הלהקה מדברת על ההופעה בישראל בבלוג שלהם..

maya254

New member
הלהקה מדברת על ההופעה בישראל בבלוג שלהם..

http://blog.mtvasia.com/2010/08/25/mtv-transmission-30-seconds-to-mars-exclusive-blog-week-12/ תומו הכי חפר חחחח שאנון חמוד!!!! וג'ארד חחח הוא תמיד ג'ארד!! :)

אוממייגאד

הם פשוט כאלה מדהימים. אני קוראת את זה ויש לי דמעות בעיניים. זה פשוט מדהימים כמה הם התרגשו מהארץ הזאת ומה שהם חושבים ושהם שמו פוליטיקה בצד. היה כזה טרנסמישן שכל אחד מהם כתב? לא נראה לי

maya254

New member
כן הם חמודים!! :)

ג'ארד הרג אותי עם ה"more hummus".. וזה ממש יפה שהם שמו את הפוליטיקה בצד "israel, palstine"... כל אחד שם כתב קטע כאילו גם ג'ארד גם תומו וגם שאנון.. אהבתי את מה שתומו כתב הוא כזה חמוד! רואים שהוא התרגש חח חפרר.. ניראה לי שהם יחזרו עם כל ההתלהבות הזו! הם ממש פירגנו לנו!

כל כך שמחתי שהם אהבו להיות כאן

ובאמת איזה פירגון לקהל!!!! מי אמר שהקהל היה גרוע בהופעה? תזכירו לי? הנה לכם ההוכחה
להקה מדהימה שכמותם. אפילו לא צריך עצומה, הם יחזרו לכאן

maya254

New member
חחח נכון!!! עכשיו אפשר להכניס..

לכל אלה שחשבו שהיינו קהל גרוע!! תומו פירגן לנו ואמר שהיינו אחד מהקהלים הכי רועשים שלהם איי פעם!!! ג'ארד אמר שהיינו מדהימים ושאנון גם התלהב! אני גם חושבת שהם יחזרו לכאן.. והפעם שיבקרו בים במלח ובמצדה חחח (ששאנון יביא את הכובע המצחיק שוב חח)

maya254

New member
האמת..

שהייתי בטוחה שהם יבטלו בגלל כל הלחץ הפוליטי כי בכל זאת הם מוכרים וזה.. וגם אחרי חלק מהתגובות הפרו-פלסטיניות שרשמו לג'ארד בטוויטר.. הכי אהבתי שהוא כתב hello Israel ומישהי כתבה לו hello palstine והוא כתב לה hello planet earth! :)) הם יצאו גדולים!

אני מאוד מכבדת אותם על זה

מוזיקה לא צריכה להיות קשורה לפוליטיקה. נקודה. ולא איכפת לי כמה אנשים יגידו לי שזה לא נכון. אומנים שעושים את זה למעריצים שלהם לא ראויים שיהיו להם מעריצים מה שהפיקסיז עשו והאדיטורז וכל אלה.. אני בחיים לא אשמע אותם שוב, אין לי כבוד אליהם בכלל. אנשים אהבו אותם ללא קשר לדיעותיהם הפוליטיות, ומאיפה להם לדעת מה הדיעה של האנשים בקהל שלהם?! ל-30 יש כבוד למעריצים שלהם ואני אוהבת אותם על זה. הלב שלי היה נשבר אם הם היו מבטלים באמת. לא הייתי חוזרת לשמוע אותם שוב

maya254

New member
גם אני חושבת ככה..

אם 30 היו מבטלים, הייתי גם מפסיקה לשמוע אותם.. כי אם זה היה קורה הם היו מאשימים את הקהל שלהם שכל מה שהוא חטא כביכול זה בלאהוב את המוזיקה שלהם! אין קשר בין מוזיקה לפוליטיקה.. מוזיקה זה כמו שפה (כמה קיצ'י חחח) שמאחדת את כולם!! זה שהוא התעטף עם הדגל חחח זה גם עניין אחר..

../images/Emo216.gif../images/Emo45.gifמסכימה עם הכל..

