הלוגו של נביעות עבר להיות צלב אדום

AnnabeI Lee

New member
לא נכון זה עיגול כחול.

ה"צלב" הוא פלוס. הוא מייצג את הטעם המחריד שהוסיפו למיים.

Lonly badger

New member
טוב לפחות נזכור שזה עיגול כחול

לא שאלו אותי אם אני רוצה "טעם עדין" במים שלי, כנראה בגלל שהמים הם לא שלי. הם של נביעות, אבל נראה לי שהמים של הטבע, בכל מקרה קונים רק קונים את המים שנביעות "מייצרים" במבשלות בירה. בכל מקרה למרות שאפשר לסמן פלוס בלי הצופצ'יק למטה, זה לא יתפוס, צריך צלב אדום , ועיגול כחול על רקע כחול.

Lonly badger

New member
כן חשבתי על זה, מה עם מי - *עדן*

קשר תנכי, + קשת (הקשת בענן). מה שזה אומר לנו , זה לא אומר להם. אנחנו חושבים שאנחנו שותים מים טהורים , מגן עדן.

MetalSinagouge

New member
אני שותה מהברז.

שמת לב שבהפסקות חשמל "הממלכתיות" האחרונות, יחד עם החשמל נפסקה זרימת המים (או לפחות נחלשה לקצב בלתי נסבל), וכשהזרם חזר המים היו בצבע חום? במקרי כאלה עדיף להחזיק איזה בקבוק ליטר וחצי. :)

Lonly badger

New member
george carling style

i drink the water ! הוא אחד הקומיקאים האהובים עליי רק בגלל הסגנון והאינטלקט. הוא ביל היקס ווודי אלן.

MetalSinagouge

New member
הוא סוס.

דווקא אף פעם לא ראיתי סרט של וודי אלן, נראה לי יותר מדי מתוחכם בשביל הומור הSouth Park/Family Guy שלי.

AnnabeI Lee

New member
אתם (שניכם) חפרנים ברמות על.

רוב הזמן אין לי מושג וחצי מושג איך אתם מגיעים למסקנות וקושרים רעיונות. ואני בדרך כלל חושבת על עצמי כעל בת אדם עם אינטיליגנציה סבירה משהו וקומץ טירוף מספיק כדי לצאת מהקופסא, אבל עדיין, WTF?

Lonly badger

New member
זה בדיוק מה שאני מרגיש

שאני קורא דברים לפעמים בבלוג, או שבכלל בהתחלה. אני משער שמדובר על הומור פרטי, לא בגלל שהוא פרטי אלא בגלל שהוא נובע מהיסטוריה משותפת של הפורום או תהליך אסוציאציה

AnnabeI Lee

New member
ההודעה הזו (ובעצם כל אחת אחרת שלך)

היא דוגמא מצויינת. אנסה להסביר לך מה לא היה לי מובן: "זה בדיוק מה שאני מרגיש [כ]שאני קורא דברים בבלוג או שבכלל בהתחלה"- איזה בלוג? התחלה של מה? ואיך זה קשור לאי הבנה? "אני משער שמדובר בהומור פרטי" -הומור? איפה? פרטי שלך ושל מי עוד, כלומר מי אמור להבין את הבדיחות הפרטיות הללו? "לא בגלל שהוא פרטי אלא בגלל שהוא נובע מהיסטוריה משותפת של הפורום"- חבוב, אני מנהלת את הפורום הזה כבר שלוש שנים, האנשים בו הם החברים הכי טובים שלי, אם משהו בהודעות שלך היה קשור להיסטוריה פורומית תאמין לי שהייתי מצליחה לזהות אותו. מה גם שההסטוריה שלך בטח עדיין לא נכנסה לארכיון כך שהיא לא מי יודע מה "היסטורית". "או תהליך אסוציאציה"- ברור שזה מאסוציאציות. כל מה שחולף במוחינו הן אסוציאציות. רק שהרעיון בלדסקס משהו הוא להסביר את הקשר ההגיוני בין האסוציאציות. לדוגמא אל תגיד: "שון פן, וואו הוא שחקן גדול ובמאי מצויין. פיטר פן זה כזה יופי טופי אבל קפיטליזם זה חלאת האנושות." אמור: "שון פן הוא שחקן גדול ובמאי מצויין, אבל בגלל הדמיון בשם כשאני חושבת עליו אני חושבת על פיטר פן. כשהייתי קטנה הייתי ממש אובססיבית לגבי פיטר פן בגרסא (הראשונה!) של דיסני, אבל כשקצת יותר התבגרתי התחלתי לשים לב שבהמון מהסרטים של דיסני יש גזענות וסקסיזם ועם עוד קצת מחשבה הגעתי למסקנה שהמון מהתופעות האלה נובעות מקפיטליזם ולכן אני חושבת שזה חלאת האנושות"

