הלבנת שיניים

רותמימה

New member
הלבנת שיניים

שלום, אני סובלת משיניים כהות בחלק הקדמי של הפה שנגרם כתוצאה מטיפולי שורש בשיניים אלו. פניתי בעבר למספר רופאי שיניים ועברתי מספר טיפולים: 1. טיפול בסד לשיניים וג'ל שהייתי מורחת בלילה על גבי החלק הקדמי של השן, אך למעשה טיפול זה לא הצליח. 2. הזרקת חומר מלבין בחלק האחורי של השן וסגירתה באופן זמני, כאשר אחת לשבועיים הייתי מגיעה לרופא השיניים והוא חזר על פעולה זו במשך כחודש וחצי עד שהוא בעצמו התייאש כיוון שגילה שזה לא "עובד" עלי. 3. לאחר כישלון טיפול מספר (2) אותו רופא ציפה את החלק הקדמי של השן בשכבה דקה מאוד של איזהו חומר לבן, פעולה זו טשטשה מעט את כהות השן, אך כמובן שלא הלבינה אותה לחלוטין. חשוב לציין כי הכהות בשיניים נוצרה כתוצאה מטיפולי שורש בשיניים הקדמיות. הסיבה לכך שהגעתי למצב בו אני צריכה לעבור טיפולי שורש בשיניים אלו היא טיפול אורטודנטי שעברתי בגיל צעיר שהרס לי את השיניים. אני מאוד מעוניינת לטפל בשיניים אלו כיוון שהן מאוד מפריעות לי, בעיקר בגלל שמתוך שתי השיניים הקדמיות בלסת העליונה, אחת מאוד לבנה והשנייה מאוד כהה (זה יותר צבע שחור מאשר צהוב) וזה מאוד בולט כאשר אני מדברת ובמיוחד כאשר אני מחייכת. אשמח אם תוכל להמליץ לי על טיפול בנושא ועל מרפאות שיניים שאליהן אוכל לפנות. תודה רבה.

הלבנת שיניים

1. אינני נוהג להמליץ על רופאים ומרפאות 2. ניתן לבצע ציפוי חרסינה (LAMINATE) או כתר מחרסינה מלא, לקבלת תוצאה אסתטית.

למעלה