כואב לגלות שאמן ששמעת ואהבת כ"כ הרבה זמן ביטל את ההופעה שלו בארץ בגלל דעות פוליטיות ולחצים מגורמים שחושבים שלקהל הישראלי אסור להנות ממוזיקה מחו"ל כי הממשלה שלו היא כזאת או אחרת. פאקינג בולשיט. אני באמת לא שום מה אני חושבת על הארגונים האלה כי זה לא המקום. קראתי את כל הבלוג וממש התרגשתי..אין מקום לפוליטיקה במוזיקה.זה מה שאמור לאחד את כולנו, לא לפרק. הפיקסיז גמכן הראו את הפרצוף האמיתי שלהם..איכס. אני שמחה על 30 שניות:)

tom655

New member
מסכימה במאה אחוז

הפיקסיז והאדיטורז שברו לי את הלב, כל כך חיכיתי לזה אחרי פלסיבו האדירים שאפילו אמרו 'לנו היה את האומץ לעלות על המטוס' כל כך כאב לי הלב שקיבלתי החזר על הכרטיס, חשבתי שיש בהם הרבה יותר ושהם לא יעשו דבר כזה למעריצים. וזה ידוע שהקשר של מארס עם המעריצים זה משהו בלתי יאמן, זה כאילו הם עושים הכל בשבילנו תמיד

Casper182

New member
האדיטורז הופיעו בארץ!

לפני 1004 אנשים בבארבי, וזאת הייתה אחת ההופעות שהלהקה לא תשכח אף פעם... לפי מה שהם אומרים ולפי כל ה-1004 אנשים שהיו שם איתם... ובגלל שלא היה לי עם מי לבוא, לא הלכתי להופעה :(

tom655

New member
באמת?

אני זוכרת שקיבלתי החזר על הכרטיס של הפיקסיז, יכול להיות שאני מתבלבלת, כן כן נכון הם הופיעו. ולא הייתי בזה, אני לא זוכרת כבר למה

Casper182

New member
מילא...

הפיקסיז ביטלו הקלאקסונז ביטלו גורילאז סאונד סיסטם[להקת בת של הגורילאז] ביטלו וממש לא אכפת לי חבל שפלסיבו לא ביטלו את ההופעה בלבנון, [עשו עליהם שם חרם כי הם הופיעו פה] ובאו להופיע כאן במקום [שם ובמקום] הפיקסיז... אני מאמינה שהם היו ממלאים את גני התערוכה שוב..

tom655

New member
כנ"ל

הם כאלה חצופים, בכוח לערב מוזיקה עם פוליטיקה הדבר היחידי כמעט שנשאר טהור מכל החרא הזה. כל כך כעסתי על זה, כל הארגונים המעצבנים האלה שלא נותנים לאנשים לנשום, תחשבי שהימנים הקיצוניים היו עושים הפגנות בארץ ומנסים להחרים את פלסיבו על זה שהם ממשיכים ללבנון אחר כך, אנשים שם באמת רוצים לראות את ההופעות שלהם וחבל שכל הארגונים האלה מנסים למנוע מהם לחיות. אבל מצד שני הייתי מקבלת אותם בשמחה, לעוד הופעה

יאא איזה כיף לקרוא את זה!! ../images/Emo223.gif

הם כאלה מתוקים
אני מה זה שמחה לשמוע שהם נהנו כאן... באמת, זה מחמם את הלב. זה גם אומר שהם יבואו שוב, אע^^ זהו, לא צריך לעשות יותר כלום, הם מודעים לנו! הם גם התלהבו מהנוף, גם מהאוכל, גם מהקהל.. ללא ספק אנחנו נהיה בטור הבא שלהם.
ושמעו, לא זלזלתי בקהל הישראלי, פשוט איפה שאני עמדתי לא כולם שיתפו פעולה... הרבה לידי פשוט הסתכלו על כל האנשים ששרים ואמרו 'WTF מאיפה הם יודעים את כל המילים של זה' חח. אבל כאילו, מהבחינה הזו שעשינו כל מה שג'ארד אמר בערך- היינו קהל מעולה. קיצר, גו ישראל. וויר און דה מאפ. :)

../images/Emo216.gifתחשבי שהם עוד לא ראו את צפון הארץ..

שלדעתי זה האזור הכי יפה בארץ..שווב לבוא רק בשביל זה

Pooola

New member
הם כאלה נהדרים. ולכל מלעיזי הקהל

הא לכם! הם פירגנו לנו שהיינו קהל מעולה ^^

למעלה