Lonly badger

New member
ככה אני מדבר

שימי לב שזה יותר קצר וברגע שמתרגלים לזה זה חוסך מקום , ותארי לעצמך שאני עדיין מדבר הרבה. אסוציאציות - קשר ישיר לפואטיקה ואסוטריקה(אנאגראמות , היפוך סדר לוגי) , חוסר סדר , אהמ ואנרכיה. לא לפעמים זה לא כל כך טוב לשיחות אז לפעמים אני לא מדבר ככה, אבל בעקרון אני לא שולט על זה. כמו שאני לא שולט על ה short attention span שאני חולק עם עוד 90 אחוז מהאנושות. בקשר לניתוח שלך, הבלוג הזה, התחלה - שהתחלתי לבקר בו ולבדוק את ההודעות שלך ושל אחרים בפורום. לא תמיד הבנתי אבל עמוק בפנים יכולתי להבין . הומור פרטי - שלכם , של הפורום לא שלי , בהתחלה , שביקרתי, לפני שהגבתי. היסטוריה משותפת , שלכם, של הפורום הזה, לא שלי , לא דיברתי על עצמי . אתם אמורים להבין את המונחים שלכם כי זה הפורום וההיסטוריה המשותפת שלכם. ככה שאם הגבתי למטאלסינגוג ולא לאף אחד אחר כי אף אחד לא שם הודעה שם , בהערה קצרה באנגלית - קריפטית לגמרי , סבבה לא סוף העולם , אם אתם מכירים את הקטע עם ג'ורג' קרלין , או עם בפומט אז יופי נחמד, אם לא - לא נורא. נ.ב - גדלתי על דיסני. טוב על דיסני ועל טלויזיה(רן וסטימפי .. נשואים פלוס.. קופסת שטן שכזו ) ועל חוסר השפיות של בני אדם . אני חושב שזה שילוב מצויין לכל הומניסט.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo178.gif בטח שאתה שולט על זה

רק שאתה מעדיף לנסות להאשים את "טבע האדם" או "האופי שלי", שזה אגב עוד משהו שמשותף לך ל90 אחוז מהאנושות. Disclaimer: אל תרגיש שבגלל שהניק שלי כחול אתה צריך להקשיב לי יותר מאחרים, לא יהיו שום סנקציות לצורת הכתיבה שלך, אני לא מאמינה בצנזורה ובהגבלות. זה פשוט בא כהצעה ידידותית וניסיון לביקורת בונה לשיפור התקשורת ואיכות הדיונים. . לחבר לשעבר שלי יש הרגל שכל פעם ששואלים אותו איפה משהו נמצא הוא אומר "שם" ומצביע לכל הכיוונים (מנהג מאוד מתסכל כשמחפשים גרביים ובחוץ -3 מעלות צלזיוס). ככה אני מרגישה כשאני קוראת הרבה הודעות בפורום. מן הצבעה כזו לכל הכיוונים שגורמת (לפחות לי) למן ויתור מראש. אסוציאציות זה לא כאוס. אסוציאציות זה בסך הכל הדבר היחיד שמתקשר, אצלך ספציפית, לדבר אחר. שים לב למילה המודגשת, כי יש קשר, יש היגיון והוא בר הסבר, ולטובת האנשים שנמצאים מחוץ למוח שלך רצוי להסביר אותו מפעם לפעם. ניקח את החלק האחרון במשפט שנתתי כדוגמא בהודעה הקודמת, אתה יודע בכמה דרכים אני יכולה להגיע לזה שקפיטליזם זה רע מהעובדה ש"פיטר פן" חלף במוחי? המון! אז הוספתי עוד שתיים,שלוש, עשרים מילים כדי לעשות את הקשר ברור וממוקד. קורס הדברות בעולם תקין 101. אני לא מתנגדת להזכרה של דברים שעולים לך במוח, כמו שבטח שמת לב גם אני עושה את זה די הרבה, אבל בא ננסה שנינו להבדיל את העיקר מהטפל. אין לי ספק שחוסר ההבנה שלנו לא נוגע לרמת ההיכרות שלנו עם היסטוריית הפורום, בעיקר כי להודעות שבקריאתן רציתי לדפוק את הראש במסך לא היה קשר לשום ארוע היסטורי כזה או אחר. אני חושבת שחוסר המיקוד והמעבר החד מנושא לנושא גורעים מההמשכיות של כל הודעה וככה מורידים באופן ניכר את הסיכוי להבנה ולמציאת הגרביים (אילו מטאפורות רצות כאן). אין לי ספק שאתה אינטיליגנט מאוד ושלפורום יש מה להרוויח מההודעות שלך, רק שנראה לי שצריך להצביע בקצת פחות כיוונים והתרכז בכיוונים האלה לפני שממשיכים הלאה. טרין.
נ.ב עדיין אין לי מושג על איזה בלוג אתה מדבר. וגם, אם תרצה לפתוח דיון על למה סרטים של דיסני הם מהדברים הכי פחות בריאים "לכל הומניסט", אני אשמח.

