הלוגו של iriver באביזרי iFP-900

yuDa398

New member
הלוגו של iriver באביזרי iFP-900

היי, אם למישהו יש את ה-iFP-900 אני ישמח אם הוא יענה על השאלה שלי. נכון לאיריבר יש שני לוגואים ידועים, לוגו אחד עם אותיות אנגלית קטנות (כמו שעל ה-H10) ולוגו שני עם אותיות אנגלית גדולות (כמו שעל ה- H300 וה- iHP-100). אז כשבדקתי באינטרנט עם איזה אביזרים בא ה-iFP-900 שמתי לב שלפעמים יש את הלוגו הראשון על האביזרים (זה עם האותיות הקטנות- זה שבצד ימין בתמונה המצורפת) לפעמים יש את הלוגו השני (זה עם האותיות הגדולות- זה שבצד שמאל בתמונה המצורפת) אם יש לכם את הדגם iFP-900 תוכלו בבקשה להציץ באביזרים שלכם ולהגיד לי איזה לוגו יש לכם עליהם? (זה שבצד שמאל או ימין). (זו אולי נשמע לכם השאלה הכי מתומטמת אבל זה די חשוב לי אז אי יודה לכם אם תשתפו פעולה) תודה

weird dust

New member
זה תלוי בזמן היצור

מה שאתה תיקנה יהיה עם האותיות הקטנות, אייריבר עשו שינוי תדמיתי ושינוי לוגו וזה מה יצא. היום מי שקונה מקבל את האותיות הקטנות לא הגדולות כמו ב300.

yuDa398

New member
חבל, אהבתי יותר את הלוגו הישן

עם האותיות הקטנות.......
יש מצב שאני ימצא דגמים בחנויות עם הלוגו הישן על האביזרים?

יופי, הן יותר יפות ^^

ואני הזמנתי היום את הIFP799 מקווה שעשיתי בחירה נכונה וזה באמת שווה את הכסף [935 ש"ח. מפנדה מחשבים ותקשורות. ד"א, אני מקווה שיש להם שירות טוב, לא ממש בדקתי, אבל יש להם סניף קרוב, אז הכי הרבה שיכול לקרות זה שנלך אליהם אם תיהיה בעייה
] יגיע בעוד כ-3 שבועות

לינקי

New member
3 שבועות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למה לא נסעת ברכבת עד לקיסריה
זה בדיוק 15 דק' הליכה או שתחכה לאוטובוס (אני לא יודע איזה קו
) שמגיע בדיוק לכניסה של החנות ובחינם
ויש לי שאלה: אני עומד לקנות את ה-H320 אז מה יהיה הלוגו עליו? (
הלוואי אותיות גדולות
)

weird dust

New member
לדעתי זה יהיה הסמל הישן

בכל זאת אייריבר מדגם יותר ישן, אבל לא יודע בבירור.

נראה לי

אני לא חושבת שיש להם בחנות. בכל מקרה אני אצטרך לנסוע אליהם...[ויש להם סניף בחיפה] אם אתה עומד לקנות אותו והם החליפו את הלוגו אני מניחה שהוא יהיה החדש...אלא אם יש להם בלאגן והם עושים חלק ככה וחלק ככה :/ לא מבינה למה כולם אוהבים את האותיות הגדולות, הן סתם..גדולות, קשה לקרוא אותן והן מעצבנות. החדש יותר פשוט וחמוד ^.^ ואנא ממך, אתה אולי בן אבל אני ואחרים פה לא

לינקי

New member
חח אני פשוט לא רגיל שיש בנות

בפורומים של גאדג'טס. בכל זאת אני מבין למה את אוהבת את הלוגו החדש עם האותיות הקטנות, כי רואים שזה לו יותר "עדין" ונשי, שלא כמו האותיות הגדולות שזה לוגו "עצבני" וחזק.

זה בסדר

גם אני לא רגילה להיות בפורומים של גאדג'טס. לפחות אתה מבין אותי :) אני מניחה שאני מסוגלת להבין עכשיו למה אתה אוהב אותם יותר חח

למעלה