הלוואי היתה איזו דרך

הלוואי היתה איזו דרך

גם בתפוז וגם בישראבלוג להגביל את כל הבלוגיה בשבילי לגיל מסויים. כלומר, אני לא רוצה לראות בלוגים של אנשים מתחת לגיל 18 נניח. ואז כל הבלוגים האלה יחתכו ולא יופיעו בעדכונים האחרונים. זה היה מאד משפר את חווית הגלישה בבלוגיות...

Tali1912

New member
שכחת משהו ../images/Emo6.gif

אמרה בת ה - 105 ו.... הרבנית

ע ל ו מ ה

New member
למה דווקא לפי גיל?

למה לא לפי עוד כל מיני חתכים? של כל מיני נושאים שלא מעניינים אותנו? אה... רגע... קוראים לזה עדכונים אחרונים לפי קטגוריות!

אני בעד לעשות את זה אישית...

למיין אנשים, לא למיין נושאים כי אותי מעניינים הרבה נושאים, אם לא כל הנושאים, רק בתנאי מה הצורה שלהם. כלומר איך זה נכתב, ועל ידי מי... בסך הכל, כמו שכתבתי בעבר, כמעט ואין בלוגים שהם על נושא אחד. המרכז של בלוג הוא איש. ואיש מורכב מהרבה נושאים.... אני קורא בלוגים בשביל אנשים, ולא בשביל להרחיב את הדעת בנושאים ספציפיים....

ע ל ו מ ה

New member
מסכימה לגמרי לגבי מיון לפי אנשים

אבל יש גם בלוגים של צעירים וצעירות שאני נהנית לקרוא. הדוגמא שלי לעיל, של בת ה-105, היא רק סיבה אחת למה מיון לפי גיל לא יעבוד. ובכל מקרה, אם כבר... הייתי ממיינת לפי IQ

../images/Emo45.gif מסכים לגבי הגיל

אני לא מבין את הצורך הראשוני והמיידי למיין אנשים לפי הגילאים, במיוחד ברשת.

כי מה לעשות

במציאות אני לא אשב ואדבר כל כך הרבה עם ילדה בת 14 היא חמודה והכל... שלא תבינו שאני שונא ילדים או משהו כזה אבל בן אדם רוצה להיות בחברה שמתאימה לו... אבל חייבים למיין את האנשים! יש יותר מדי, וזה עושה בלגן!

אתה צודק, בחברה המתאימה לך..

אבל כל העניין ברשת הוא שאתה יכול לדבר אל ילדה בת 14 באותו אופן בו תדבר עם מבוגר בן 30. מה שאני מנסה להגיד, שברשת אתה לא מדבר פנים אל פנים ואתה יכול להווכח ולראות שיש ילדים שיכולים להתנהג ולדבר כמו מבוגרים, או לפחות לגרום אפילו לך להרגיש כאילו הם מבוגרים יחסית ולא בני 14\15\16. אם מישהו בן 14 זה לא אומר שהוא בהכרח ידבר איתך כמו ילד - לפעמים כן, ולפעמים ממש לא. לדעתי הרשת זה המקום שהכי לא כדאי לפסול אנשים לפי הגילאים שלהם, ולאפשר לכל אחד להוכיח את עצמו ללא קשר לגיל שלו. אישית פגשתי כאן, ברשת, מבוגרים שמתנהגים ומדברים בצורה גרועה יותר מאשר ילדים בני 14 ו-15.. זה גם הולך הפוך, לא רק בצד אחד. אתה לא במציאות, אתה "במציאות אחרת", אתה ברשת. וזה כל ההבדל והיופי כאן.

יש בזה משהו

אני לא אומר לפסול אנשים בני 14 אם בן 14 רוצה להתחזות לבן 18 - בכיף... זה יכול להיות מעניין מאד. בשיא הרצינות. אני אהיה ראשון התומכים בהתחזויות למיניהן באינטרנט
רק מה, שיילך עד הסוף... שזה אומר, שפשוט יכתוב שהגיל שלו הוא 18, וככה החיתוך שהצעתי בהודעה המקורית יכלול אותו... אני purist. אם כבר משחק של זהויות והתחזויות - אז עד הסוף... שלא יהיה לי בן 15 שמדבר כמו בן 25. שהילד בן 15 יהיה בן 25...

ישענר,

אני לא מדבר כאן על התחזות - מדוע נער צריך להתחזות למבוגר ברשת על מנת שיתייחסו אליו ברצינות? אפשר פשוט להציג או לא להציג את הגיל האמיתי. אפשר כמובן להתחזות, אך אני רואה באפשרות הזאת כחסרת טעם.. למה לא להיות עצמך? לעיתים קורה שזה הבנאדם - הוא יכול לדבר איתך באותו אופן שבן 18+ יכול לדבר איתך - הוא לא עשה שום דבר רע והוא לא מתחזה לאף אחד, הוא פשוט עצמו, ברשת

אבל למען הסדר הטוב

אם הוא כמו בן 18, שיהיה בן 18 אני מאד בעד התחזות. בשביל זה המצאנו את האינטרנט. בשביל שנוכל להתחזות למלא אנשים. וללא-אנשים.

noyy

New member
../images/Emo28.gifמטרה נעלה יש לאינטרנט, כמובן

רק חבל שקצת פספסת אותה..

בסדר גמור ../images/Emo13.gif

אף על פי שהתחזויות זה לא ממש סדר.. אך אם זו דעתך.. מי אני שאתווכח?

טוב..

לא כולם מרגישים את הצורך להתחזות בשביל לדבר כרגיל.. בכלל לא הבנתי את הפואנטה שלך, אני פשוט מתעב את צורת ההתנהגות הזאת של רמאויות, התחזויות ושקרים.

A Radcliffe

New member
למה צריך להתחזות?!../images/Emo129.gif

למה שבנאדם לא יהיה מי שהוא?! אם יש מישו בן 13 שהוא כמו מבוגר ולא כמו שאתה מצפה מבן 13 להיות, אז למה שהוא לא יגיד שהוא בן 13?! ניסית לדבר עם מישהו כזה!?

למעלה