Lonly badger

New member
ההודעה שלך גרמה לי לאושר, ולgigle

קודם כל. 100 אחוז הסכמה עם כל מה שכתבת. ממש. אושר בליבי . המילים שלי , או הציניות שלי , הנטיות שמובנות באופי שלי אני מתייחס ומודה בהם, אני לא מאמין שלא ניתן לשנות אותם ואני מתרגל את המוות שלהם ככה שכל ביקורת כמו שכתבת ממש עוזרת לי. אבל אני אומר משפטים כמו עוד 90 אחוז מבני האדם ונותן גם את עצמי כדוגמא כדי קודם כל להודות בזה שמשהו כאן לא בסדר - קודם כל בי . זה כנראה באמת לא מתחשב . הצורה שבה אני כותב , אבל לפעמים היא מובילה לתוצאות בלתי צפויות מעניינות. ושהשתמשתי בה הייתה הכרה במודעות שלי שאני לא מתכוון להתייחס לנושאים כחשובים\רציניים והשרשור הוא פשוט mindless self indulgence ככה שעדיף להמשיך אותו בפצצות קטנות של אסוציאציה וזרימה. כמו משחק. כי אני לא רוצה להתייחס לדברים כאלה ברצינות כי הם לא רציניים - המון אנשים ניסו להתייחס אליהם ברצינות(כולל ניטשה, ניטשה בכלל מאמין נראה לי שרק החכמים שמבינים על מה הוא מדבר מגיע להם לקרוא ולהבין על מה הוא מדבר.. פרדוקס עצוב ונחמד) וזה רק פגע בהם ובצופים ומקשיבים תמימים שחדשים בנושא. אבל אם מישהו מתעניין בנושא יהיה אפשר להתחיל לפתוח שרשור רציני בנושא (כאן התייחסתי לנטיה שלי לקונספירציות ונושאים שלאף אחד לא נוח להתייחס ברצינות) אני מדי פעם מסביר לאנשים למה אני מתכוון , אבל אני בן אדם שמודע למוגבלות השפה ומודע לכך ש90 אחוז או קצת פחות מהתקשורת שבין בני אדם היא מעבר למילים nonverbal intlligence , ויש דברים כמו טלפתיה. כמובן שאני מודע לכך שיש גם פורום שמוגבל לשפה בלבד, אבל אני בן אדם ששמח להסביר לכל בן אדם *כל בן אדם* את כוונתי ואת נטיות לבי ומחשבתי ודיי כבר עם השמות עצם. זה עושה אותי שמח לא בגלל התשומת לב אלא בגלל שאני מצביע על אלטרואיזם, הומניזם, והאפשרות הפרקטית של היחיד לאפשר מושגים כמו אנרכיה משהו שנחשב לרומנטיזציה ומושא ללעג וקלס(נראה לי מתמיד) . אני חושב שמה שמעניין בצורת הדיבור המייאשת שלי , או כמה שהודית את גם עושה את זה לפעמים היא שהיא מכריחה בני אדם כמו שאמרת - לא מוצאים שום הזכר היסטורי - סוף להיסטוריה ולזמן ולשימוש במוח הלוגי קריטי- מה נשאר? נשאר לשאול את הבן אדם למה הוא מתכוון או להבין למה הוא מתכוון ולזרום עם זה. אני חושב שכאשר מישהו מייאש אותי או גורם לי לכעס, אני יוצר את הכעס הזה בעצמי וזה לא(רק) בגללו , אני בוחר לשתות את הרעל. אני מדבר רק על עצמי ועם הידע שיש לי כעת. כלומר התבנית של האופי שלי בוחרת אוטומטית להתייחס אל הייאוש כבעיה אישית, לכן אני מאמין שיש לשבור את הנטיות הללו והדרך היחידה שניתן לשבור את הנטיות הללו היא דרך מודעות ולא דרך שום שיטה או הסבר לוגי או אימוץ שורה של מידות מוסריות . - דיברתי על הבלוג הזה, מעבר למטריקס . לפני שהתחלתי להגיב כאן ניסיתי לקרוא ולא תמיד הבנתי על מה מדברים. -בקשר לדיסני זה יהיה מעניין לדבר עליו באמת , יש מאמר שאנ יצריך לקרוא בקשר לדיסני עצמו , אבל אני התכוונתי שדוקא להפך - ככל שבן אדם יגדל על דיסני ועל רומנטיסיזם שקרי , ועל טלויזיה שהיא בעצם רעל , ועל עולם שרק משקף רובוטיקה וחוסר אנושיות - יש לו סיכוי יותר גבוה להתעורר. הומניסט לא יכול להיות בעל אהבה וcompassion ללא הבנה מלאה של הפסיכולוגיה והנטיה של בני אדם לרומנטיסיזם ולאידאולוגיה ולאסקפיזם וכדומה, הדרך הכי נפוצה להכרה הזאת היא חוויה עצמית על בשרו. אבל ברגע שהוא מגלה את זה הוא יכול להסביר את זה לכל אחד בתקווה שיבינו ללא הכאב שהוא עבר.

