הלא יאומן יסופר!!

הלא יאומן יסופר!!

פעם קראתי לכל הממעטים לישון ומסתפקים לפעמים בשעתיים - שלוש שעות שינה בלילה - 'לא נורמלים', והנה, אני בעצמי מתחילה להכנס להגדרה הזו...
צחוק, צחוק - אך באמת עלי לישון קצת יותר, לוואי וביממה היו 28 שעות.. אגב - בוקררררר טווווווובב לכולכם!!

צלף

New member
ומה את עושה בזמנך הפנוי ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

קוראת ספרים
הייתי מציע לך לעשות פעילות גופנית כלשהי בערב, זה גם מוןסיף לבריאות וגם יעזור לך להירדם...

בין היתר, גם קוראת ספרים...

והתחלתי ללכת קצת מדי בוקר בבוקרו, מי שרוצה - מוזמן להצטרף אלי!

לפעמים פשוט לא מוצאת זמן ללכת לישון

עבודה, חברות, משפחה ועיסוקים אחרים, אפילו השכנות שלי כבר למדו לשאול אותי: " את באה או הולכת? " כשהן רואות אותי במדרגות, או ליד הבית.
האמת? אני מאד נהנית להיות עסוקה עסוקה, זה כזה כיף! וגם כיף לתפוס שלוה, מדי פעם, ולשקוע אל תוך עולמות אחרים, המתוארים בספרים.

כיסוף

New member
רגע לא ברור כאן

הפכת את השעות הנורמטיביות של בית עבודה משפחה עיסוקים לשעות הלילה המאוחרות?? או מה? כי מה שנתת לי להבין שבשעות הלילה העיניים שלך פקוחות לרווחה. אני סיימתי עם עולם הספר. הקמצוץ שנשאר עבר לספרי בישול וגם יש מתכונים ברשת האינטרנט. אבל בכל זאת אין כמו ספר אם תמונות של תוצאות סופיות של בישול.
האמת זה מאוד מפריע שיש שיבוש בשעות השינה בלילה.
אני יכולה להגיד שעד לפני שלושה חודשים. השתבשה לי השינה בגלל התינוקת שכאן
ואין יום ואין לילה. אבל ברוך השם זה כבר מאחורי.

העבודה - עד שעות אחה"צ

וכל העיסוקים האחרים - משעות אחה"צ עד שעות הלילה המאוחרות. ונשארות לי בממוצע 3 / 4 / 5 שעות בלילה לישון, הבנת? דווקא יש ספרונים חמודים מאוד שאפשר לקרוא אותם ולחייך לעצמך ( מהסוג של ספרי המתנה ). ומה שלום התינוקת שגדלה לך קצת?

למעלה