הלהיטים של החודשים הבאים?

elknetld2kil

New member
הלהיטים של החודשים הבאים?

הנה סקירה קצרה של כמה סינגלים שיצאו בזמן הקרוב בארה"ב, ויש סיכוי שיעשו עלייה לאירופה ויהפכו להמנונים של החודשים הראשונים של 2008: Story Of The Year - Wake Up: הסינגל החדש מהאלבום שיצא באפריל. SOTY עברו לEpitath, שהיא לייבל פאנק עצמאי וותיק, אבל הסינגל החדש נשמע ממש מוכן לרדיו, ויש סיכוי שדווקא המעבר לחברה קטנה יותר, יעזור להם לפרוץ שוב פעם בגדול. שיר מצויין, מומלץ לשמוע אותו כבר עכשיו. Armor For Sleep - Hold That Door: לא הרבה מכירים אותם, וחבל. הסינגל החדש נשמע ממש טוב, ואם הוא יקבל תמיכה טובה מהלייבל שלהם, יש להם סיכוי סוף סוף לעשות את הפריצה שלהם. אם יוצא לכם, תקשיבו לשיר Car Underwater מהאלבום הקודם. אחד השירים הכי עצובים ומדכאים ששמעתי. Alter Bridge - Watch Over You: אני מקווה מאוד שלא נראה פה מקרה הובאסטאנקי שבו הלהקה משחררת בלדה שהופכת ללהיט ענקי, ומאז הסגנון הזה משתלט על הסאונד שלה. בכל מקרה, אחרי שהקשבתי לBlackbird כבר כ"כ הרבה פעמים, קשה לי מאוד להאמין שזה יקרה, למרות שרבים צופים לשיר הזה הצלחה ענקית (רק שלא יהיה נאחס בסוף). Three Doors Down - It's Not My Time: שמעתי את השיר הזה מתוך הופעה אקוסטית, ולפי מה שהצלחתי לשמוע, מדובר בעוד להיט מאחת הלהקות הכי אהובות בארה"ב. הדיסק החדש יוצא ב6 במאי. Theory Of A Deadman - So Happy: הילדים של צ'אד קרוגר חוזרים בדיסק חדש, ולא, זה לא להקת דום-מטאל (אני יודע שהשם קצת מבלבל
). אם השיר הזה לא ייקח אותם לשלב הבא, אני לא יודע מה כן. השיר נשמע בדיור כמו השירים שלהם ב2 האלבומים הראשונים, שזה לא דבר רע בכלל. הדיסק החדש יוצא באפריל. Seether - Rise Above This: ואם כבר מדברים על השלב הבא, Seether הולכים להתפוצץ עם השיר הזה. לא היה לי שום צל של ספק שזה הולך להיות סינגל, ולמי ששמע את הדיסק הראשון שלהם ואהב את Sympathetic, יאהב מאוד את השיר הזה. יש סיכוי שהם הולכים לקבל הרבה ביקורת על השיר הפופי הזה, אבל הלייבל שלהם ידועים (Wind-Up) כחברה שמוכנה להקריב את האותנטיות של האמנים שלהם בשביל כמה ג'ובות (ראה מקרה Finger 11 המצער).

../images/Emo13.gifאני מכירה את כולם חוץ מאחת../images/Emo223.gif

הרשו לי להגיב בפירוט..: Story Of The Year - Wake Up: אההההההההההההה שיר חדש!! אם הוא יגיע לטלוויזיה זה יהיה ממש ענק Armor For Sleep - Hold That Door: זה אחד השירים שתפסו אותי מהאלבום החדש שלהם אבל הוא יותר מדי.. לא יודעת קיטשי כזה.. ואם כבר שיר ממש עצוב שלהם אז The Truth About Heaven הוא פשוט בחיים לא ימאס עליי Alter Bridge - Watch Over You: מסכימה עם מה שאמרת.. בדיוק היום סידרתי את השירים שלהם בפלייליסט, אני אשמע גם את זה.. Three Doors Down - It's Not My Time: הם די נעלמו לאחרונה.. אני גם מצפה לשמוע את זה Theory Of A Deadman - So Happy: הילדים של צ'אד קרוגר?
זה באמת הילדים שלו [בן כמה הוא?] אני גם אשמע אותם בהזדמנות.. Seether - Rise Above This: עדיין לא שמעתי את האלבום החדש אבל הם אחלה.. נחמד לשמוע דברים חדשים מהם

elknetld2kil

New member
חחח

הם לא באמת הילדים שלו. הוא גילה אותם לפני כמה שנים, לקח אותם תחת הכנף שלו והסולן שלהם אפילו מופיע בקליפ של הירו (מספיידרמן), זה הבחור המזוקן שמנגן בגיטרה. הסנון שלהם מזכיר מאוד את ניקלבאק, אבל קצת יותר מחוספס וכבד. ואם כבר מדברים עליהם, בסביבות אפריל-מאי יוצא דיסק חדש לDefault, שגם אותם גילה קרוגר. היה להם להיט די גדול בסביבות 2001-2002 בשם Wasting My Time, ומאז הם הוציאו עוד 2 דיסקים. הסולן שלהם ממש טוב ואני ממליץ להקשיב לכמה שירים שלהם.

