הלואי ....

hard

New member
הלואי ....

האמת אין לדעת מה אני באמת רוצה להגיד שכן אני שותק רוב היום ... חוץ מלהגיד לפעמים שלום תודה או ביי האנשים הסובבים אותי די מביאים לי את הסעיף ... והיות ואני מטופל כבר שנים בות בכל מיני כדורי הרגעה שונים ומשונים יש חחש שיום אחד אני אשכח לקחת את הכדור הנכון.... אי לכך ובהתאם לשאת קיים חשש שיתבקע לי וריד במוח וינזל ממנו דם רב לכל עבר ... לכל המעוניינים סוג הדם הוא AB- ואני לא נשא איידס... ובכן בעת שאני ממתין בקוצר רוח מתגבר לסיומו של יום נפלא זה ... הכלתתי ללכת ולסעוד במסעדה סבירה אם כי לא נקייה במיוחד בקרבת מקום עבודתי .. שם בפח שמן אדום צפות מספר קציצות ( לפחות ככה המוכר קורא להן ) ומחכות ללקוח בעל קיבה חזקה במיוחד ... היות ומצב השניצלים לא היה מדהים אף הוא ולמרות שאכילת שניצל מזכה אותך לשלשול מתמשך של שלושה ימים בלבד.. החלטתי להתסכו ולקחת מין גושי הבשר בשמן האדום תוך שאני מביע מבט מאויים בציפת השמן הממלאת את הפיתה הרעועה מאליו ... אמרתי יאללה לך עם זה עד הסוף תשתולל הוספתי חומס אין לדעת מה תאריך הייצור שיווק מכירה אבל כולם פגי תוקף בטוח .... וגם כרוב ... אני כותב אליכם עכשיו משירותים אני נמצא כאן כבר חצי שעה ועובים לי גלים של כאבי בטן עזים בכל פעם שעולה התמונה במוחי ... של אותם כדורי בשר תמימים למראה הנחים במצע שמן אדום ... ובכן לסיכום חברים כמה תחינות לסיום המכתב .. 1. הלואי שמרוב מאמץ לא יתפקע אותו וריד במצח .... 2. הלואי שיהיה מספיק נייר טואלט. 3. הלואי שהסוללה של הנייד תחזיק מעמד ... 4. הלואי שיפגשו מזרח ומערב ... יאללה ביי ...

srullli

New member
איש :

כל שנותר לי לומר לאחר סיום קריאת הגיגייך השונים הוא פשוט להסכים שיש לך את זה !!
(כמה קל לסחוט ממני מחמאות..... :) ) . היה לי עכשיו פשוט צחוק סוער (טוב....נו...בהתחשב בעובדה שלא ממש קשה להצחיק אותי , ואני צוחקת מכל פיפס . אז זה לא ממש חוכמה....) , כל היום הזה אף אחד לא רשם כאן והיה לי ממש משעמם ..... ועכשיו ממש מתחשק לי לצאת בריקוד הורה סוער !!
המשך בדרכך ! וגם נורא שועשעתי מסיפור הגרעינים והחסות..... אכן סיפור תמוה עם החיילת וגרעין האבטיח . אפשר לחקור את הנושא לעומק פשוט שעות על גבי שעות !!
יום מצויין שיהיה לך ולכל חברי הפורום !
*(אתם יודעים שזה כבר חלון שלישי שפתחתי....... כל הזמן יש לי ERROR, זה ממש מתסכל ..... וזה לא פעם ראשונה , אני כבר מראש עושה copy ליתר ביטחון לכל מה שרשמתי!)

srullli

New member
ואגב, משהו שכן נמחק בגלל ה-error

ושכחתי להוסיף לחלון האחר.... הייתכן ואולי למרות כל ההנחות RED STORM הוא המנהל ? טוב בכל אופן הוא בטוח יודע מי זה....... ד"א פישפשתי היום קצת בעמודים קודמים לעמוד הנוכחי של הפורום..... היה מעניין ! :) עכשיו אני צריכה שוב לבדוק את עניין המאמרים.....

