הלאה הכיבוש !!!!
א אורי ז. New member 30/9/00 #3 אנא הבהר אתה קצת מתבלבל בכתיבתך לעיתים , ישנו הבדל בין המילה : צאו , לבין : יש לצאת , האם אני טועה אם אני מבין שאינך משייך עצמך לעם הזה ? או אולי אתה מופיע כאן בעוד שם ?
אנא הבהר אתה קצת מתבלבל בכתיבתך לעיתים , ישנו הבדל בין המילה : צאו , לבין : יש לצאת , האם אני טועה אם אני מבין שאינך משייך עצמך לעם הזה ? או אולי אתה מופיע כאן בעוד שם ?
P paulg New member 30/9/00 #5 הפועל ``לצאת`` מה פירושו? פירוש הפועל הוא לעזוב,לנטוש,לשכוח וכו.יש לצאת =צאו ואין הבדל.הלוואי שקברניטי המדינה יבינו את משמעות הפועל.
הפועל ``לצאת`` מה פירושו? פירוש הפועל הוא לעזוב,לנטוש,לשכוח וכו.יש לצאת =צאו ואין הבדל.הלוואי שקברניטי המדינה יבינו את משמעות הפועל.
א אורי ז. New member 30/9/00 #7 כאשר הינך אומר צאו אתה פונה לאוכלוסייה או קהל שאינך נמנה עליו , לכן מתחזקת בי תחושה מסויימת לגבי מה שקורה כאן ....
כאשר הינך אומר צאו אתה פונה לאוכלוסייה או קהל שאינך נמנה עליו , לכן מתחזקת בי תחושה מסויימת לגבי מה שקורה כאן ....
D dudu1 New member 1/10/00 #9 כיבוש האם צריכים לצאת גם מיפו האם אתה זוכר שעד 1967 כל השטחם כולל ירושלימ אצל אחים שלך וגם הם רצו להשמיד אותנו
כיבוש האם צריכים לצאת גם מיפו האם אתה זוכר שעד 1967 כל השטחם כולל ירושלימ אצל אחים שלך וגם הם רצו להשמיד אותנו
D dudu1 New member 1/10/00 #11 תיקון לכיבוש עד 1967 כל השטחים שאתה קורה להם כבושים היו אצל אחים שלך אך גם אז הם רצולהשמיד אותנו ופתחו נגדינו במילחמה-את זה אתה זוכר -יודע
תיקון לכיבוש עד 1967 כל השטחים שאתה קורה להם כבושים היו אצל אחים שלך אך גם אז הם רצולהשמיד אותנו ופתחו נגדינו במילחמה-את זה אתה זוכר -יודע