הלוהלוהלוהלוהלו

SLIPPERYSLOPE18

New member
הלוהלוהלוהלוהלו

אני חדשה פה =] אני אוהבת את רדיוהד שנתיים ככה.. אני אוהבת אותם כמו שלא אהבתי אף להקה אחרת ואני מרגישה אליהם חיבור כל כך חזק והם נתנו לי כל כך הרבה, אתם לא יודעים כמה!! 3> 3> 3> אני אשמח מאוד להשתלב פה ולדבר עליהם כמה שיותר :) :)

ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון:) איך הכרת את רדיוהד? מה בהם עושה לך את זה במיוחד? שהייה נעימה בפורום!

SLIPPERYSLOPE18

New member
תודה [:

הכרתי אותם לפני שנתיים, מהתחנות רדיו של וואלה.. שמעתי בהתחלה את Creep ודי אהבתי.. הייתי בכיתה ז' אז, אל תאשימו אותי!! וקניתי את פאבלו האני ולא אהבתי.. וכמה חודשים אחרי זה ראיתי בתחנות את Street Spirit ואהבתי מאווווד, וככה התחלתי לשמוע עוד ועוד ועוד שירים שלהם.. וממש אהבתי אותם :) אני לא יודעת להגדיר בדיוק מה עושה לי את זה בהם במיוחד, קשה מאוד לתאר אותם, הם די מעבר למילים.. אבל לת'ום יש קול מלא כל כך הרבה רגש וכל כך יפה.. השירים שלהם שונים אחד מהשני וכל אחד מהם מוביל למקום אחר ומעורר בי הזדהות אחרת.. ת'ום נותן הרגשה שהוא ממש דומה לי, אני מאוד מזדהה איתו, הוא כמו חצי שני.. הוא חלק גדול מאוד ממני. הם כל כך הרמונים אחד עם השני והם נותנים מעצמם את כל מה שיש להם, הם מוציאים מעצמם דרך המוזיקה את החולניות שלהם והכאב שלהם והם בעצם לימדו אותי איך להתחבר ל...חוויות, אנשים, רגשות וכאלה.. כמה שזה נשמע מצחיק. וואו, אני כל כך לא הצלחתי :) :)

למעלה