הלהיט החדש של אהרון סורקין

אריאל2005

New member
הלהיט החדש של אהרון סורקין

בסתיו 2006 צפויה לעלות ברשת NBC בארצות הברית סדרת הדרמה החדשה מבית היוצר של אהרון סורקין ("הבית הלבן"): "סטודיו 60" ("Studio 60 on the Sunset Strip"). הסדרה, בכיכובם של בראדלי ויטפורד (המוכר לנו כג'וש מ"הבית הלבן") ומאט פרי (צ'נדלר מ"חברים"), מתרחשת מאחורי הקלעים של תוכנית מערכונים בשידור חי, משהו בסגנון "סטרדיי נייט לייב". דני טריפ (ויטפורד) ומאט אלבה (פרי) הם שני חברים שהיו מפיקי התוכנית בעבר אך פוטרו על ידי מנהל הרשת, ג'ק רודולף (סטיבן וובר, המוכר לנו כסגן הנשיא בוב ראסל מ"הבית הלבן"). תוכנית המערכונים, בעלת ותק של 20 עונות, נמצאת במשבר והשניים נקראים להיות המפיקים שלה שוב. הסדרה, שאותה יצר וכותב אהרון סורקין, עוקבת אחרי הדרמה שמאחורי הקומדיה. הסדרה עדיין לא שודרה, אך היא כבר יוצרת סביבה עניין תקשורתי רב ומספר לא מבוטל של מעריצים. צירפתי מספר קישורים, ביניהם פרומו של 6 דקות (!), ערך על הסדרה ב"ויקיפדיה" והתסריט של הפרק הראשון. צירפתי

אריאל2005

New member
לא לפני ספטמבר 2006

באינטרנט כתוב "עונת 2006-2007", ועונה זו מתחילה מספטמבר. למי שמתעקש לדעת, התוכנית תשודר בארצות הברית בימי שני בשעה 22:00.

buffgirl

New member
תהיתי מתי מישהו יכתוב על זה ../images/Emo13.gif

אני כבר ממזן אמרתי - בראדלי ווית'פורד ומת'יו פרי? count me in! זה נראה לא רע, ואני מקווה שאני לא אפתח ציפויות גדולות מידי. בכלל, לוח השידורים האמריקאי לסתיו 2006-חורף 2007 נראה לא רע בכלל

למעלה