הלבנת שיניים

ה מוזה

New member
יש בהחלט שיטות סבתא

היה כאן שרשור מעניין על הלבנת שיניים הנה מקצת עצות הסבתא שעלו ע"י גולשי הפורום להלבנת שיניים 1.ציחצוח עם טיפות לימון במברשת זה אכן עוזר קצת.טיפות לימון על המברשת לצחצח ולשטוף 2.אבקת סודה לשתיה+טיפות לימון 3.עלה מרווה טרי ומשפשפים בו את השיניים זה מלבין אותן 4.קליפות של אגוז למי שיש עץ של אגוזים בחצר,עדיף אגוזי מלך. עם הקליפה ירוקה פשוט לוקחים ומשפשפים את השיניים השיניים מלבינות פיקס.רק צריך להיזהר לא לפגוע בבשר ובשפתיים כי זה משחיר ומאדים אותם. עוד עצות יתקבלו בשמחה

לאאאאאאאאא להשתמששש

בלימון!!!!! ניסיתי את זה ושבוע אחרי זה לא יכולתי לצחצח שיניים כל החנייכיים שלי נהיו אדומות ממש וממש ממש כואב בקושי יכולתי לדבר!

ממה השיניים נכתמו?

יש לזכור כי לכל אדם צבע טבעי שונה לשיניים שלו. לא כל אחד יוכל להסתובב עם שיניים צחורות.

אבא שלי סיפר שקומץ מלח גם עוזר

להלבנת שיניים. קומץ מלח על המברשת לצחצח פעמיים ביום והשיניים מבריקות. שווה לנסות.

purple rain2

New member
בשרשור הקודם שהיה כאן...

מישהו אמר לגרגר כוס מיס פושרים עם כף מלח... עשיתי את זה אתמול במשך דקה ואני אעשה גם היום, אבל מישהו יודע כמה פעמים אמורים לחזור על זה? ובמשך כמה זמן צריך לגרגר?

ה מוזה

New member
גרגור מי מלח

טוב לכאב גרון לא להלבנת שיניים לצחצח עם לימון או מלח כפי שהוצע קצת[מלח נשמע לי לא טעים ] בכל אופן גרגור הוא כשרוצים לסייע לכאב גרון או פצע בפה לא מלבינים שיניים בגרגור מי מלח למיטב ידיעתי או שלא הבנתי את השאלה שלך

purple rain2

New member
מוזר,זה מה שזכור לי...בכל אופן,

לצחצח עם מלח במשך כמה זמן? וכמה מלח?

ה מוזה

New member
בהודעה שכתבתי למעלה

יש כמה שיטות סבתא להלבנת שיניים את המלח לא ניסיתי אני משערת שכמות קטנה כמה גרגרים על מברשת השיניים [בטוח יהיה מלוח
] ולגבי הזמן,אם אחת מהעצות תעזור אז עד שהשיניים ילבינו ולהפסיק תנסי 2,3 טיפות לימון על מברשת שיניים[בלי משחה] ותעדכני אם עזר בהצלחה

Revi 22 Tal

New member
עשיתי את השיטה עם הלימון,

השיניים שלי באמת נהיו מאוד מבריקות , לא ממש בטוחה לגבי הלבנה. אבל נו גם טוב...

למעלה