הלוואי והייתי א-סקסואל...

razurgansoni

New member
הלוואי והייתי א-סקסואל...

אני חושב שהפורום והרעיון שעומד מאחוריו גאוני, אני רק חושב על כמה נזק הסקס גורם... זה דבר כל כך שטחי לדעתי- וההוכחה לכך שאחרי שהגבר מספק את יצרו בן זוגתו לא ממש מעניינת אותו, הוא סיפק את הצורך שלו-ויעשה מניפולציות והצגות עד הפעם הבאה שיזכה בכך. הלוואי הלוואי והייתי משולל יצר מיני, כמה בעיות זה עושה, כמה זה עשה לי בחיים.. כמה הרגשת נחיתות שלא הייתה במקום אם אכן הייתי א-סקסואל. אבל לצערי אני כן מרגיש משיכה מדי פעם, אני חושב שזה עיכב והרס חלק ניכר מהמאמצים שלי בתחום המקצועי, כל ההסחות דעת, כל הלבטים והמחשבות הסתמיות על פגישות ויציאה אם בחורות. זה כל כך דבילי שמסתכלים בעצם- למה אני אני עושה את זה?! בשביל תענוג?? - אז מה? גם לקחת סמים זה מענג.. וזה לא משהוא שהייתי רוצה לנסות. עם כל הצער שבדבר שלא נולדתי א-סקסואל, רק נותר לי לקוות לקבור את היצר ההרסני הזה עמוק..

gabriel1349

New member
אני חייב לומר לך שתדבר בשם עצמך

אני מכיר הרבה אנשים סטרייטים, אם זה בעבודה או בכלל חברים קרובים אף אחד מהם לא מתאר את מצבם כמו שאתה מתאר אם יש להן בת זוג היא הרבה יותר מסתם אחת שעוברת במיטה ועד הפעם הבאה היא סתם עוד אחת. וזוגות נשואים? מי מתחתן רק בשביל שתיהיה לו פרטנרית במיטה? קשר זה הרבה יותר ממין, כנראה אתה מחפש רק את המין לפחות ככה זה משתמע מדברייך...

razurgansoni

New member
לא הבנת אותי נכון

אני לא התנסתי במערכת יחסים ארוכת טווח, אלא התייחסתי לסטוצים. אתה מבין- כרגע אני במרוץ בתחום המקצועי אם אפשר לאמר ככה, אני חושב שמשיכה מינית מהווה בזמן הזה אבן נגף להתקדמות, בגלל שזה מסיח לי את הדעת. ולכן אני חושב שלא-סקסואלים יש יתרון בזה שהם פטורים מהסחות דעת כאלו וכל מיני מהלכים מניפולטיבים שלא נעים לאמר אבל לפעמים גברים משתמשים בהם כדי לקבל סיפוק מיני. אני בכלל לא דיברתי על קשר ארוך טווח ואינטימי כי מן הסתם אין לי נסיון שכזה סוג של קשר, אני רק התייחסתי לקושי שהיצר המיני מציב, במקרה הזה לרווק, בהקשר של הסחת דעת מהעבודה. אבל גם רציתי לציין, ולא צריך להתיימם שגברים רבים עושים מניפולציות אנוכיות כדי להשיג את הסיפוק שלהם ואחרי זה הבחורה לא מעניינת אותם כלל. זה לדעתי, ואין מה לעשות יש חיה כזו וקוראים לה סטוצים, אנוכי ותוצאה של היצר המיני הגברי. בגלל זה הבאתי הערכה ועידוד לא-סקסואליות דווקא משום שמכריכה את הבן אדם בדייטים או פגישות להקשיב ולפתח מערכת יחסים אינטימית בלי שזה יהיה תלוי בסקס.

gabriel1349

New member
אז כמו שאמרת

זה דבילי (אתה אמרת את זה בהודעה הראשונה) יש מספיק דברים בעולם שיכולים להסיח את דעתך נהדר כן, יש "חיה" כזאת סטוצים , אבל לא כולם בוחרים לעצמם אורח חיים כזה, בטענה, שזה סתם מותיר את האדם ריקני וממלא רק את רגע- יש מספיק אנשים שמחפשים מהות בחיים- גם בקשר זוגי מלכתחילה ... על כל פנים אני מתנצל שזה נשמע ביקורתי, אבל קשה לי להבין אנשים שמשתמשים באחרים רק בשביל להשיג משהו את חשבון הנפש תעשה עם עצמך מה שלא יהיה- משער שאתה לא צריך להרגיש כזה רע בקשר לבחורה שאיתך (כזאת או אחרת)- כי אם היא נכנסה איתך למיטה מהרגע הראשון , כנראה היא חיפשה את אותו הדבר.

אתה צודק וטועה ../images/Emo3.gif

צריך לקחת את הדברים בפרופורציה. הקשר הוא לא רק בשביל המין.

p019

New member
כל הכבוד!

הצלחת להביא אותי לכך שפעם ראשונה שיש לי ממש רצון להגן על מיניים. העובדה שיש לך נטיות לא אומר שאתה צריך ללחת שבי אחריהן. וכן, אתה צודק, עדיף להיות א-מיני

razurgansoni

New member
תודה רבה על התמיכה! אני ממש מעריך

את זה!, להתגבר על יצר מיני זה דבר ממש קשה, אבל אחרי זמן מסויים מתרגלים לזה שהוא לא בסביבה ולכן לא דורשים אותו, ותאמין לי שככה אפשר להתרכז הרבה יותר טוב בעבודה ובלימודים

AL212

New member
מסכים

זה יצר חזק מאד מצד אחד, וקשה להשביע אותו מצד שני. מי שלא יכול להשיג הופך לאומלל, לתלותי, לממורמר. גם אני הייתי מעדיף להיות אסקסואל (מתוך בחירה...)

למעלה