הכתבה שהיית כמה שרשורים לפני...

Leb Die Sekunde

New member
הכתבה שהיית כמה שרשורים לפני...

טוב אני לא התעקתי תרגמתי לאנגלי ואז לגרמנית כי זה היה קשה הדפסתי את זה ושמתי על המקרר עם היה לי זמן הייתי מחלקת את זה בלונהפארק אבל בקושי התעוררתי אה ולמי שרצתה לראות את הציור הנה הוא==> חברה שלי משווה אותי לציירת של סדרות טלויזיה כן בטח חח הלוואי למרות ששנה הבאה אני מתחילה ללמוד ציור בבצפר ולוקחת שעורים .לא חוגים ממש שעורים=] ביל,טום ושאר חברי הלהקה רוצים להופיע בישראל מדינה שיש בה התקפות[כאילו הערבים המסריחים האלה! והפיגועים] האם המעריצים[הגרמנים] צריכים להיות מודאגים? לא לפחד מישראל הבקשה באה עם חתימות,יותר מ5000 מעריצים ישראלים ביקשו מטוקיו הוטל,לתת להם הופעהחד פעמית במדינה שלהם. "..אנחנו מכינים כבר את ההופעה" מצהירים מנהלי טוקיו הוטל, שמודעים שההמנה הזו מהווה כבוד היסטורי ללהקה. אבל גם סכנה ישראל לא מוגנת מהתקפות טרוריסטים[
] אז משרד החוץ מזהיר:"מטרות מוקדמות של תקיפות מופנות בדרך כלל לקהל גדול,וכשטוקיו הוטל יופיעו בטוח שהמון מעריצים יהיו נוכחים". "אבל חברי הלהקה לא צריכים להיות מודאגים". מבטיחה הסוכנות הגרמנית בתל אביב. כוחות הבטחון הישראליים יהפכו את מקום ההופעה לזור עם אבטחה גבוהה מאוד. ועכשיו אני מוסיפה אעאעאע בואו כבר מה לאמובן רוצים אתכם פה!!!! תהנו ועם כבר שמו אותו אז סורי=]]

SpongBobit

New member
המ...יפה שתירגמת אבל.

מזה ההתבטאות המסריחה הזו "בגלל הערבים המסריחים ?!" תקשיבי כמו שאצל היהודים יש חארות,גם אצלם אבל לא כולם. ואני מכירה מלא אנשים ערבים מדהימים ! אז ..אל תדברי ככה.

Leb Die Sekunde

New member
גמאני מכירה הרבה ערבים התכוונתי לאחרים

אני התכוונתי לערבים שמתאבדים=] אני סליחה באמת
ותיקון טעות אבל גם סכנה! ישראל לאמוגנת מהתקפות טרוריסטיפ[כאילו בגלל הפיגועים וכאלה]

SpongBobit

New member
מתי היה בפעם האחרונה משהו?

ואמןאמן שזה ישאר ככה. בנתיים הם צריכים לפחד פה מהטיסות (שני מטוסים כמעט התנגשו היום!)

ElinorLahav

New member
אחלה ציייור ! ../images/Emo9.gif

תודה שתרגמת :) מקווה שהם יבווואו כבר , אבל אפשר להיתנחם בזה שהם אומרים שהם מכינים את ההופעה ! P:

למעלה