לתת לדברים לקרות מעצמם. זה = ריאלטי!

david1487

New member
הכתבה ב7 לילות~!!!!!!!!!!!!

מה דעתכם? אני חושב שכמו תמיד במדינה הזאת כואב לאנשים לראות הצלחה כשאין להם חלק בה. בגלל שהתכנית מושכת רייטינג עצום.. ובאמת עומדת במטרת העל שלה - לשקף את עם ישראל על גבי מסך - כך אנחנו נראים (כל הסטראוטיפים של הישראלי הממוצע - מזרחים, אשכנזים, הומו, ערבייה וכו'......) לכן ידיעות אחרונות החליטו לפתוח במלחמה על התכנית הזאת בביקורות ובשמועות מופרחות על כך שההפקה מתערבת בכל שלב ושלב. על רנין כנכס רייטיניג שההפקה "מחזיקה אותה ושולחת דרך בן זוגה מסרים" ועוד כל מיני שטויות....... תגיבו מה דעתכם בנושא הכתבה......

ingel

New member
אני חושב שזה טריק של ידיעות

למכור עוד כמה עותקים. נו באמת:למי איכפת שרצו לעשות לג'ני חתונה בוילה. תזכירו לי מי זאת ג'ני!??.

david1487

New member
זה מה שאני אמרתי...

כואב להם שהאח הגדול עושה גלים בכל רחבי האוכלוסיה בארץ........ אני בדרך כלל לא אוהב ריאלטי וזה.. אבל באמת שהתכנית הזאת שונה. לא הישרדות, לא פרוייקט וואי, לא מפרץ האהבה........... הכל כאן חי, הכל נראה... והכי חשוב.. שהמתמודדים בוחרים את המועמדים להדחה ואחר כך הקהל..... אין פה מצבים לטריקים..

../images/Emo41.gif דעתי בנושא הכתבה

אני מסכימה עם חלק מהדברים שבכתבה. אני משוכנעת במליון אחוז שההפקה מתערבת. הנה קוראים לשפרה לחדר האח הגדול שם היא תבכה, תיילל, תחפש רחמים, וההפקה תעשה הכל ששפרה תישאר, חרף העובדה שהיא ידועה כאחת בלתי נסבלת בעיני הצופים. תזכרו איך כל הזמן מראים את שפרה וצבר במצלמה, ותבינו לאן נוטה ההפקה. אני בטוחה שהאבן שנזרקה לרנין נזרקה על ידי ההפקה. בכתבה מסופר על קרש שנפל לעינב ליד העין ועינב נפצעה. אני זוכרת שבפורום דיברו על זה - אבל ההפקה לא הראתה את המקרה. בקיצור - אני לא שולחת SMS ולא מבזבזת את כספי.

david1487

New member
יש התערבות אבל היא מועטה.

אין מה לעשות תבינו שתכנית מסוג כזה ניזונה מרייטינג ומהרבה רייטינג. לפעמים חייבים לתת נגיעות קלות כדי לעורר עניין. רק מזה הם מרוויחים כסף. אבל האח הגדול עושה זאת בטעם . שלא כמו בתכניות ריאלטי אחרות כמו מפרץ האהבה או הישרדות שפעם בשבוע היינו רואים רק את מיטב ארועי השבוע ורק את הדברים העסיסיים. כל מי שחושב שהאח הגדול מבויים שייכנס בזמנו החופשי לאתר שלהם ויוכל לצפות במה שמתרחש בבית לבד....... אין פה חרטות.

למעלה