הלא תחרות - בין שפיות ל-ROM

איה@

New member
הלא תחרות - בין שפיות ל-ROM../images/Emo124.gif

הכל התחיל כאן כשROM החליטה שבא לה להיות "נשכנית" ולעשות קצת גלים בשלולית........ זה המשיך בתגובות חכמות של שפיות. וזה אמור להסתיים כאן - בהצבעה אנונימית דרך מערכת הסקר של הפורום - אם שני הצדדים יסכימו....... מה גם שהם הולכים לכתוב על נושא השבוע - אז בכלל החגיגה מושלמת. בהצלחה לשניכם
איה.

shfiut

New member
למה לא ../images/Emo35.gif

כשהגבתי ל- ROM, הכוונה באמת לא הייתה ליצור תחרות, אלא להציב לשנינו אתגר, גם שתהיה הנאה יותר גדולה בכתיבה, ושלכולם יהיה כיף גדול יותר לקרוא פוסטים מושקעים. וזה מה שחשוב בעיני. אם ROM רוצה להרים את הכפפה, אני מוכן לזרום עם הסקר, אבל בתנאי שתהיה גם אפשרות לענות: "אהבתי את שניהם באותה מידה" יש לי גם הצעה לשם של הסקר: ShfiutRom (שפיותרום)

Rom 3

New member
הרמתי את הכפפה.

וזו היתה תגובתי לתגובתכם אצלי בבלוג: התגובה לשפיות: "או.קי. אני נענית לאתגר. הנושא יהיה הגיגים אישיים על יום הכיפורים. בא נחליט שמפרסמים את הפוסט עד סוף יום הכיפורים כיוון שלי יש התחייבות קודמת לקוראיי שאני גוררת כבר יותר מידי זמן". התגובה לאיה: "וואו, לא תכננתי כל כך מוקדם בחיי לבחון את יכולות הכתיבה שלי בצורה מדידה. אבל יאללה, what the hell בואו נעשה את זה ונערוך את ההצבעה כמו שהצעת דרך הסקר בפורום". אז מה אתה אומר, עד סוף יום הכיפורים מקובל עליך?

shfiut

New member
../images/Emo127.gif אני זורם איתך

האמת היא שהפוסט שלי נכתב ממש ברגעים אלו, הוא עוד צריך לעבור שיפשוף ועריכה. חשבתי להעלות אותו בסופ"ש, כי זה נראה לי מתאים יותר לקריאה באווירה של הסוף שבוע והחג. אחרי החג, כבר אין כוח להרהורים נוגים על סליחות. אם תוכלי להעלות את שלך יותר מוקדם ממוצאי החג, אני אשמח. בכל מקרה, נעשה את זה בתיאום, ואם צריך אני אחכה עם זה. דרך אגב, קראתי את הפוסט שלך אל תסתכל בקנקן- זה סיפור פשוט מדהים לדעתי, שיצא לי לקרוא רק אתמול בערב. אני ממליץ לכולם לחזור ולקרוא אותו, כי בקריאה שניה ושלישית הוא מקבל מימדים אחרים. וכמו כולם, אני משתוקק לשמוע את הסוף שלו. מצד שני, מה שעושה אותו לכל כך מיוחד הוא האינסופיות שבו. שפיות

Rom 3

New member
אני התכוונתי....

אני התכוונתי "להשתמש" באוירת החג בכדי ליצור את המוזה, את ההשפעה לכתיבה. למרות שאיני צמה ואיני אדם מאמין. מכיוון שאתה הצעת את הרעיון, אני מתארת לעצמי שכבר ישב לך בראש "המה". אני עוד צריכה לחשוב על כך. אשלח לך מייל ברגע שאסיים. אלי אפשר לשלוח מיילים במהלך החג, אני מתכוונת לפתוח את המחשב. במידה ואתה לא פותח מחשב במהלך יום כיפור, אז נעשה זאת במוצאי החג. תודה רבה על המחמאה על הסיפור. תמיד כייף לקבל עוד פידבקים חיוביים. Rom

איה@

New member
שפיותרום - גדול../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אהבתי את השם
אולי ניישם את הרעיון הלאה - ונקיים שפיותרומים גם בהמשך. בהצלחה!
איה.

Rom 3

New member
יש לי שאלה.

איה, שאלה לי, איך בסקר אנונימי נמנעים מתופעה של הצבעה חוזרת (יותר מפעם אחת) של גולש?

OpyuM

New member
ע"י עוגיות (cookies)

פשוט מאד, כשבן אדם מצביע שולחים קוקי למחשב שלו, שבקוקי כתוב שהוא כבר הצביע. אם הוא מנסה להצביע שוב הקוקי (בשילוב עם קוד בסקר כמובן) לא מאפשר את זה.

freedom rider

New member
../images/Emo150.gif

דו-קרב בלוגרים בצהרי היום?
יש לי הצעה יותר טובה - נראה מי מהם יחזיק מעמד יותר זמן מול מ בצא´ט הפורום. שלפחות גם אנחנו נהנה מזה!

למעלה