MetalSinagouge

New member
רן וסטימפי זו גאונות.

זה כאילו חושף את הצד האפל של ילדים שלא יגדלו להיתו שום דבר חוץ מאנשים עם פטישים ממש מוזרים. גם בובספוג כזה אבל לבובספוג יש נטייה להיות "מאגי" שכזה עם כל הערצה לקונכיות שחוזות את העתיד וחלומות צלולים.

Lonly badger

New member
אפשר למצוא גאונות

בכל דבר, זה מה שמתסכל שילדים באמת מאמינים שהטלויזיה היא החבר הכי טוב שלהם , שהוא הסיבה והוא העזרה שהייתה להם ברגעים הכי קשים, לקחת את הכל באיזי או בציניות או באדישות. לטלויזיה יש השפעה היפנוטית בגלל זה כולם הולכים אליה כאסקפיזם, היא מרגיעה אותך אבל כמות הזבל שנכנס לך לתת מודע והדברים שאתה יכול לעשות במקום. זה ממש בזבוז. זה סוג של אלימות כלפי הצופה וכלפי הילדים של העולם.

MetalSinagouge

New member
יש 2 צדדים לכל דבר,

למשל אני חושב, או טוען שאני חושב או חושב שאני טוען שאני לא מושפע מפירסומות. אני בד"כ רגיש (באופן שלילי) לפירסומות, ככה שאני מיד מעביר. יכול להיות שזה קשור גם לזה שאין לי כסף לקנות שום דבר ממה שמפרסמים

Lonly badger

New member
אם אתה מבין שאין דבר כזה דבר

אז גם אין שני צדדים לכל דבר. אלא צד אחד לא מוגדר בהכרח.

למעלה