"הלהקה" - כרטיסים

"הלהקה" - כרטיסים../images/Emo62.gif

אני במו"מ (כבר 3 שבועות בערך) שקצת נתקע כדי לארגן לחברי הפורום כרטיסים מוזלים ללהקה. בכל מקרה כנראה שיעשו את זה בעקבות הפניה שלי, אבל יכול להיות שזה יהיה דרך האתר הרשמי של ה"להקה" ולא דרך הפורום.. שזה לא ממש משנה. בכל מקרה כשיהיו חדשות אני אעדכן אתכם. מה שכן, יש כרטיסים מוזלים לתלמידים ב-70 ש"ח ביציע. אבל זה רק לתלמידים, כך שגם עם תלמיד קנה ונתן למישהו אחר, הוא לא יוכל להכנס...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני בדיוק מסיימת../images/Emo15.gif

להיות תלמידה זה נחשב
כרטיסים מוזלים לחברי הפורום..זה יהיה נחמדדדדד
(נוכל לקנות לעוד אנשים שיבואו איתנו
)

כן, אבל תבדקי בקופות הבימה

זה לא קשור לפורום.. התלמידים. וכן עוד אנשים יוכלו לבוא כי זה יהיה דרך האתר של הלהקה, כך שזה יהיה בעצם לכל מי שנכנס לשם ואנחנו רק נקושר לשם..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאז עדיף לי לחכות../images/Emo15.gif

להנחה של האתר יש כמה שרוצים ללכת חוצמזה שהבנתי שכרגע כל הכרטיסים לכל ההופעות נמכרו

יש כרטיסים בודדים

גם כשכתוב שהכל נמכר.. לפעמים יש כרטיסים לבודדים.. אני כמעט הלכתי לפני שבועיים.. היו כמה כרטיסים אבל בסוף זה לא הסתדר..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifההנחה שתהיה../images/Emo15.gif

באתר..היא תהיה משמעותית

שגעוגי

New member
הו, זה יהיה כ"כ נחמד :)

חבל שלתלמידים הכרטיסים הם רק ביציע, אבל אם נתארגן קבוצה מהפורום זה יהיה כ"כ שווה
.

dabnir15

New member
אתמול הייתי:) שורה 6.. והיו מלא מלא

בני נוער ביציעים:) והיה פשוט כל כך יפה. קרן כבשה אותי שוב. גם בתור מיקי.

dabnir15

New member
ככה:)

אני אתחיל ואגיד שהעיבודים המוזקלים שעשה רמי קלינשטיין מצויינים אחד אחד. כל שיר הצליח לכבוש אותי מחדש ועדין לשמור מהקסם שלו. פשוט עבודה מצויינת. בנוסף כמובן צריך להחמיא לנגנים שנמצאים מתחת לבמה ועושים עבודה מעולה. בהתחלה פחדתי מהקאסט- וחשבתי שנלקחו שחקנים בשביל למשוך קהל. ואומנם השחקנים מושכים קהל אבל הם גם עושים את העבודה שלהם בצורה טובה מאוד, יעל דואני מצויינת בתפקידה, קרן כבשה אותי בכל פעם מחדש, גם בשירה, גם במשחק, גם במבטים (וראיתי מקרוב) ובכלל קרן פשוט כובשת על הבמה. יש כמה וכמה הפתעות בקאסט שעדיף שמי שעוד לא ראה יראה לראשונה על הבמה. הקטעים "המוכרים" מהסרט נשארו ועובדו לבמה בצורה טובה מאוד. אומנם בקהל היה הרבה מאוד רעש שהגיע בעיקר מאיזור היציעים אבל הוא לא הפריע הרבה לצפייה בהצגה. באופן כללי אלה היו שעתיים ורבע של כיף בלתי נגמר, אדיר מילר מצויין בתור טוביה צפיר ואני רואה עתיד גדול למחזמר:) בהצלחה לקרן ותהנו כולם:)

razpg

New member
אני מת ללכת להצגה!

אבל אין לי סיכוי.
הצלחתי לחסוך כסף בשביל הדיסק של קרן, ואני לא מתכוון לבזבז אותו בשביל ההצגה.. אבל אם באמת תהיה לנו הנחה משמעותית אני אלך.

razpg

New member
אני מת ללכת להצגה!

אבל אין לי סיכוי.
הצלחתי לחסוך כסף בשביל הדיסק של קרן, ואני לא מתכוון לבזבז אותו בשביל ההצגה.. אבל אם באמת תהיה לנו הנחה משמעותית אני אלך.

למעלה