Rock Bottom

New member
אתה לא מדבר במקרה על ג'וזי סקוט מסלייבה

אני מקווה. O_O לא זוכר אם ברקע היו עוד נגנים בקליפ.

elknetld2kil

New member
היו בקליפ:

צ'אד קרוגר ג'וזי סקוט הגיטריסט של ניקלקראק הסולן של Theory Of A Deadman (על הגיטרה) המתופף של Our Lady Peace (בהקלטה של השיר מנגן המתופף של פרל ג'אם)

גוז'י../images/Emo99.gif OLP ../images/Emo99.gif../images/Emo223.gif

בפעם הראשונה ששמעתי את השיר ברדיו זיהיתי רק את הקול של ג'וזי ואחר כך גיליתי שגם צ'אד שר שם.. על המתופף של אור ליידי פייס לא ידעתי תודה על ההסבר.. על Default שמעתי פעם אבל אני לא זוכרת שירים שלהם.. בקיצור אני אשמע

litaf1

New member
3 Doors Down ../images/Emo99.gif וזה עוד יוצא ביום הולדת

שלי!! :p

Drowning Lovers

New member
לא מכירה אף אחד../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

שמעתי על כל הלהקות אבל לא שירים ולא את השירים האלו
הו וול.

Rock Bottom

New member
אגב סית'ר

אתמול כשצפיתי בRAW הראו את העטיפה של הדיסק החדש וזרקו מילה (כי Fake it משמש כשיר נושא של NWO), והעטיפה הזכירה לי נורא עטיפה של דיסק אחר. אחרי שעצרתי את התוכנית ובהיתי בעטיפה כמה שניות נזכרתי כמו מה העטיפה הזו נראית. להלן העטיפה של הדיסק החדש של סית'ר - Finding Beauty in Negative Spaces.

Rock Bottom

New member
ומה שקדם לסית'ר

וישס פריקין דלישס של אינפקטד. מסתבר שזה אותו אמן. הבנזונה העצלן לא יכל לצייר משהו אחר?

litaf1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לחלק מהאנשים אין פשוט כישרון (כמוך../images/Emo3.gif)

ד"א זה באמת הופיע בRAW?? איזה מגניבב!! אוף בטח יורידו את החלק הזה שאני אראה
קקות. תמיד לא מראים את הסוף!

Rock Bottom

New member
אה ועוד דעה קטנה על שאר הלהקות

לא מכיר יותר מדי את SOTY, יש לי אולי 2 שירים שלהם על המחשב (שאחד מהם הוא גרסא אקוסטית לשיר השני). אני שמע את הסינגל הזה, אם אתה אומר שהוא טוב. את AFS הכרתי דרך הפסקול (הענקקקק) של טרנספורמרס, ויש להם שם את השיר אולי הכי טוב בכל הפסקול. בשמיעה של עוד כמה שירים שלהם פחות התלהבתי. שוב, ננסה. אכזבהההההה עם אלטר ברידג'. אני אמנם מאוד אוהב את השיר (זו לא חכמה, אני אוהב את כל השירים באלבום), אבל לא רציתי שיוציאו אותו כסינגל. יש דברים כל כך הרבה יותר מוצלחים באלבום שיכלו לשחרר במקומו, וחבל. TOAD ענקיים פשוט. חיכיתי לחומר חדש, מאוד מצפה לשמוע כבר. האלבום הקודם של סית'ר קצת איכזב אותי אחרי הדיסקליימרים, אז עדיין לא טרחתי לשמוע את החדש במלואו. Fake it גם לא כזה הלהיב אותי. אני מקווה שיש באלבום יותר ממה שזה נשמע.

elknetld2kil

New member
הסר דאגה מליבך

הרבה זמן כבר רצות שמועות שהסינגל הבא אחרי WOY יהיה Before Tomorrow Comes, שהלהקה אמרה בכמה ראיונות שזה היה אחד המתמודד העיקרי להיות הסינגל הראשון (בסוף הם הלכו עם Rise Today הקיטצ'י).

Rock Bottom

New member
מהההההה חחח

לאאאאא גם לא טובבבבבב!!! גאד, איזה באנץ' אוף פוסיס!!! מה יש להם?! גם זה שיר מרגרינה לעומת דברים ענקים כמו Coming Home, Buried Alive, Come to Life, White Knuckles, ועוד כמה מעולים. פשוט בחירות נוראיות לסינגלים. מה יש להם סעמק. החלום הכי רטוב זה Blackbird (למרות שהוא ארוך אש, אבל אם עושים לו רדיו אדיט של 5 וחצי דקות ככה זה יכול לתפוס). עוד פספוס. מקווה שזה לא נכון כל השמועות האלה.

elknetld2kil

New member
הם גם אמרו שזה לא תלוי בהם ממש

אלה ביוניברסל. תאמין לי שזה עדיף מלהיות נשלט ע"י Wind-Up Records, שכבר הצליחו להפיל ולהרוס כמה להקות טובות אחרות. אם זה היה תלוי בי, הסדר סינגלים היה: 1. One By One - להתחיל ב"בום" 2. Before Tomorrow Comes - להרגיע קצת 3. Ties That Bind - כי זה שיר כ"כ טוב ואם היתה דרישה לסינגל רביעי אז הייתי הולך על Watch Over You, רק כדי לשמח קצת את הרדיו.

למעלה