הכתמות חודשיים אחרי הפלה - מגילה בפנים, עמכן הסליחה

Let it be31

New member
הכתמות חודשיים אחרי הפלה - מגילה בפנים, עמכן הסליחה

שלום רב לשוכנות הפורום,

אשמח לקבל את עזרתכן או עצה מניסיונכן:

אני כבר לא זוכרת תאריכים במדויק, אולי אני מנסה להדחיק...., אבל בכל אופן לפני כחודשיים, אמצע יוני, עברתי הפלה באמצעות מנה אחת של ציטוטק (4 כדורים וגינלית) - בשבוע 9 לאחר שהתגלה באולטרסאונד כי הדופק הפסיק להתפתח בשבוע6 (כמה ימים לאחר שנצפה דופק
)

דיממתי במשך חודש וקצת, זה היה נראה לי מוזר, הלכתי להיבדק, הרופא במרפאה שלח אותי למיון כי טען שראה ממצא חשוד בגודל של כ10 מ"מ.

במיון נשים, הרופאה המקסימה אמרה לי שהרופא הזה דביל כי מדובר ברירית עבה וזה כנראה מעיד על תחילתו של מחזור.

באמת יום למחרת התחלתי לדמם כמעט "רגיל" וזה נמשך כמעט 8 ימים. לאחר מכן הייתי "נקייה" בלי שום סימן. בדקתי גם בטא שבוע לפני כן והיא עמדה על 9.

שבוע שעבר אפילו זיהיתי ביוץ על מנת לנסות להיכנס שוב להריון.

שלשום היו לי כאבי בטן חזקים, אפילו מעט ואתמול היה מעט דימום, הכתמות קלות של דם.

די הבהיל אותי למען האמת, כאילו משהו לא תקין אצלי בגוף....

אני כמובן הולכת להיבדק על ידי רופא, למרות שממש נמאס לי שנוגעים ומחטטים..... אבל עד אז, מישהי אולי חוותה?

היסטוריה -
הריון ראשון - הפלה טבעית בשבוע 8
הריון שלישי - בידיים מלאות
הריון רביעי - הפלה נוספת לצערי... התחילה בדימום ואז ציטוטק....

תודה מראש על כל עזרה, מילה שהיא....

מנסה

קודם כל מתייחסת לאפשרות האופטימית: אם זיהית ביוץ ואם קיימתם יחסי מין, יש סיכוי שמדובר בדימום השתרשות.
כאשר העובר מתחבר אל דופן הרחם, עשוי להיות דימום שנובע מפגיעה בכלי הדם ברחם. מתוך 7 הריונות, היה לי דימום השתרשות ב-2 הריונות. במקרה שלי היה מדובר על דימום קל מאוד בשבוע 3 וכמה ימים, אבל קראתי על נשים שחוו דימום השתרשות כבד יותר שנמשך כמה ימים/שבועות.

האפשרות הפחות חיובית היא שהדימום קשור להפלה.
אנא עדכני אותנו אחרי הביקור אצל הרופא.

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערך על אובדן ההריון

משום שעברו מספר ימים מאז שכתבת את ההודעה- אודה לעדכונים- האם הלכת לבדיקה אצל הרופא? מה נאמר לך שם?
כתבת שדיממת חודש וקצת וזה היה נראה לך מוזר. אז רק רציתי לכתוב בעניין זה, גם כדי שבנות אחרות תדענה- שזה בכלל לא מוזר, והפלה עם ציטוטק יכולה להיות מאוד ממושכת (אני דיממתי במשך למעלה מחודשיים...).
מקווה שממצאי הבדיקה תקינים.

אנא עדכני אותנו,

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

למעלה