הלוואי , הלוואי ....שיהיה נכון

הלוואי , הלוואי ....שיהיה נכון

פתרון החידה 14.9.2002 1. שיכור ולא מיין 2. נעורי זהב 3. הכל עומד במקום 4. טוב שבאת 5. ושוב אתכם 6. בוא אלי 7. הסתכלי אלי 8. ושבו בנים לגבולם 9. גאולים 10. מור וקינמון 11. רמז 12. חברים 13. תיבת הזמרה 14. יש עת לעמל 15. מנגב לך את הדמעות 16. הנסיך הלבן 17. טוב שצלצלת על הבוקר 18. ושמחת בחגיך 19. בוא בשלום 20. הבה נצא במחול 21. לפנות ערב 22. ככה תנצחי 23. ושמחת בחגיך 24. לא נעצור 25. ככה וככה 26. לקום ולעמוד 27. עלם ועלמה 28. מחול הפרשים 29. יהיה בסדר 30. שושנת ספרד 31. רוקדת ברחובות 32. אל תוותרי 33. לעצמי בלבד שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל עם ישראל

חברשל יקר.

שבת שלום לך חברשל. להיכן ברחת עם התשובה, יצאת מהשרשור, וצריך היה לאתר אותך. ובאשר לתשובות : סעיף 17 צ"ל : טוב שצלצלת הבקר. סעיף 26 צ"ל : לעולם לא מאוחר. לגבי הברכה : תשובתך מדוייקת והאיחולים הם גם לגביך. ובאשר לזמן : הפעם רשמת דקה קודם. לפני שבוע כמדומני הקדמת בדקותיים. חברשל יקר (ושישאר רק ביננו) : נשים לא אוהבות שמקדימים .... . תודה על המאמץ ועל פתרונך היפה. שבת שלום וגמר חתימה טובה. מירי.

לחבר של כולנו.כל הכבוד לך על פתרון

החידה.לדעתי החידה דוקא לא היתה קלה ודרשה מאיתנו הרבה מאמצים והרבה זמן בחיפוש ובזיכרון התשובות.אני חדיין חושב שעליך לכוון את שעון המחשב שלך לפי שעון הפורום.כנראה להחזיר אותו אחורה ב-2 דקות.את זה אתה עושה כאשר אתה נכנס ולוחץ על הגדרות במסך הראשי של המחשב,רק אם אתה לא יודע. גמר חתימה טובה לך ולבני ביתך.

לערא, כשמך כן אתה

אמנם עזרה כותבים ב - ה´ אבל הצליל דומה. אני מודה לך לע העידוד והעזרה שאתה נותן לי וכל חברי הפורום. ידענותך - היא שם דבר.ואני יכול ללמוד ממך - הרבה. באשר לשעון המחשב. בפעם הבאה - אם אצליח לפתור את החידה - ליתר ביטחון , אני אלחץ "שלח" , ב - 1215 את השעון כיוונתי - אבל את - היד שלי , לא כיוונתי. אני כבר מהבוקר סופר את השניות עד 1200 ודוקא לקראת הסוף - פספסתי בדקה. נתראה בחידה הבאה. אם ירצה השם. בלי נדר.

למירי - תודה על החידה והברכה

החידה שינתה לי את סדר היום. כל רגע שאלתי מה השעה. כשהתקרב הזמן, ישבתי על יד המחשב כמו שהרצים באולימפיאדה גוחנים, הרצים מוכנים לקראת היריה. כשהשעה היתה 1259 - היה נדמה לי ששמעתי את הגונג וישר לחצתי "שלח". אם הקדמתי בדקה. מצטער. אתקן זאת בפעם הבאה. דבר אחד אני מבטיח לך - לא אשלח במסר אישי שום תשובה. עכשו - אחר מעשה - אני רואה , כמה זה מגוחך. אני עושה תרגילי יוגה , כדי להשתחרר ממיתח התחרות. כבר 24 שעות אני רואה לנגד עיני , מנגבי דמעות ושיכורים לא מיין. כל הכבוד לשרון וטלי. אלה שתי בנות מזן מיוחד. איך אמרו פעם בפורום - אולי הן "מירי לוי". ממש חכמות כן תרבנה כמותן בישראל ובפורום. ולך אישית, הנעמת לנו את השבת. תודה

לחבר של כולם. וגם על המרתון באליינס

אני מאד אוהב לקרוא את מה שאתה כותב.אני תמיד אחריך. יש לך סגנון כתיבה וחשיבה מיוחדים במינם המשך לכתוב לנו בכל הזדמנות אפשרית. היום הייתי במרתון של בתיה .עזבתי ב-1:30 כי הייתי היום עייף.כנראה התרגשתי מהפגישה הנפלאה עם חלק מחברי הפורום כמו יום-טוב,אביגל החמודה, דבלה אדם מקסים,ולקראת הסוף גם את רבגולה הנבונה.היה כאורח ,כמעט כל הערב שלמה ממן שזכר אותי אחרי 27 שנים.בכניסה חילקו לכל רוקד קלטת מדליקה ששמחה אותי מאדובה אוסף של הריקודים היפים ביותר והנרקדים ביותר כיום מהריקודים החדשים יחסית.הכי הרבה נהנתי מהריקוד של יום-טוב הנחלים רושמים.חבל שהיא נתנה אותו בשעה מאוחרת ב-1:20 לאחר שרוקדים רבים כבר עזבו.בנוסף לרוקדים הקבועים שלה היו הרבה רוקדים מכל החוגים מהעיר הרצליה שאני מכיר אותם.כמו כן היו גם רוקדים מרמת השרון.היה מאד יפה.

שמחתי מאוד להכירך, עזרא ידידי.

שלום לך איש חביב. היה לי העונג והכבוד להכירך. תודה לך על המחמאות, לריקוד שלי: "הנחלים רושמים", אגב, כשאתה רקדת אותו, זו הייתה כבר הפעם השניה, הפעם הראשונה הייתה עת היגעתי למרתון, בשעה: 22:00. פשוט ביקשו אותו פעם נוספת. אכן היו רוקדים, מכל האיזור גם אני היכרתי כמה מהם. חבל לי, שלא הגיעו יותר מדריכים לפרגן. תודה לך על ההסבר המצויין, שבגינו היגעתי לאולם. גמר חתימה טובה, לך ולבני משפחתך. יום טוב.

למעלה