הכתבה החדשה ב NRG, לינק מצורף

Majestic12

New member
ולתשומת לבכם...../images/Emo153.gif

היום, יום ראשון ה- 26/3, תשודר בשעה 17:10 בערוץ ההיסטוריה, התוכנית: "200 שנות היסטוריה - ניסוי פילדלפייה".... מומלץ... לתשומת לבכם - יש שידורים חוזרים בשעות הלילה... (וכל זה, כמובן, מותר רק אחרי שתקראו את הכתבה ב- NRG
)

חפY

New member
תודה לגילי וחנן- הצוות הנפלא- שאינו

נח על זרי הדפנה ומביא לנו תוך חריצות רבה בגיל וברינה, בששון ובשמחה, כתבה חדשה, שאת עינינו פוקחת ואת הספקנים לערוך מחקר אמיתי שולחת, עד בוא היום המיוחל- שבו האמת תוצג לכלל ואז נחגוג, נשיר ונרקוד, עם חברינו החוצנים, נשתה כוס קפה על ענן, שעל החגיגה מנצחים- מי אם לא, גילי וחנן.

falson

New member
אימות סיפורי החטיפה,שבוע שעבר בערוץ

ההיסטוריה היתה תוכנית שדיברו בה על חטיפות,היה שם רופא ילדים שחוקר מקרי חטיפות ומבצע ניתוחים להסרת וגפים זרים שהושתלו בגופם של החטופים. הרופא מצא בגופם עצמים קטנים ממתכת שהגוף לא פיתח אליהם תגובות אלרגיות או דחיה כמושאמור לקרות לגוף זה שמושתל בגוף האדם,הוא ציין גם שעל אותו גוף זר גוף האדם התחיל לגדל תאי עצב. זאת אחת התוכניות לדעתי בין הטובות שראיתי,גם רופא מכובד,הוציא גופים זרים שהושתלו ושמתפקדים בתוך גוף האדם כמו שאף גוף זר לא אמור להיתנהג. למה זה לא הוזכר בכתבה ובכלל לא מוזכר מספיק. המשיכו בעבודת הקודש יום טוב

Gilliana

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אנו משתדלים לכסות ככל האפשר במסגרת המצומצמת הניתנת לנו במדור ניו-אייג' של NRG, אולם מכיוון שאני מוגבלים באורך הכתבות ומי כמוך יודע שאין סוף לחומר - איננו יכולים להכיל את כולו. זו הסיבה שהבאנו דווקא את המקרים המפורסמים שנחקרו ביסודיות ולעומק (וכמובן, רק חלק מהם).

Majestic12

New member
ואל תשכח falson

מספיק לקרוא חלק קטן מתגובות האנשים לאירועי חטיפות (ראה בכתבה הקודמת - חלק ראשון) ולתגובתם של אנשי המדע ה"ממוסד", על-מנת לראות איזה זלזול ובורות מופגנת, כשבאים לדון במקרים בעייתיים אלו.

falson

New member
תגובות שליליות תמיד יהיו אבל זה לא

להרתיע אותנו להביע דעה ולכתוב ולהגיד את האמת על כל נושא הבמים. הרופא שהופיע בתוכנית וניתח את החטופים והציא מגופם את אותם כדורי המתכת ק צריך לחזק אותנו

Gilliana

New member
תודה רבה! ../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

ואיזה כשרון! כל הכבוד!!!

חפY

New member
לחנן- מר דן רווה כתב לך תגובה לכתבה

ב- NRG. הוא הרצה פעם בכנס המרכז, כך הוא רשם. הפניתי אותו למקומות המתאימים לפניות אישיות

HeavenDusk

New member
דן רווה עשה לי שחזור בעבר הרחוק

עלו דברים מופלאים בשחזור. עד היום איני יודע אם המדובר במציאות או דמיון.

Gilliana

New member
שחזור איננו דמיון

ואם עברת תהליך של היפנוזה רגרסיבית והצלחת לחזור לאירועים בעברך הרחוק - אין ספק שמדובר באירועי אמת.

Majestic12

New member
באשר למר דן רווה

קראתי בעיון את הערותיו, ואשמח אם הוא אכן יגיע לאחד הפורומים. אני זוכר את הרצאתו בכנס המרכז, ואכן היתה זו הרצאה ייחודית ומיוחדת. חבל שאיננו שומעים שוב הרצאות מעין אלו. לצערינו, אני וגילי נמנעים מלהגיב בכתבה עצמה, עקב ההיסטוריה העגומה של אופי התגובות שם.

למעלה