הלהיט החיפאי האחרון Resident Evil

• פותח הנושא dts
  • פורסם בתאריך

dts

New member
הלהיט החיפאי האחרון Resident Evil

בחודש האחרון רץ להיט חדש בספרית ה DVD (לגאסי אודיו) בפרובינציה הצפונית ושמה חיפה. רק אתמול הצלחתי לשים יד על הלהיט הנ"ל- resident evil שמו והוא אמור להיות סרט פעולה מצמרר ועתיר אקשן בכיכובה של milla jovovich הלא היא לילו הזכורה לטוב - חוויה לעיין בפני עצמה. הסרט מספר על מעשיו הניבזים של תאגיד על ששולט בעולמינו ובתוך מעבדה סודית שלו מושלך וירוס קטלני לאוויר דבר שגורם למחשב המרכזי לאטום אותה בייחד עם כל מי שנמצא בתוכה. מילה חביבתינו ניגררת עם שבעה חוקרים עזי נפש ברכבת תת קרקעית לתוך המעבדה שנמצאת עמוק באדמה ומכאן והלאה הם נירדפים ע"י אוסף זומבים רעבים(יצירי הוירוס) עד סוף הסרט. עוד משחק מחשב שמאוד הזכיר לי את half life שעבר לקולנוע מעורב ב "האל 9000 " מוזר המחשב הכל יכול וגיבורה שלא זוכרת מי היא ומתגלה כלוחמת אגדית (נשיקה ארוכה ללילה ?) ועלילה נבובה למדי מלאה זעקות זומבים רעבים ודאלוגים בין הגבורים ברמה של הדיאלוגים בין הזומבים ומרדפים במסדרונות המעבדה בנסיון הנואש של גיבורינו להחלץ בזמן. כל מי שזומם לראות את חמודותיה של מילה יזכה לחצי מנה בלבד - אבל גם זה משהו בימינו. טומב ריידר ואנג´לינה עשו את זה הרבה הרבה יותר טוב. בדיקה קטנה ברשת הראתה לי ש resident evil הוא אכן משחק מחשב בן שש שנים שחזר בימים אלו ממש כמישחק נינטנדו ולכן לא ברור לי מה פתאום קולמביה tri star שנשלטת ע"י סוני מוציאה סרט חדש שכזה. וידאו: כמובן אנמורפי 1.85:1 עם איכות תמונה מרשימה !(mastered in high definistion לטענת המפיקים) דבר שנראה בהחלט טוב מאוד על המסך. אודיו: פה כבר יש לנו סיפור אחר מיקס DD 5.1 מעולה באיכות שלא שמעתי מזה זמן רב. שימוש מעורר התפעלות באפקטים שרצים בחדר מצד לצד, יריות , פיצוצים וטריקת דלתות הברזל,ממש יורדות לך על הראש. הנמכתי את עוצמת הקול ב 8 - 9 דציבל בקטעי האקשן אחרת כל הביית היה קופץ ומשתתף באקשן בקיצור חגיגה לאוזניים. ממולץ בחום לכל אלו שרוצים להעריך / לבחון את מערכת הסראונד שלהם. אקסטרות: סטנדרטיות וכוללות ראיונות במאי ( Paul W.S. Anderson) שחקנים הפקת הסרט וכו. למה דוקא הסרט הזה הפך להיות להיט אנונימי בספריה - שאלה ממש טובה ציון כולל 5.5 ממולץ בחום לחובבי הסראונד ומשחקי מחשב ממשפחת FPS.

רומן ט

New member
שימו לב!

מדברים על גירסת Special Edition שתצא בקרוב וגם תכיל את "גירסת הבמאי" (המושג הזה כבר הוזנה כ"כ...). בכל אופן, אם מישהו שוקל לקנות - מומלץ מאוד לחכות.

dts

New member
SPECIAL EDITION

הגירסא המיוחדת שאני ממליץ לקנות היא MILLA EDITION לאלה שיש להם ממש סבלנות רבה במיוחד
לא ידעתי שהמשחק קייפ ב PS - תזמון מעניין של נינטנדו

רומן ט

New member
../images/Emo6.gif

לא ראיתי את הסרט, כך שאני לא יכול לחוות דיעה. ההודעה שלי כוונה למי ששוקל לקנות את ה-DVD. גירסת ה-Special Edition בוא תבוא, וכנראה גם שבקרוב מאוד. -רומן

TheShis

New member
אני בפירוש ממליץ לא לראות את

גיבוב השטויות הזה. "סרט" זו מילה שגדולה בעשרות מונים על הטימטום האווילי הזה - אין תסריט, אין עלילה, משחק גרוע (השחקנים לא ממש אשמים) ואפקטי CG מעוררי גיחוך. הייתי מקטלג את הסרט תחת קטגוריית ה- shoot whatever you can and try killing some zombies while you`re at it להמנע בכל מחיר!

gofish

New member
יופי של של קטגורייה(אהבתי../images/Emo13.gif)

אגב האמרה מתקיימת גם בסרט "שר הטבעות" Drawn whatever you can and try killing some orcs while you`re at it הכל עניין של סמנטיקה
ולתהייתו של רני לגבי חברת סוני,אני רק אוסיף נתון שהמשחק resident evil הוא אחד ממשחקי המחשב הנמכרים ביותר,וקיים גם ב-Sony PlayStation בשתי בגירסאות (1 ו-2). לגבי הסרט לא ראיתי עדיין,אבל אם הוא בסגנון של Tomb Rider (משחק מחשב שהפך לסרט) בהחלט אפשר לוותר. אלה אם כן אתם משתייכים ל-VGA (קבוצת גמילה אנונימית למכורי משחקי מחשב וסוני).

dts

New member
איזה קטלן אתה

סתם למען סקרנותי גם את TOMB RIDER לא ראיתה או ראיתה וסבלתה ? נא לא לפגוע בכבודו של גאנדאלף !!!

gofish

New member
ראיתי וסבלתי (למרות אנג´לינה)

לא ברור לי למה שחקנית מבטיחה ומוערכת כמוה,החליטה להשתתף בפרוייקט (טוב,אני מניח שעובדה שלחשבון הבנק שלך מתווספים כמה מיליונים יש השפעה על השיקולים
).

גיא ע

New member
סתם לידיעתכם

יש כבר 3 Residenr Evil - כמשחק מחשב כמובן. והסרט נגמר עם אופציה ברורה לסירטי המשך כך שאם הוא יהפוך לקאלט אז מן הסתם "נזכה" לעוד גיא

דון גל

New member
אם כבר "סתם לידיעתכם", אז סתם

לידיעתך, ההערכה שלך נכונה וכבר עובדים על סרט המשך ראשון. הדון.

למעלה