הלואי עליי...
M MAX D New member 17/2/05 #4 למה? רק בנים חושבים על דברים כאלו? בתור רוכב- אחרי 9 שנים אני יכול לתת לעצמי דיאגנוזה של "מחלה ממארת" "אופנועיתיס" וכד'... חוץ מזה- כנסי לפורום אופנועים ותתפלאי כמה נשים תמצאי שם
למה? רק בנים חושבים על דברים כאלו? בתור רוכב- אחרי 9 שנים אני יכול לתת לעצמי דיאגנוזה של "מחלה ממארת" "אופנועיתיס" וכד'... חוץ מזה- כנסי לפורום אופנועים ותתפלאי כמה נשים תמצאי שם
ו וואו שיגעון המקורית New member 17/2/05 #5 הלוואי עליי מישו עם כזה אופנוע ולזאת באמרה איזה בנים אתם, אני חולת אופנועים.. תתלאי לדעת אבל בנות גם אוהבות את זה
הלוואי עליי מישו עם כזה אופנוע ולזאת באמרה איזה בנים אתם, אני חולת אופנועים.. תתלאי לדעת אבל בנות גם אוהבות את זה
S seeyou New member 17/2/05 #8 חלומך תתגשם! דבר אחד חשוב לא הדגם של האופנוע כמה הדגם של הרוכב. keep smiling יוסי
ו וואו שיגעון המקורית New member 17/2/05 #11 חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אתה חמוד אתה! היום ראיתי כמה רוכבים וואה וואה...
T tuty fruty New member 17/2/05 #7 אני גם רוצה מכונית בסגנון הזה רק אדומה... יש לי כזאת הדיוק רק צעצוע ועל בטריות קנו לי ליומולדת כי החברות שלי לא יכלו לעמוד בהוצאות על מוכנית כזאת
אני גם רוצה מכונית בסגנון הזה רק אדומה... יש לי כזאת הדיוק רק צעצוע ועל בטריות קנו לי ליומולדת כי החברות שלי לא יכלו לעמוד בהוצאות על מוכנית כזאת
ב בשלולית New member 17/2/05 #12 חחחח איזה רעיון חמוד! ../images/Emo3.gif שמעתי אגב שגם את במצב שלי עם הטסטים לא נורא אנחנו שולטות תאמיני לי!! *מעודדת את עצמי*
חחחח איזה רעיון חמוד! ../images/Emo3.gif שמעתי אגב שגם את במצב שלי עם הטסטים לא נורא אנחנו שולטות תאמיני לי!! *מעודדת את עצמי*