הלב שאיכזב

בלו מון

New member
הלב שאיכזב ../images/Emo23.gif

אתמול נגעתי בשמים... ראיתי את הכוכבים.. גם השמש אמרה שלום... החיוך לא מש מהשפתיים. אתמול.. הלב התרונן, העיניים דיברו וחייכו... הייתי לרגע קט כוכב - לא שקרה משהו מיוחד.. רק שהלב החליט לשמוח, סתם בלי סיבה... ככה, כי הוא החליט לו פתאום. לא ביקש רשות, לא שאל אם אפשר, אפילו לא התנצל. הייתי ולו לרגע קטן שבקטנים.. מעבר למתרס, מאלה שחווים והפעם משהו טוב מהחיים.. משהו בלי הכנה..בלי סימן לבאות.. ככה פתאום, באמצע היום.. באמצע החיים.. באמצע הבדידות. היום.. כבר לא, לא נגעתי יותר.. האי הקסום נעלם לו.. הלך לבלי שוב.. נשאר זכרון קטן ועמום..תעתוע אמיתי.. כאב גדול.. ריקנות אינסופית.. בדידות מזהרת.. המוכר, הידוע, הקר והעצוב. ואני כועסת על הלב... הוא עשה תרגיל.. משהו אכזרי וכואב... עשה לי "פרומו" למה שאין לי, הגביר את העצבות, חידד את הלבד, הכריח אותי להבין שאני בודדה... אז תודה לך לב על זה שאין לך לב!!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מון...

אכן זה אחד החלקים הקשים של ההתמודדות - התנודות האלה. הנה כבר יש שיפור ובום, נוחתים חזרה. דעי לך רק שזה מוכר וידוע, ואת נמצאת בתהליך. אל ייאוש. יהיו עוד זמנים טובים.

Mאיה

New member
אהבתי

את צורת כתיבתך...את הסיפור שלך. אבל כמו בחיים ישנם ימים טובים, אופטימיים וישנם ימים טובים פחות. ואיך נעריך את הטוב ללא רע... הלב לעיתים עושה לנו טריקים, אבל זה עוזר לנו להתחשל. רק אושר, Mאיה.

בלו-מון-יקרה

קראתי את החלק הראשון של הודעתך, וחשתי את השמחה שהיתה לך בלב. ואז אמרתי לעצמי:רגע אם אני חשה את השמחה בליבה של בלו המקסימה, מקריאת תיאורה , אז גם בלו יכולה כשממש עצוב לה , לסגור את העיניים, ולדמיין לה ככה בשלווה את אותו יום שהרגישה בו שלווה (ומנסיון שלי , אם מתרגלים לעבוד עם הדמיון זה עובד), ניתן לחוש רגעי שמחה ואושר, כמו שרואים מעין קלטת וידאו של ארוע משפחתי. תסגרי את העיניים ודמייני שאת רואה קלטת וידאו, שומעת קולות, מרגישה תחושות של אותו יום נפלא. אולי זה יעשה לך טוב-ככה מידי פעם להרגיש את התחושה הטובה הזו . אני חושבת שהלב שלך , בדרכו הוכיח לך שיש גם יום נפלא, ועם הזמן תחווי עוד הרבה ימים כאלה, אם את תחליטו בשבילו שהוא צריך לשמוח. ערב קסום רחל-נשמה שולחת לך
כדי שמחר בבוקר תתחילי את היום עם
, ואולי יהיה עוד יום כזה שמח ל-
שלך.

למעלה