הלואה לכולןןן

אגם29

New member
הלואה לכולןןן

שמעתי על הלהקה הזאת ומצאתי את הפורום... אז אני חדשה פה חח מישי יכולה להמליץ לי על שירים של הלהקה!??.. ויש להם אתר רישמי?!... -אגם-

m i c k e y 15

New member
הייי לךך ברוכיתת../images/Emo70.gif הנה קצת שירים ש

אני ממש אוהבת והם ממש טובים! Not Alone שיר ממש יפה 5 Colours In Her Hair קצבי כזה Met This Girl That Girl חמוד לאללהה Obviously וכמובןן I Wanna Hold You Pinball Wizard ויש להם גם עם באטד כמה שירים אבל לדעתי שומעים יותר אותםם ואלה שירים ממש יפים Busted and McFly -Build Me Up Buttercup McFly & Busted - Lola טוב אלה בערךך הכי יפים לדעתייי

m i c k e y 15

New member
אהה והשיר השני שכתבתי..זה ככה

five colours in her hair אבל את ה five תרשמי כספרה 5

Bleed for Me

New member
ברוכית!../images/Emo24.gif

מאיפה שמעת על הלהקה?? והינה רשימת רוב השירים שלהם: album: "Room On The 3rd Floor" (2004) Five Colours In Her Hair Obviously Room On The Third Floor That Girl Hypnotised Saturday Nite Met This Girl She Left Me Down By The Lake Unsaid Things Surfer Babe Not Alone Broccoli album: "Wonderland" (2005) I'll Be OK I've Got You Ultraviolet The Ballad Of Paul K I Wanna Hold You Too Close For Comfort All About You She Falls Asleep (Part 2) Don't Know Why Nothing Memory Lane other songs: Easy Way Out I Predict A Riot Silence Is A Scary Sound Pinball Wizard No Worries Get Over You Guy Who Turned Her Down Lola You've Got A Friend

Rowdy Girl

New member
ברוכה.../images/Emo9.gif

אני נורא אוהבת את: i'll be ok ultra violet too close for comfort not alone don't know why obviously that girl all about you ive got you

vered131

New member
ברוכה הבאה :]

אני ורד
וכל השירים יפים :\ אני ממליצה לשמוע את כולם :p

Hip Hop star

New member
הלו הלו אגם!../images/Emo3.gif

ברוכהה הבאה
אני אלה
אם להגיד את האמת כל השירים שלהם ממולצים.והכוונה לשלהם.הגרסאות כיסוי שהם עשו עד כה לא היו טובים,והאמת שהם הרסו אותם. אלא אם תמצאי אותם דווקא טובים,שזאת כמובן כבר בחירה שלך ולא שלי
ושתהיה לך השתלבות נעימה כאן

sharon5592

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שרון השתלבות נעימה
וכל השירים שלהם מצוינים לדעתי

sap sapir

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כבר נתנו לך תשובות=) אני ספיר ספרי עוד על עצמך

אגם29

New member
ממ

שוב ודה! חח ו..ספיר ביקשה שאני אספר עוד על עצמי אז...*מספרת* קוראים לי אגם. אני בת 14. ואני מראשון. יומעוללה

הייי לך..

היי אני ליטל אז הינה כמה שאלות בישבילך כי נורא משעמם לי כעט... מאיפה?! בת כמה!? תאריך לידה!! את מי את הכי אוהבת מהלקה?!אם את אוהבת...

אגם29

New member
חח נחמד פה...

ליטל: ראשון! עוד מעט 14! 29.09.92! את דדאאגגיי[=שליטה
]
of course... וגמלי משעמם כעת..

למעלה