הכתבה "מלכת האמבטיה" ב- 7 ימים

akatapuz

New member
הכתבה "מלכת האמבטיה" ב- 7 ימים

ראיתי אותה קצת באיחור ואולי כבר דובר עליה כאן?? (למרות שחיפשתי) האם מישהו יודע משהו מעבר לכתבה? אשמח למידע....

בת ים

New member
על מה הכתבה../images/Emo35.gif

ואיזה 7 ימים בדיוק? של השבוע? מחכה לתשובה

viamaris

New member
הכתבה

הכתבה פררסמה ב 7 ימים של שבוע שעבר. ועסקה בקבוצת בנות ששטו על ספינה לגיברלטר

בת ים

New member
דובר על המסע הזה כאן כבר מזמן../images/Emo26.gif

לפני כחצי שנה פורסמה מודעה בעתון על שייט לנשים בלבד, פניתי והתברר שמדובר בשייט נשים-מסחרי לכל דבר- שאורגן על ידי הקבוצה שמוזכרת בכתבה. אישית, ויתרתי כי המחיר היה מופרך. הרעיון לכשעצמו נחמד, לא בטוחה לגבי הביצוע, לפחות לא בתקופה המדוברת. חוצמזה, מה אנחנו צריכות להוכיח? למה אין דבר כזה שייט גברים? מה כל כך מדהים בבנות "שיכולות לעשות כל מה שגברים יכולים?" לדעתי זה צריך להיות מובן מאליו. אל תוותרו על ההגה כשגבר בסביבה ואז שייט נשים כבר לא יחשב לאטרקציה כזו גדולה.

אלמה

New member
אני איתך

מסכימה עם כל מילה. זה בדיוק אותו דבר כמו עם "מלכת המידבר". כשאנחנו מפליגים - פעם הוא על ההגה, פעם אני... האמת היא - שהכי קשה זה לטפל בחבלים שהסתבכו בראש התורן (זה הדבר היחיד שאני משאירה לו לעשות - סתם כי אני מתעצלת)

בת ים

New member
ברוכה הבאה לפורמנו המתרחב../images/Emo140.gif

כתבת: פעם הוא על ההגה, פעם אני... האמת היא - שהכי קשה זה לטפל בחבלים שהסתבכו בראש התורן (זה הדבר היחיד שאני משאירה לו לעשות - סתם כי אני מתעצלת) טוב נו...גם הוא צריך לעשות משהו
עקרונית אנחנו יכולות לעשות הכל וזה ממש לא צריך להפתיע אף אחד.

akatapuz

New member
בניתתים מצאתי אבל...

אני לא לגמרי מסכימה... אני אמנם לא מכירה את הקבוצה המדוברת ויכול להיות שזה באמת לא לעניין אבל הרעיון העקרוני הוא כן נכון ולעניין. יכול להיות שאם יש פרטנר קבוע להפליג איתו ומוצאים איזון שמתאים לכל הצדדים אז זה באמת מיותר (וזה לא קל) אבל כשאין (כי הפרטנר שלי בבית בכלל לא בעניין של לשוט) , אז מנסיוני כשיוצאים לים עם גברים זה לא פשוט, גם לשמור על איזון, גם לשמור על הזהות שלי כאישה וכו´... וכמובן עוד לא דיברתי על מתח פשוט וקיומי בין המינים שמאד קשה להימנע ממנו באינטימיות של סירה (גם כשמדובר בכמה שעות ובוודאי כמה ימים). אז מכל זה מאד קשה מבחינתי למצוא אפשרויות הפלגה מוצלחות וחבל.... אולי הפלגת נשים יכולה להיות אופציה יותר מוצלחת. אני מבינה שלא כולן מחפשות או זקוקות לאופציה הזו, וזה סבבא. אני מניחה שאם הייתי יכולה להפליג עם בן הזוג שלי, זה היה הרבה פחות דרוש. אז קצת יותר פירגון, אולי... אקא.

בת ים

New member
אי הבנה../images/Emo140.gif

כנראה לא הבהרתי את עצמי. אני לא פוסלת קבוצות של נשים שרוצות לצאת יחדיו לשייט, נהפוך הוא, לראיה, אני יוצאת היום שישי עם קבוצת בנות שעברו קורס בשייט תחרותי על מנת להתחרות בחול ובארץ, מקווה לדווח ביום שבת. השלילה שלי נבעה מעצם התייחסות לשייט שכזה כארוע יוצא דופן-יוצאת קבוצת בנות וואו! איך ומה פתאם? נגד דעה שכזו יצאתי משום שאין שום סיבה בעולם שארוע שכזה, לא יהיה מובן מאליו.הים פחות ושווה לכולם. ואגב, שולחת לך מסר:)

lizard

New member
צריכה צלם ?

סוף סוף השתמשתי במצלמה שלי. ואם לא הרכבתי את הפילם הפוך אז אולי אפילו נראה משהו..
מיכה

akatapuz

New member
כן, גם אני לא אוהבת את הוואו

להיפך בעיני כל העניין של רק נשים הוא האפשרות לוותר על הדימוי של "אני עושה את למרות שאני אישה" אלא פשוט אני עושה את זה כי אני אוהבת.... :) והחזרתי במסר... תודה.

למעלה