הלב שלי ריק

seaגל

New member
הלב שלי ריק

היום יום אהבה אבל הלב ריק אין בו טיפת אהבה אין מי שיואהב אותו הלב מרגיש לי ריק ואיך ממלאים לב שהוא ריק? אני תמיד ידעתי דרך אחת ידעתי לפנות לבקבוק ולכדורים לשתות לחיי החיים הריקים לקחת כדור ולהפליג לעולמות אחרים... היום הלב מרגיש לי ריק נמאס לי לחבק אותי נמאס לי לאהוב אותי היום הייתי רוצה שיהיה שם מישהו שיואהב אותי...

ה מוזה

New member
לב ריק

הוא לא ממש ריק יש בו סוגים של אהבה רק חסרה לך אהבה מסוג מסוים אהבת איש לאישה , כל מה שריק סופו להתמלא גם המקום הריק ששמור לך בלב לאותה אהבה מחבקת יתמלא עד אפס מקום עד שאותה אהבה וחיבוק יגיעו אחבק אותך חיבוק מועך דרך מילים אבל ישר מהלב יש הרבה דרכים להפליג לעולמות אחרים יש דרך דימיון וחלום ,דרך תפילה ודרך תקווה הניחי את הדרכים הישנות מאחור את צועדת כעת בדרכים חדשות אין לי ספק שהן יובילו אותך לעולמות אחרים , מחבקים ~ ~ ~
~ ~ ~

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

2 באוגוסט לנהוג בכנות "כשאנו מרגישים לכודים או לחוצים, יש צורך בכוח רוחני ורגשי על-מנת להיות כנים." טקסט בסיסי, עמוד 81 רבים מאתנו מנסים להיחלץ ממצב קשה בצורה בלתי ישירה. אנו מגלים מאוחר יותר כי זו הייתה טעות ואז עלינו לנהוג בענווה ולומר את האמת. יש בינינו המשנים את הסיפורים שלנו, כמובן מאליו, גם כאשר אפשר היה לומר, באותה מידה, את כל האמת. כל פעם שאנו מנסים לא לנהוג בכנות, זה פועל נגדנו. כנות יכולה להיות לא נוחה, אבל הצרות שבאות עלינו בגלל שאנו לא כנים, הן בדרך כלל גרועות יותר מאי-הנוחות שבאמירת האמת. כנות היא אחד העקרונות הבסיסיים של ההחלמה שלנו. אנו מיישמים את העיקרון הזה כבר מהתחלת ההחלמה, כשאנו מודים, סוף-סוף, בחוסר היכולת שלנו ובכך שחיינו בלתי-ניתנים לניהול. אנו ממשיכים ליישם את עקרון הכנות בכל פעם שאנו ניצבים מול בחירה של לחיות בפנטזיה או לחיות את החיים כמות שהם. לא קל להיות כנים, במיוחד אחרי השקרנות והרמאות שהתרגלנו אליהן בתקופת ההתמכרות הפעילה שלנו. יתכן שהקולות שלנו ירעדו כשננסה את הכנות החדשה שלנו. אבל לא יעבור זמן רב וקול האמת הבוקע מפינו יפיג את כל החששות: כנות נותנת הרגשה טובה! קל יותר לחיות באמת מאשר לחיות בשקר. רק להיום: אתייחס אל החיים בכנות, עם על התביעות והלחצים שבהם. אהיה כן, גם כשזה לא נוח לי הכנות תעזור לי באמצעים שלי לחיות חיים של ניקיון והחלמה.

4נילס

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gifהיי גל

אני מאוד מבין אותך על הרקנות שאת מדברת עליה אבל אני אומר לך אמונה עיורת גם גם באהבה אני יכול להגיד לך תאפשרי לעצמך תאמיני לעצמך לתת למישהו להאוב אותך את את רוצה לדבר המסנגר שלי [email protected] ובנתיים שיהיה לך יום אהבה ממני

Pure SilenCe

New member
כל יום הוא יום לאהבה..

לב הרוצה להעניק, יעשה זאת תמיד, לא תאריכים מיוחדים, לא חגים לב אוהב מוצא זמן לאהבה בכל רגע והלב שלך הקורא לאהבה הוא לא יכול להיות ריק הוא מלא חיות ובוער בתוכו הניחי לו למלא אותך עצמך האור יקרין עליך ממעל והאהבה תמצא דרכה אליך
חיבוק חם חם

למעלה