הלב שלי

ש ק ד ב ת

New member
הלב שלי

נמאס לי כבר להתאכזב, נמאס לי כבר מלב כואב, מלב שבור, מלב קרוע, מלב כ"כ כ"כ פגוע... נמאס לי כבר לבכות המון, להתנתק, גם לא לישון, לזרות עוד מלח על הפצע, להרגיש איך כל דקה היא נצח... נמאס לי כבר להתאכזב, נמאס לי כבר מלב כואב. אבל הלב ממשיך לכאוב, אולי קשה לו לאהוב
כ"כ מצטערת שאני לא כאן בשבילכם... רוצה להיות כאן, לתמוך ולעזור, אבל קצת חסרת כוחות. אני בוחרת להתנתק לזמן מה, ומצד שני- מרגישה שלא מסוגלת להתנתק. מתגעגעת אליכם... יותר מדי. אבל... קצת חסרת מילים, קצת כואבת, קצת שבורה. בלי סיבה. אבל בכל זאת... כואב. אני אוהבת אתכם... כ"כ...
שקד

מאיה123

New member
שקד חומד...

קודם כל אני חייבת להגיד ש שוב פעם את מראה לנו את כישרון הכתיבה שלך, גם אם זה בנסיבות עצובות? קרה משהו מיוחד? ולמה את לא עונה לי באי סי קיו? אוהבת אותך מאוד, כל- כך, מלאכית קטנה
אל תעזי לעזוב אותי ואת כולם
לא נוכל בלעדיך... חיבוקים, נישוקים ושאר קישקושים, מאיה יש לך כרטיס חבר?

וואי !!!!

איזה יופי ! אני מקווה שהכתיבה לא מושפעת מהמציאות ! ושקד אל תעזבי !
איך נוכל בלעדייך ??

ש ק ד ב ת

New member
...

מאיה מתוקה... אני כן עונה פשוט..שהאי סי קיו פתוח זה לא אומר שאני תמיד כאן. תקראי את האוואי הוא לפעמים נותן אינפורמציה היכן אני.. ושוב המון תודה על המחמאות רועי´קה חזרת אליינו... אני עדיין מחכה למה שאתה צריך לספר לי

HilOneT18

New member
חזרת אלינו סוף סוף?

מה שלומך? מה חדש? ומדוע נעלמת לנו לכל כך הרבה זמן?

ש ק ד ב ת

New member
אני אגלה ואני אגלה../images/Emo63.gif

הוא היה בטיול שנתי בערד.... אהה גיליתי לכם לפניווו רועיק´ה אתה לא כועס עלי נכון..
ואם כבכל זאת.. אני שולחת
,ועכשיו זה מכסה על הכעס... סדגש| שקדוש

../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אני ? כועס ? האמת אני כבר יומיים עובד על הודעה לספר איך היה.... אל תצפו ליותר מדי כי אני שונא לכתוב הרבה
בגדול היה ממש נחמד ! והיה ממש ממש ממש ממש חם !!
ואני שונא טיולים במדבר !!

למעלה