הכתבה מידיעות אחרונות מיום א' האחרון

skeptic

New member
הכתבה מידיעות אחרונות מיום א' האחרון

על תיאור יום החטיפה לפי תומר וינברג שהיה בג'יפ ההאמר של אודי ואלדד.

יונה1

New member
מלי, איפה ההיסטוריה של הפורום?

שבה מופיעות הקללות והמריבות שלנו עם תומר??? נדהמתי לקרוא אותו אומר: "מפני שצעדות והפרחות בלונים הופכות את החטופים למוצר שיווקי ולא מובילות לדבר" האם זה באמת אותו תומר, שקילל אותי (גם ברור לי שזה היה הוא שאיחל לי שבני הפרטי יפול בשבי), אך ורק מפני שאני טענתי את הטענה הזו בפניכם כבר לפני שנתיים. הוא מוסיף ואומר שכאשר יחזרו, הוא יבקש אותם "סליחה שזה לקח כל כך הרבה זמן". לא יזיק לו לתומר וינברגר הזה, להתאמן על אמירת סליחות ולהתחיל בבקשת סליחה ומחילה ממני! אגב, גם אם הודעה זו שלי תימחק, וגם אם היסטורית הפורום הזה אכן נמחקה, הויכוחים חקוקים היטב בזכרון שלי ושלחברי מ"ערים בלילה".

יונה1

New member
מצאתי!

מצאתי את ההיסטוריה של הפורום. אם ההתכתבויות איתו שהתחילו בערך בחודש מרץ לא היה כל כך כל כך מעציבות, מן הסתם הייתי צוחקת עכשיו בקוראי את הראיון איתו.

נגיעוT

New member
יונה-את טועה

זה לא תומר שאמר את הדברים הללו-לפחות לגבייך אישית

יונה1

New member
לא הבנתי מלי

כן תומר או לא תומר? לגבי אישית או לא לגבי אישית? כך או אחרת, הרי ידוע שתומר לא היה היחיד שקילל אותי במהלך השנתיים הללו, רק בגלל שבעוונותי ידעתי שאתם טועים, ועוד יותר מכך - היה לי ברור כשמש שברגע שגם אתם תבינו את זה, ההבנה תגרום לכם עלבון רב, תחושת החמצה ובזבוז זמן. לכולכם (שלושת המשפחות) ידוע היטב שניסיתי בכל דרך למנוע זאת, וכולכם גם יודעים היטב שיותר מפעם אחת הבעתי נכונות להכנס למכוניתי הפרטית ולנסוע אליכם לצפון כדי לשוחח אתכם. המצפון שלי שקט לפיכך יותר מכל המומחים שמתחו עליכם ביקורת בחדרי חדרים, אבל לא נקפו אצבע על מנת לסייע לכם.

נגיעוT

New member
זה ממש לא היה תומר

בדקתי כרגע בהודעות המחוקות וההתלהמות היתה משני הצדדים ולמען האמת-מצפוני שקט לחלוטין בכל שלב שעברנו,לא חושבת שאם היינו מתנהלים אחרת זמן הימצאותם בשבי היה קצר יותר. אין מה לעשות-אנחנו מנהלים מו"מ מול אויב שמכתיב את הקצב.

נגיעוT

New member
וכאחת שמכירה את תומר אישית

אין מצב שהבחור יקלל מישהו. הוא השתמש במילים בוטות כנגד אלו שהוטחו נגדו-אבל מעולם לא קילל אף אחד/ת.

קמנצינד

New member
ויכוחים/קללות/השמצות

הייתי עד לכל אלו. אני לא שייך למשפחות, לא לחברים, ולא לערים בלילה. ניסיתי להיות נייטרלי כמה שיותר, למרות שהיו ועדיין יש לי את הדעות שלי לגבי דברים שנאמרו שחלקם לדעתי לא היו במקום. חלק מהאנשים יצא לי לפגוש גם באופן אישי, וכולם כואבים מאוד את הכאב של השבויים. מה שנוכחתי, וששימח אותי, היה לראות שהויכוחים האלו לא יצאו מגבולות הפורום, וברגעי האמת כולם איחדו כוחות למען המטרה. כולנו כאן- החברים, המשפחות, פדויי השבי, וסתם אזרחים (כמוני), פועלים למען מטרה נעלה וחשובה.

יונה1

New member
מלי

מעולם לא נאמר שאילו הייתם בוחרים בדרך ב' ולא א', הטרגדיה הזו היתה נגמרת יותר מהר. אין איש שיכול להוכיח זאת, ולפיכך גם בעתיד אל תרשו לאיש לטעון או אפילו לרמוז לכם שבגללכם זה נמשך כל כך הרבה זמן! הטענה שלי היתה שמטבע הדברים אתם מאד מאד תמימים, וביום שתבינו זאת, התבונה וההתבגרות הפוליטית שלכם תהייה מכאיבה. בימים האחרונים יש בלי סוף ראיונות בתקשורת (וגם שיחות פחות מתוקשרות) המוכיחות את חששתי זו. לגבי ההערה שרק "האויב מכתיב את הקצב" - תמהתני.... יתכן שגם כרגע, יש לך עדיין מה להבין ולקלוט. לגבי התנצלות מתומר וינברגר ודברים שכתב עלי - כפי שכתבתי, לצערי הוא לא היחיד שקילל אותי. אבל בשורה התחתונה - את חשבון הנפש שכל אחד מהמקללים אותי עושה עם עצמו היום, ממש לא מעניין אותי לשמוע.

הקצב מוכתב ע"י אולמרט

אינני יודע לגבי אודי ואלדד, אבל לגבי גלעד מי שמכתיב את הקצב זה אולמרט. אין ספק והדברים כבר פורסמו בתקשורת: גלעד היה יכול להיות בבית מזמן!!! רק גרירת הרגליים של אולמרט ושל ממשלת ישראל מונעת זאת. לכן, הכתובת לכל פעולות המחאה (כן, פעולות מחאה ולא אחרות) היא אהוד אולמרט וכלפיו צריך לרכז את כל הפעילות.

יונה1

New member
עוד קצת שבי, פחות קצת שבי!!!

אמר אולמרט לפני כשנתיים. לדבריו, הוא גם אינו חתום על חוזה המחייבו להחזיר שבויים! מי גרר וסחב את המו"מ בשתי החזיתות במשך שנתיים, נדע רק עוד 50 שנה, כאשר יפתחו הארכיונים הסודיים ביותר. לפי שעה, הרי מובן מאליו שלישראל יש אינטרס להסביר לכולנו (לציבור ולמשפחות) שהאשמה היא בחיזבאללה ובחמאס.

למעלה