הלבשה תחתונה למידות גדולות

הלבשה תחתונה למידות גדולות

רציתי לשאול את חברות הפורם האם הן מצליחות למצוא הלבשה תחתונה ,כמו חזיות, תחתונים כותנות לילה ופריטי לבוש מסוג זה שהם גם סקסיים וגם צעירים במראם? האם קיים צורך לדעתכן לנשים במידות גדולות להלבשה תחתונה וסקסית? תודה מראש על התשובות חושבת ותוהה

may24

New member
היי חושבת ותוהה....

אני אישית לא מתה על כל ההלבשה התחתונה עם תחרות ובייבי דול וכאלה זה לא נוח אני מעדיפה כותנות ארוכות כאלה עם הדפסים לגבי חזיות אני מידה 90D ואני קונה את כל החזיות שלי בדנה בביאליק בר"ג, אמנם לא יוצא לי זול אבל אני לא מוצאת באף מקום משהו שיהיה נוח ויסגור את כל ההיקף כמו שצריך, לגבי תחתונים רוב התחתונים שלי בשלל צבעים של FIX אבל גם כל תחתון עולה בסביבות ה30 שקלים,בקיצור עסק לא זול למידות גדולות , אגב אני לא אוהבת את ההלבשה התחתונה של מתאים לי ועונות כי יש להם דברים מה זה זקנתיים והמידות ממש לא נכונות. שלך, מאי

DREAM111

New member
בטח שכן בשמחה והנאה דווקא

יש חנות בראשון בשם NO.1 שיש להם בייבי דולים במידות גדולות כבר שנים שאני קונה שם את כל הבייבי דולים שלי לעונת הקיץ החמימה של ארצינו. את מוזמנת לבלות שם ולהנות מכל רגע של קניה.

ShirShir

New member
אממ..

איפה נמצאת החנות הזו בראשל"צ? במרכז העיר? באיזה קניון?

מבחינת מחירים

זה בעיקר עניין של מבצעים אבל אני יודעת שיש חברות ספציפיות שאי מאוד אוהבת לקנות: טריומף ובאלי בחזיות, וטריומף והתחתונים של פרנזי בתחתונים. אין לי מושג כמה זה עדיין בתוקף אבל בחנות של המשביר עודפים בנתניה היה מבצע של 70% על כל ההלבשה התחתונה ואני קניתי שם המון המון דברים. קניתי 4 חזיות ו-6 תחתונים והכל ביחד עלה לי רק 360 שקל. לצורך ההשוואה חזייה רגילה שלי באינטימה עולה 320. אני 80DD אז אני מוצאת ברוב המקומות אבל הבעיה שלי היא שאני לובשת בעיקר חזיות מינימייזר כדי לא לשבור את הגב ואז זה כבר יותר קשה ויקר למצוא....

orit72

New member
שלום בנות

לגבי הלבשה תחתונה, אני מתה על דברים יפים, מיוחדים ונועזים. זה גורם לי להרגיש סקסית וטוב..... יש חנות בחולון ברחוב סוקולוב עם דברים מהממים והכי חשוב נוחים מאוד גם על הגוף וגם לכיס.... אני מידה בחזיה 90DD וחזיה עולה 100 ש"ח , 115 ש"ח, יש שם חזיה מהממת שראיתי במשביר ב - 300 ש"ח ובחולון ראיתי אותה ב - 115 ש"ח מאוד מומלץץץץץץץץץץץ, יש שם גם תחתונים , פיג´מות וכל מה שקשור בהלבשה תחתונה...

may24

New member
אוריתוששש

תודה רבה על ההמלצה.... אולי אני אקפוץ לשם לעשות פשיטה! שלך, מאי

אורלי41

New member
מה הכתובת המדוייקת

אם איני טועה הרחוב אינו קטן. תודה שיהיה לנו רק כייף בכל שניה ושניה

1בן ובן

New member
הלבשה תחתונה

אני נוהגת לקנות אתכל הלבוש לבית, תחתונים וחזיות בעולם האשה בהרצליה. יש להם דברים יפים בכל המידות. אני לובשת חזיה יותר גדולה מאלו שהוזכרו ומוצאת מבחר.

liat1953

New member
צריך גם צריך../images/Emo141.gif

גם אנו המלאות צריכות להרגיש כייף וכייף הוא להתלבש יפה גם בהלבשה תחתונה. תעשי זאת בראש וראשונה למען עצמך. זכרי את שווה זאת,אינך בעונש.

למעלה