hard

New member
מרפי

או סוף סוף תשובה ... התייבש לי הוריד במצח מרוב המתנה ... אכן עבר עלי יום משעשע אני אמשיך לעדכן : מרפי חרה של בן אדם עד שהוא לא המציא את חוקי מרפי הכל היה מגניב ... אבל מה הקקה הקטן היה חייב לכתוב ספר הא!: אז מה קרה אתם שואלים... 1. נגמרה הסוללה... 2. נגמר הנייר טואלט .... 3. הבטן עדיין כואבת ... 4. המזרח ומערב לא נפגשו ... 5. בועז שרעבי התחרפן מהמצב ונכנס לדיכאון הוא אוכל רק חסה וזה יקר לאללה. האמת נושא הנון סנס מטריד אותי לאחרונה איך יכול להיות משהו שלא אומר כלום ובכל זאת הוא מצחיק אותך ...? זוהי שאלה קשה שדנו בה עוד בימי קדם ... צחוק לא נובע ממשהו שאתה לא מכיר (ראה מקרה הקציצות הצפות) ... בדרך כלל אנחנו פוחדים מהלא נודע ... (חוץ ממני הייתי חייב לנסות את הקציצות האלו) - איה הבטן!!! ולכן מין הסתם בהומור נון סנס חייב להיות הגיון מסויים ולכן הג´נר חייב לרדת מהמדף ומייד!!! זוהי הונאת האמרגן!!! תאמינו או לא אני לא יודע מאיפה זה בא לי כל כנראה שזה מהקציצות ... SRULL יקירתי אני לא יודע אם את צוחקת או לא עכשיו ... אבל שאת קוראת תארי לעצמך רותי מקלל את מרפי שנגמר לי הנייר טואלט חושב מי המציא את הנון סנס?! כמה זמן אני עוד אוכל לזיין את השכל לאנשים?! (מין הסתם לנצח ...) מה אומר הכינוי SRULLL ולמה התשובה היתה 42?! לקוראי המדריך לטרמפיסט בגלקסיה ? באותו זמן אני מחשב כמה זמן ייקח לרכבת שנוסעת מפתח תקווה להגיע לחיפה מרחק 90 ק"מ אם היא נוסעת במהירות של 42 קמ"ש ועוצרת ב 13 תחנות בדרך.. בתחנה ה 13 חיפה מרכז עולים כ 60 אנשים ילדים מהגן של טובה לטיול לילי בקישון ... רותי הקטנה נפלה לצחי נפל הכוב ולגננת נגמרו התחבושות ההגיניות .... אז כמה כמה שמן באמת ייקח להגיע לחיפה?! חוץ מזה שנה אזרחית חדשה מרעננת מלאה בזינוי שכל והלואי שתצחקי כל הזמן!!!

RIPPER

New member
עכשיו הצחקת גם

אותי אהבתי את הקטע הזה עם מרפי "הקקה הקטן היה חייב לכתוב ספר הא"

srullli

New member
מממממ...... ובכן hard ......... :

ואגב, אני לעומתך ממש לא מעדיפה לדעת מה אומר הכינוי הזה שלך: בתור אחד שהחליט להיחשף כבכורה דווקא ב"סקס" וב"פנטזיות מיניות" , - הדבר לא מעורר במיוחד קונוטציות חיוביות לגביי טיב האדם ודבריו ....חיחי... :) אך למרות הכל , מה שרציתי להגיד : שמחתי שוב לשמוע בדו"ח ובפירוט מפורט ביותר את מעלליך בחדר השרותים ! אם כי אני מתחילה להרהר במחשבה אם הייתי באמת רוצה להמשיך לשמוע עוד פירוטים על ניירות טואלט וכאבי בטן....... כי זה קצת פיכסי כידוע ...
אני מבינה שבית השימוש הוא מקום מתאים בשבילך להיחשפות להארות שונות , כבדות משקל והרות גורל לגביי נושאים שעומדים כתמיד על סדר היום ! ובכן ....... אני שמחה על השיתוף המאוד הויזואלי שחלקת עימנו . ואם יש לך רעיון לקונספירציה כלשהיא אז מה-טוב !! שתף גם אותה ! מי ייתן וכולם פה יזכו לשנה חדשה מקסימה ונהדרת !!!!!!
אני בנתיים יצאתי לשעה בערך מהבית.......

RedStorm

New member
קראתי...

למישהו את זה בטלפון אבל הוא התעצבן כי הוא לא שמע כלום מרוב הצחוק שלי אז הוא ניתק ואני המשכתי לצחוק אייי

למעלה