הלוואי אצלנו

shm490

New member
הלוואי אצלנו

היו פועלים כך כמו הירדנים , אבל אנו הומנים וליברלים ומרשים הכל

respecta1

New member
לא יאומן כיסופר

פה בישראל הייתה את הסוכת "אבלים" הזו.. כשאפילו בירדן כשניסו להקים עליו עצרו אותם.. לאיזה מצב התדרדרנו.. פשו לא יאומן.

shm490

New member
אולי כדאי למנות ירדני או סעודי

שיהיה ממונה על הטיפול גם באוכלוסיה הערבית וגם בכל המשא ומתן שלנו מול הפלסטינים ,עושה רושם שהם מבינים הרבה יותר טוב מאתנו היהודים מול מה הם צריכים להתמודד.

צריך גם ראש ממשלה ירדני כמו וספי תל

שיעשה לאירגוני הטרור ספטמבר שחור במקום האפס התבוסתני והמושחת שיש לנו היום.

shm490

New member
כן , אולי , בדויים יש לנו כבר

ואגב, זוכר איך הרגו אותו ? המרצח שלו במצרים רכן וליקק את דמו הניגר , נקמה ערבית .

respecta1

New member
עזוב להתמודד עזוב משא ומתן עזוב הכל

לאיזה מצב פתטי הגענו.. כשבירדן מורידים סוכת אבלים לזכר נבלה שרצח בישראל אנשים ועשה פה פיגוע ובישראל משאירים אותה ועוד עם דגלי חמאס..

THE WIZARD 55

New member
רק בישראל מותר להקים סוכת אבלים למחבל

רק בישראל מותר להניף את דגלי החמאס רק בישראל. אני הייתי הורסת את הסוכה, שילכו יבנו לו בעזה ויקבלו את האבלים בעזה.

איך הבית שלו עדיין קיים?

ראו כמה שונאים אותנו ערביי ישראל, הם מתחזקים בזמן שהם יודעים שאנחנו עסוקים בלהלחם עם לבנון (חיזבללה) ועם הפלסטינים בדרום. הם כובשים את אדמות מדינתינו, ומרחיבים את הכפרים שלהם בקצב מדהים ללא אישורי בנייה - ראו בוואדי ערה, נעורה, פארדיס, סעו בכביש 6... הם יודעים שישראל לא תכנס להרוס בתים כי תיהיה תסיסה כלל ארצית מטעם ערביי ישראל והפוליטיקאים רוצים כיסא ושקט (פרט לליברמן - כל הכבוד), הם גונבים לנו את המדינה מתחת לרגלינו ובאור יום, לא משלמים מיסים (עובדים בשחור) וקופצים לרשום אבטלה ואבטחת הכנסה... למה הם לא יכולים לבנות ערים עם בניינים רבי קומות - מה שהם עושים זה בונים בתי קרקע על דונמים שלמים ללא אישורים. מתחברים לקווי מים ועמודי חשמל בצורה פירטית, שמנתקים אותם לאחר חודשים או שנים הם מתחברים שוב למחרת. כנסו לטפל ברכב או לקנות משהו בוואדי ערה - הם לא שמעו על חשבוניות ומיסים למדינה. דברו עם שיפוצניקים ערבים, אתם מקבלים הצעת מחיר נמוכות כמובן ללא קבלה... גייס שלישי. אבנים נקבל מהם בכל הזדמנות, ולשמוע גינוי על פיגוע או קאסמים ? חה חה חה... אולי תגידו לי מה עושים? מבולבלים ? גם אנחנו !

למעלה