הכתבה על פינק בידיעות-

yanivtr

New member
הכתבה על פינק בידיעות-../images/Emo45.gif

כל מילה קודש!! פשוט תיארו אותה באופן מושלם בכתבה! חוץ מטעויות קטנות פה ושם, זאת הייתה אחלה כתבה!

תשיגי יידעות ומגזין לילה...

הפכתי את העולם והשגתי, זה היה שווה, אם לא הכתבה, שלא חידשה הרבה, כי הרי אנחנו עיקביים, אז התמונות, רררררררררררררררררר למות עליה, מושלמת שלי :)

קטנה15

New member
כפרה עליי :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא'לה חשבתי לעשות קעקוע כמו של האסירים "אין כמו אמא" על הזרוע :) מרשה? *אז בכלל אני יראה רמלאית חחחחחחח*

חחחחחחחחחח חולת נפש, זה כזה

" אין כמו אמא, כי אבא מנייאק" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רמלה רולזזזזזזזזזזזזזזז ל-א חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר הזכרתי היום שאני א ו ה ב ת את עצמי???????????????????? חבל שאי אפשר לשכפל אותי, ררררררר חיחיחיחי מורנדה, קצת צניעות מאמי... למה? ככה.. לא יפה להתנהג כך טוב,נו אוף שום אוף נו, דיי מורנדה! לא רוצה! דיי! טוב!!! זהו? נרגעת? כה, נרגעתי... את מי את אוהבת הכי בעולם??????? את החיים שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת הצחוק שלי, ואת פינק ואת זהו ביי

למעלה