הכתבה שהיתה היום בערוץ 2...

dor and more

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif אז מה אתן אומרות על הכתבה?

אני חושבת שהיא נגעה מדי בעבר אבל זה בעצם היה הקטע שלה, לא ציינו מספיק שהדיסק עוד מעט יוצא וזה מבאס. והוא עם הצחוק שלו- כזה צחוק מוזר יש לו...
ודי לא להרביץ לי אבל מה נסגר עם הנמשים? לערוץ 2 נגמר התקציב למייקאפ?

קניה 1

New member
כן..

בצילומים מהגמר בכ"נ הוא נראה כזה מהמם!! אם החליפה השחורה והשרשר.. וכל הסטייליסטים שבטח עמלו עליו.... למרות שהוא מהמם בכל מצב, גם עם נמשים!!

moshavnikit

New member
../images/Emo45.gif

מצד אחד די טוב שהזכירו את העבר כי זה משהו שייכל להוריד קצת את האנטי של האנשים שהיו אנטי-ג'קו, אבל מצד שני קיוויתי לשמוע הרבה יותר שירים חדשים. בסה"כ סבבה של כתבה

נגה778

New member
באמת הנמשים.. הוא יותר ג'ינג'י ממה שחשבתי ..

והעניין שהוא נורא אוהב כתום! עדיין עם הקרוקס הכתומים ועם סווטשרט כתום.. אבל זה לא משנה.. הכי יפה בעולם ואני לא מאמינה שהפסדתי את ההופעה בבנימינה .. כל כך קרוב לבית שלי איך אני בועטת בעצמי עכשיו אבל לפי דעתי הכתבה הזו הייתה סגירת מגעל עם הכתבה של ההתנצלות בחדשות של שנה שעברה כאילו רשמית הכל נגמר ..

yila

New member
באמת הפסדת בבנימינה אבל לא נורא,

יש חיפה ב - 5/1 גם ליד הבית שלך, אז הפעם אל תפסידי ! זוכרת שאת גילית את הפרסום באוניברסיטה לפני שנה?

Nova5

New member
כתבה מעולה ../images/Emo45.gif

מה שרק יכולנו לבקש: אווירה חיובית, קטעים משירים חדשים, ייצוג של פורום, הצצה לביתו, אודי ברקע =]=] שמחתי מאוד לראות את האישור שיחרור שלו מצבא ומאוד אהבתי שאימא מרים סירבה להתראיין - מגיע לתשקורת שלנו קיצר - אהבתי מאוד

dor and more

New member
מה דעתכן עליה?

לדעתי היא טובה, אהבתי שזה הסתיים ב"קסם" ושהייתה נגיעה ל"צורח" לא מספיק הזכירו שהדיסק עומד לצאת, ועכשיו אתן תרביצו לי : מה נגמר התקציב למייקאפ בערוץ 2? כמה נמשים

Nova5

New member
../images/Emo42.gif קבלו עדכון ובוקר טוב מערוץ2

היום ב"העולם הבוקר" היה איזכור על הכתבה של אתמול והראו קטע שהוא משחק פלייסטישן בבית. בטון של "כש קיללו אותו הוא הסתגר בבית ושיחק. ודווקא שיחק מצוין" קצר, אבל חיובי. סיגלית צינה שזה משחק מצוין ואברי הצטער שהוא עדיין לא נשחף אליו בוקר טוב לכולם

dor and more

New member
נשמע מעולה ,

יופי הוא גם עדיין בעמוד הראשי בקשת
קרדיט לטליטל ברשמי.

למעלה