הכתבה על הילד חסר הידיים שהרב שי פירון לקח...

רוני13

New member
הכתבה על הילד חסר הידיים שהרב שי פירון לקח...

על עצמו(כמשפחת אומנה). מישהו קרא? (הרב שי הוא מנהל הישיבה שלי-אז הרגשתי צורך להתלהב חחח) הוא באמת בן אדם צדיק אך לדעתי (ולדעת אחותי שלמדה בישורון,אולפנה שעד לפני שנתיים הוא היה מנהל בה) הוא יותר די תקשורתי,הוא אדם שאוהב להיראות בציבור ולפרסם הכל... אבל אי אפשר להגיד שהוא עושה את העבודות קודש שהוא עושה רק בשביל להיראות בטלוויזיה זה הרבה יותר מזה! זה רצון לעשות,לעזור ולשנות! הוא גם מאוד מחדיר לנו את העניין של קבלת השונה מכל סוג-אוטיסטים,עולים מאתיופיה,תסמונת דאון,שמאלנים(
),חילונים(הוא הביא לנו את אברי גלעד לשיחה והוא הולך להביא עוד אנשים) את כולם! הוא מאוד ליברלי ופתוח-לפעמים גם במקומות שלא צריך.

tixi

New member
על מה דיבר אברי גלעד?

כל הכבוד והכל, אבל קפץ לי הפרט לעין, אני פשוט מאוד מעריכה אותו.

רוני13

New member
שהוא...

חוזר בתשובה בצורה שונה ממה שהעולם מבין את זה-הוא אמר שהוא מתחיל להכיר ביישות האלוקית ובעברנו היהודי. הוא דיבר על התוכנית שלו-לא על הצד ה"זוהר" של העניין(כי לא שאלנו
) והוא גם דיבר על החתונות האזרחיות-כופרות שהוא עושה ואיך זה מסתדר עם ה"חזרה בתשובה". (משהו עם זה שהוא מוסיף את הברכות הדתיות כדי להביא להם את היהדות בהפו על הפוך או משהו-אוקצור לא משהו מקובל)

StrengthHonor

New member
יפה מאוד! אני מקווה שהוא משתמש דוגמה

יגידו מה שיגידו אבל אנשים כאלה הם הוו של המוסר , אם הם לא יהיו הוא פשוט יפול למטה ויאיץ ב1G בלי תחתית עד מהירות האור בלהבלהבלה

M e g g i

New member
תאכלס..

אמנם מדרגת הנתינה בסתר היא הגבוהה ביותר אליה האדם יכול להגיע.. אך! גם לתת ולא בסתר, זה בסדר ורצוי! זה כמובן עדיף מכלום.. [בקשר לעניין הפרסום]

למעלה